SJZkoninginnedag

Oranjespelen 2017 extra bericht vrijmarkt

Wie Iedereen SJZkoninginnedag
Wat Oranjespelen  
Waar Sporthal ‘de Hekel’
Wanneer 27 april 2017
Hoe laat 11u-12.30u Vrijmarkt

Vrijmarkt en open optredens koningsdag 2017!

 
Ook dit jaar organiseert SJB met koningsdag weer een vrijmarkt!
De vrijmarkt is bedoeld voor alle kinderen.
Je kunt alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje je speelgoed verkopen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te bedenken.
Wat dacht je van een eigen visagie of nagelstyliste kraam? De verkoop van zelfgemaakte sieraden of zelfgemaakte spulletjes? Of een kraam met zelfgemaakte lekkernijen?
 
Als je muzikaal bent, kun je denken aan een optreden als DJ, een mini concert met je instrument of zang. Of ben je een goede danser of goochelaar, laat dan zeker ook je kunsten zien! En hoe leuk is het om je eigen koningsdag geld hiermee te verdienen? Kortom, denk alvast na en begin met de voorbereidingen.
 
De vrijmarkt vindt dit jaar wederom in de ochtend plaats op het evenementen terrein naast sporthal de Hekel. Wij nodigen dan ook iedereen uit om een kijkje te komen nemen en te genieten van alle kids met hun koopwaar of kunsten. SJB zorgt dat de koffie bruin is!
 
Van 10.30 tot 12.30 uur barst de handel los, daarna zullen de overige koningsdag activiteiten beginnen, waarover in het volgende Rookelijzer meer!
 
Opbouw van de markt is vanaf 10.00 uur en neem zelf je kleedje mee waarop je de spullen uitstalt.
 
Je kunt je binnenkort opgeven voor de vrijmarkt (alleen of met een vriendje/vriendinnetje) via deze site. Je kunt je opgeven tot 26 april 2017.

kroontje