Cool!…met SJB info 2017

Wie Groep 1 t/m 6
Wat Voel je Cool, Film ‘Trolls’, Slangenshow
Waar Ambianz, Zeeland
Wanneer Zondag 1 april 2017
Hoe laat 10:30u – 12:30u

Cool! met SJB….

Op Zondagochtend 2 April (10.00 -12.30) gaan we weer ‘Cool…met SJB!’ beleven. Ook al is de officiële winter al ten einde, wij vonden nog genoeg redenen om in de Ambianz Zeeland weer iets Cools met elkaar te gaan doen! En dat is gelukt….. want wat gaan we doen?

Groep 1 t/m 3:
 
In voorgaande editie is het ‘Voel je Cool’-spel een ware topper gebleken. Dit spel gaan we weer opnieuw spelen, in vernieuwde vorm. Het beloofd weer leuk en spannend te worden voor de kids!
 
Groep 4 t/m 6:
 
Voor de groepen 4 t/m 6 van de basisscholen in Zeeland gaan we een te COOLE film draaien! Niet een oude film, maar echt een vette nieuwe film die net op de markt is…..: TROLLS
 
Gezellig met je vriendje/vriendinnetje naar een te gaaf coole film komen kijken, waarbij wij ook nog eens zullen zorgen voor iets lekkers…..want dat hoort eenmaal bij een bioscoop!
 
Speciale Coole afsluiter!
 
Om de ochtend op een zo Cool mogelijke wijze gezamenlijk (gr 1 t/m 6) af te sluiten komt er een heuse SLANGENSHOW! Grote slangen, kleine slangen……in ieder geval echte! In een half uurtje zullen we zien hoe spectaculair slangen zijn en wat ze allemaal kunnen! Na de show mogen we zelfs op de foto met een van deze dieren. Het moet niet Cooler worden…..!!
 
Uiteraard kunnen ouders of andere familieleden onder het genot van een kop thee of koffie gezellig mee kijken en beleven…… Bij Ambianz en SJB ben je van harte welkom!
 
Ook al is de sneeuw weg en het ijs gesmolten….SJB gaat er weer een te Coole ochtend van maken op Zondag 2 April! We zien jullie allemaal graag!
 
Tot Cool!