SJZkerstboomverbr-transpara

Kerstboomverbranding 2017 Info

Wie Iedereen  SJZkerstboomverbr-transpara
Wat Kerstboomverbranding/lampionnenoptocht
Waar Sportpark de Bundel/Sporthal De Hekel
Wanneer 7 januari 2017
Hoe laat

14:00u – 16:00u bomen inleveren Sportpark

 

18u Let’s Glow tocht vanaf Bs. Het Oventje

 

18:30u Kerstboomverbranding

Kerstboomverbranding 2017

Om de gezellige feestdagen traditioneel af te sluiten organiseert SJB Zeeland dit jaar op zaterdagavond 7 januari 2017 de jaarlijkse kerstboomverbranding. Het zal plaatsvinden op sportpark De Bundel, onder de gezellige “Zeelandse” klanken van het Kwartjesvolk.

Dit kunnen we niet zonder de hulp van de Zeelandse kinderen. Verzamel daarom zoveel mogelijk kerstbomen en breng ze op zaterdagmiddag tussen 14.00u en 16.00u naar sportpark De Bundel. Voor elke ingeleverde kerstboom krijg je een lotje, waarmee ’s avonds bij de loterij, prachtige prijzen te winnen zijn! Als je 10 kerstbomen of meer inlevert, maak je kans op super gave hoofdprijzen. Wat dacht je van een DJ workshop van DJ Jack, stoere drumles van Prins Arno, een zangles bij Wiep, een workshop Graffiti van Pieter Poorts of een workshop bij Compliment.Voor de sporters onder ons kun je een gave Kamboembal les bij Detac winnen, een rondje Zeeland met een echte rally auto met Kevin van Deijne of een streetdanceles van Sharon vd Pol.

Natuurlijk kun je ook het geluk hebben om Fire-starter te worden. Je mag dan op spectaculaire wijze helpen om de grote stapel kerstbomen te ontsteken.

Voorafgaand aan de kerstboomverbranding lopen we de Let’s Glow tocht. Loop met ons mee vanuit basisschool ’t Oventje. Neem je lampion mee, versier je zelf met lichtgevende lichtjes en attributen en samen lopen we in een verlichte stoet naar het sportpark. De mooist verlichtte deelnemer verdiend ook nog een extra prijs!

Voor alle duidelijkheid hieronder nogmaals de precieze tijden:

* Inleveren kerstbomen tussen 14.00u en 16.00u op sportpark De Bundel

* 18.00u verzamelen basisschool ‘t Oventje

* 18.30u start kerstboomverbranding sportpark De Bundel

Tot ziens op zaterdag 7 januari 2017!

 ADSC09898ADSC09934BU