Nieuws


Filmpje Landerd TV

Landerd TV maakte een mooi filmpje van de intocht van Sinterklaas in Zeeland. Hebben jullie het al gezien?! Klik hier om het filmpje te bekijken. De Sint sluit af met een korte toespraak, dus blijf tot einde kijken!!

RABO Clubsupport 2021

Nog nagenietend van de geslaagde intocht afgelopen zondag, werd vandaag ook de uitslag bekend van de RABO Clubsupport. Wat zijn wij ontzettend blij met alle stemmen die we hebben gekregen, hieruit blijkt voor ons waardering vanuit jullie! We zijn bedeeld met een mooi bedrag van € 2.296,41!! Een GEWELDIG mooi resultaat! We gaan dit bedrag mooi invulling geven aan komend jaar: 60 jaar SJB. BEDANKT allemaal!!!

Hulp met de kleding van Sint en Piet nodig?

Bij SJB kunnen inwoners van Zeeland voor een geringe vergoeding de kleding van Sint en Piet lenen.

Geslaagde sport en spel dag en obstakel run Koningsdag 2021

Vanwege de huidige corona maatregelen konden we op 27 april 2021 koningsdag niet vieren in het dorp met een vrijmarkt en spelletjes en een groot gezellig samenzijn zoals we normaal gewend zijn. Gelukkig konden we als alternatief een gezellige sport en speldag  in groepen voor de kinderen van groep 3 t/m 8 en klas 1 t/m 3 van het voortgezet onderwijs organiseren in ons inktbos. Daarnaast was er voor de kinderen van groep 5 en 6 een obstakel run van 3 km en voor de kinderen van groep 7 en 8 en voortgezet onderwijs een obstakel run van 6 km.  We kijken terug op een geslaagde dag! Klik hier voor een terugblik

Vertrouwen

Ut Rookelijzer jan 2021: Vertrouwen…

Vol vertrouwen in een mooi jaar verbrandden we begin 2020 weer heel veel Zeelandse kerstbomen, als einde van de kerstperiode en een nieuwe start van het jaar. Of gewoon traditioneel gezellig…. Eind februari was daar nog de Zeelandse Jeugdquiz als een van de laatste activiteiten in de Ambianz. En toen kreeg het Corona-virus grip op Brabant en later over ongeveer geheel Nederland

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles….het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd…. maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

Raboclubkas vooraf

Rabo Clubkas Campagne: Stem voor een opknapbeurt van ons magazijn!
Stichting jeugdbelangen doet weer mee met de actie clubsupport van de Rabobank.

Onze foto’s downloaden?

Wil je graag een van de foto’s van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto’s van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/