Welkom op de site van Stichting Jeugdbelangen Oranjespelen

Welkom op de site van Stichting Jeugdbelangen Zeeland

Al meer dan 50 jaar verzorgen wij met veel plezier een tal van activiteiten, zoals het Inkakamp, Jongerenweekend, Intocht Sint, Herfstfestijn, Kerstboomverbranding en de Koningsdag. Met veel plezier en inzet doen we dit voor onze Zeelandse jeugd!

Ook verhuren we tenten, opblaasbaar speelmateriaal en spelletjes vanuit ons magazijn aan de Bosweg. Bent u op zoek naar een kampeerterrein dan ligt nabij de mooie Maashorst bossen onze kamp-accomodatie het INKA-terrein. Kijk voor meer informatie en verhuur verder op deze site.

 

Eerstvolgende activiteit: Oranjespelen 2019kroontje

Na de geslaagde editie van de Zellandse Jeugd Quiz, zijn wij alweer druk met de voorbereidingen van het volgende evenement. Op 27 april zal koningsdag gevierd worden en dus worden er ook in Zeeland Oranjespelen gevierd! Zet het alvast in je agenda, zodat je dit zeker niet gaat missen. Het belooft weer een leuke dag te worden met diverse spelen en activiteiten. Ook zal er weer een heuse kleedjesmarkt georganiseerd worden waar kinderen op hun kleedjes hun waren kunnen verkopen. Hopelijk tot dan! Wij hebben er zin in!

Nadere info volgt.

Tot dan!  

Jongerenweekend 2019

Ook het jongerenweekend is weer in aantocht. Ben jij 15 jaar oud en kom je uit Zeeland dan is dit jouw kans om deel te nemen aan dit onvergetelijke weekend. Nieuwsgierig? Bekijk in de linker kolom de foto’s van vorig jaar. Je kunt je vanaf nu opgeven! We zien je heel graag verschijnen!

Oranjespelen 27 april 2019
Jongerenweekend 24, 25 en 26 mei 2019
Inkakamp 5 t/m 9 augustus 2019
Herfstfestijn 16 oktober 2019
Intocht Sinterklaas 17 november 2019