Nieuws


Onky Donky huis met de bijzondere kinderen

Een veilige omgeving, dat vinden wij belangrijk!

Avond4daagse met de bijzondere kinderen

Koningsdag 2022 in Zeeland, een feest voor iedereen

Een geslaagde Zellandse Jeugd Quiz 2.0: Crazy 88!

De klankreiziger

Filmpje Landerd TV

Landerd TV maakte een mooi filmpje van de intocht van Sinterklaas in Zeeland. Hebben jullie het al gezien?! Klik hier om het filmpje te bekijken. De Sint sluit af met een korte toespraak, dus blijf tot einde kijken!!

RABO Clubsupport 2021

Nog nagenietend van de geslaagde intocht afgelopen zondag, werd vandaag ook de uitslag bekend van de RABO Clubsupport. Wat zijn wij ontzettend blij met alle stemmen die we hebben gekregen, hieruit blijkt voor ons waardering vanuit jullie! We zijn bedeeld met een mooi bedrag van € 2.296,41!! Een GEWELDIG mooi resultaat! We gaan dit bedrag mooi invulling geven aan komend jaar: 60 jaar SJB. BEDANKT allemaal!!!

Hulp met de kleding van Sint en Piet nodig?

Bij SJB kunnen inwoners van Zeeland voor een geringe vergoeding de kleding van Sint en Piet lenen.

Geslaagde sport en spel dag en obstakel run Koningsdag 2021

Vanwege de huidige corona maatregelen konden we op 27 april 2021 koningsdag niet vieren in het dorp met een vrijmarkt en spelletjes en een groot gezellig samenzijn zoals we normaal gewend zijn. Gelukkig konden we als alternatief een gezellige sport en speldag  in groepen voor de kinderen van groep 3 t/m 8 en klas 1 t/m 3 van het voortgezet onderwijs organiseren in ons inktbos. Daarnaast was er voor de kinderen van groep 5 en 6 een obstakel run van 3 km en voor de kinderen van groep 7 en 8 en voortgezet onderwijs een obstakel run van 6 km.  We kijken terug op een geslaagde dag! Klik hier voor een terugblik