Nieuws


Vertrouwen

Ut Rookelijzer jan 2021: Vertrouwen…

Vol vertrouwen in een mooi jaar verbrandden we begin 2020 weer heel veel Zeelandse kerstbomen, als einde van de kerstperiode en een nieuwe start van het jaar. Of gewoon traditioneel gezellig…. Eind februari was daar nog de Zeelandse Jeugdquiz als een van de laatste activiteiten in de Ambianz. En toen kreeg het Corona-virus grip op Brabant en later over ongeveer geheel Nederland

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles….het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd…. maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

Raboclubkas vooraf

Rabo Clubkas Campagne: Stem voor een opknapbeurt van ons magazijn!
Stichting jeugdbelangen doet weer mee met de actie clubsupport van de Rabobank.

Onze foto’s downloaden?

Wil je graag een van de foto’s van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto’s van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/