Inkaterrein

Kampeer accommodatie voor evenementen en groepsactiviteiten

Het Inkaterrein is een kampeer-accommodatie, gelegen tussen Schaijk, Zeeland, Nistelrode, Uden, midden in de bossen bij natuurgebied “De Maashorst”. Een speelveld van een hectare en een stenen sanitaire voorziening maken de accommodatie geschikt voor vakantiekampen. Door de ligging is de accommodatie uitermate geschikt voor verenigingen, natuurliefhebbers en groepskampen. Het gehele jaar wordt het dan ook flink gebruikt door verschillende groepen.
Het toiletgebouw bestaat uit een dameskant met 2 toiletten, wastafel en een douche. Bij de heren vindt men een toilet, urinoir en douche. In het tussenstuk is er de beschikking over een aanrecht met wastafel en opbergruimte. Het gebouw voldoet aan alle veiligheidseisen en is legionella vrij. Ook beschikt het terrein over een kampvuurplaats waar op basis van een vergunning en indien de omstandigheden dit toelaat gestookt mag worden.

Kijk voor meer informatie op: http://www.kampterrein-maashorst.nl/. U kunt hier tevens de beschikbaarheid checken en uw reservering plaatsen.

LocatieInkaterrein temidden natuurgebied ‘de Maashorst’
Voor wie?Groepen (denk aan scouting, vereniging, scholen, etc.)
BeheerderMari Celen en Marcel van de Ven
Contacthttp://www.kampterrein-maashorst.nl/

Magazijn

Stichting Jeugdbelangen beschikt over een groot magazijn te Zeeland. Daarin vindt opslag plaats van al onze materialen, spelen en tenten. Voor scholen, verenigingen, buurtschappen en stichtingen uit Zeeland stellen wij onze materialen en spelen kosteloos ter beschikking. Een van de doelen van SJB is dat al het materiaal gebruikt kan worden voor activiteiten van de Zeelandse gemeenschap. Om zo lang mogelijk ons kostbare materialen en spelen te kunnen gebruiken is het voor andere dan bovengenoemde groepen helaas niet mogelijk deze te lenen.

In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een volwaardig magazijn dat twee maal per week open is voor het brengen en halen van materialen. Nog steeds komen er ieder jaar nieuwe spelen. Deze zijn door een aantal creatieve mensen binnen SJB vaak zelf verzonnen en gemaakt. Hierdoor wordt er, ook buiten de SJB activiteiten om, optimaal gebruik gemaakt van ons materiaal.

Alle tenten in het bezit van SJB zijn wel te huur. Een speciale tentencommissie zorgt voor de coördinatie van de verhuur, de opbouw, onderhoud en aanschafbeoordeling van deze tenten. Als verenigingen deze tenten huren ontstaat vaak een vanzelfsprekende samenwerking. Er wordt namelijk met gezamenlijke mankracht (dat kost het zeker) een tent opgezet. Dit levert weer de nodige contacten op die voor iedere vereniging van belang kunnen zijn.

Voor meer informatie over het lenen van materialen, kunt u langskomen op maandag en vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur of stuur een email naar magazijn@sjbzeeland.nl . Ook is het mogelijk om spelmateriaal, tenten, luchtkussens, etc. via deze site te bestellen (mits voldoenend aan de voorwaarde)

LocatieBosweg
BeheerderMaarten van de Elzen
Contactmagazijn@sjbzeeland.nl
OpeningstijdenMaandag en vrijdag van 18.00 uur – 19.00 uur

Gebruiks- en huurvoorwaarden

Om het e.e.a. te lenen en te gebruiken van Stichting Jeugdbelangen dient u op de hoogte te zijn van onze gebruiks- en huurvoorwaarden. Hieronder kunt u de betreffende voorwaarde downloaden.

Tenten & Luchtkussens

Tenten zijn met of zonder vloerdelen te huur.

tent-15x-30-7-grote-tent

De Grote tent

Volledig verduisterd. 15m x 10m tot 15m x 30m (steeds met 5m te verlengen).

tent 750x3000a copy

Keukentent

7.5m x 5m tot 7.5m x 30m (steeds met 5m te verlengen).

ronde-tent-2-site

Ronde tent

Diameter van 10m.

tent 5x5 4

Partytent

5m x 5m (4 stuks aan elkaar te koppelen).

Toiletwagen-4-site

Toiletwagen

Springkussen

Springkussen

Klimtoren

Klimtoren

Stormbaan met bad

Stormbaan met bad

Schuimbadring

Schuimbadring