SJZkerstboomverbr-transpara

Kerstboomverbranding 2016 Info

Wie Iedereen  SJZkerstboomverbr-transpara    
Wat Kerstboomverbranding/lampionnenoptocht
Waar Sportpark de Bundel/Sporthal De Hekel
Wanneer 9 januari 2016
Hoe laat

14:00u – 16:00u bomen inleveren Sportpark

 

17:45u Let’s Glow tocht vanaf Sporthal de Hekel

 

18:15u Kerstboomverbranding

 

Om de gezellige feestdagen traditioneel af te sluiten organiseert SJB Zeeland dit jaar op zaterdagavond  9 januari 2016 de jaarlijkse kerstboomverbranding.  Het zal plaatsvinden op sportpark De Bundel, onder de gezellige “Zeelandse” klanken van het Kwartjesvolk.
Dit kunnen we niet zonder de hulp van de Zeelandse kinderen. Verzamel  daarom zoveel  mogelijk kerstbomen en breng ze op zaterdagmiddag tussen 14.00u en 16.00u  naar sportpark De Bundel. Voor elke ingeleverde kerstboom krijg je een lotje, waarmee ’s avonds bij de loterij, prachtige prijzen te winnen zijn! Als je 10 kerstbomen of meer inlevert, maak je kans op super gave hoofdprijzen. Wat dacht je van een echte fotoshoot bij Landerd Fotografie, een DJ workshop van DJ Jack, stoere drumles van Arno van Ras,  een workshop Graffiti van Pieter Poorts of een workshop taart maken bij Sanjee Biemans.Voor de sporters onder ons kun je een gave sportclinic bij Ludimus winnen, een voetbalclinic of een streetdanceles van Sharon vd Pol.
Natuurlijk kun je ook het geluk hebben om Vuurkoning of Vuurkoningin te worden. Je mag dan op spectaculaire wijze  helpen om de grote stapel kerstbomen te ontsteken.
Nieuw dit jaar is voorafgaand aan de kerstboomverbranding  een Let’s Glow tocht. Let op; Dit jaar starten we vanaf sporthal de Hekel en dit keer verlichten we de stoet met ons zelf. Dus versier je zelf met lichtgevende lichtjes en attributen, misschien zelfs ook je fiets en samen lopen of fietsen we dus in een verlichte stoet naar het sportpark. Onderweg is er nog een gave speurtocht waar je ook super leuke prijzen mee kan verdienen!
 Voor alle duidelijkheid hieronder nogmaals de precieze tijden:
-Inleveren kerstbomen tussen 14.00u en 16.00u op sportpark De Bundel
-17.45u verzamelen voor verlichte optocht met speurtocht, lopend of met de fiets. Verzamelplaats: Sporthal de Hekel.
-18.00u vertrek verlichte optocht
-18.15u start kerstboomverbranding sportpark De Bundel
 
Tot ziens op zaterdag 9 januari 2016!

 ADSC09898ADSC09934BU