LogoZJQpng

Zellandse Jeugd Quiz info 2017

Wie Groep 7 en 8 en alle kids t/m 15 jaar
Wat Zellandse Jeugd Quiz
Waar

Ambianz en Aula Morgenzon, Zeeland   

Wanneer Zaterdag 1 april
Hoe laat

Groep 7 en 8 start om 18:00  

Voortgezet onderwijs start om 19:00u

 
Op Zaterdagavond 1 April gaat de tweede editie van de Zellandse Jeugd Quiz weer van start! Wederom barst de strijd los voor de roem en eer van Zeeland…. Een Quiz die samen met vele Zeelanders in elkaar is gezet. Het wordt weer veelbelovend, maar zeker bijzonder!
 
Waar wordt voor gestreden?
Natuurlijk die gave wisselbeker, welke een heel jaar in het bezit mag blijven van de winnaars!! Uiteraard ook weer te gekke prijzen die er te verdienen vallen; vrijkaarten voor Aqua Mundo het Heijderbos, filmkaartjes bij Take Ten of een te gek, maar vooral lekker, verrassingspakket voor de hele groep!
 
Nog meer buitenopdrachten!
 
Afgelopen jaar was de wens om meer buitenopdrachten in te bouwen…. En dat gaan we doen! Allemaal opdrachten in het centrum van Zeeland! Niet de fiets op… Gek, behendig of smaakvol….diverse opdrachten staan klaar! Nog meer dynamiek dus, die avond in het dorp!
 
Programma:
 
Wat we gaan doen is natuurlijk ‘geheim’, dat is logisch. Globaal ziet er het programma als volgt uit:
 
* Groep 7/8 basisschool begint om 18.00 (!) in zaal Lux van de Ambianz aan de ZJQ. Hun programma zal daar eindigen om 22.00 uur.
 
* De Groep van 12 t/m 15 jaar begint om 19.00 (!) in de aula van de Morgenzon. Hun programma zal eindigen om 23.00 uur.
 
Opgeven tot 22 Maart
Iedereen die deel wil nemen aan de tweede editie van de Zellandse Jeugd Quiz dient zich op te geven via www.sjbzeeland.nl in een groep van 4 of 5 personen! Niet in een groepje van 3, want dat is gewoon te weinig en ook niet in een groep van 6. Verzamel je groep vrienden of vriendinnen en ga de strijd aan! Opgeven kan tot 22 maart!
 
Ouders nieuwsgierig? ==> kom kijken!!
Als ouders nieuwsgierig zijn is het leuk om de beleving te voelen in de Ambianz en de Morgenzon. In het cafe van Ambianz zal weergegeven worden wat er zoal in de zaal gebeurd… In de Morgenzon kun je door de ramen ook nog eens meekijken. En wat is nou gezelliger onder het genot van een drankje de Quiz-jeugd te zien zwoegen…..: KOM KIJKEN DUS!
 
Tot zaterdag 1 April!
 
 
LogoZJQpng
 
PlaatjeZJQ1