Cool!…met SJB 2016 info

Wie Groep 1 t/m 6
Wat Cool!… met SJB
Waar Ambianz, Zeeland
Wanneer Zondag 28 februari 2016
Hoe laat 10:00u-12:30u
 
Op zondagochtend 28-02 gaan we weer lekker COOL doen!  De derde editie van ‘COOL!…met SJB’ gaat om 10.00 in de Ambianz van start en zal tot ca 12.30 duren. De opzet is iets veranderd ten opzichte van voorgaande jaren….. In twee verschillende zalen zullen we tegelijkertijd weer leuke, frisse en vette activiteiten doen!
 
Groep 1 t/m 3:
De 3 jongste groepen zullen een geheel nieuw spel beleven: het ‘Voel je Cool’ – spel. Hierbij word je meegenomen in allerlei COOLE opdrachten en activiteiten. Leuk, nieuw en gezellig! Als afsluiting van de ochtend kun je genieten van Janske’s Goochelshow!
 
Groep 4 t/m 6:
De COOLSTE VADER/MOEDER van Zeeland gaan we zoeken in de groepen 4 t/m 6 van de Zeelandse scholen. Uitdagingen, stoere opdrachten, kennis en slim spelen zijn onderdelen van dit te gekke spel! Geef je samen met je vader/moeder op via www.sjbzeeland.nl en ga de strijd aan om de wisselbeker en andere vette prijzen te scoren! Het wordt te gek; dat is nu al zeker!
Wie de grootste achterban meeneemt start met 25 punten voorsprong! Neem je familie, opa en oma dus maar gerust mee….. dan vergroot je jullie kansen!
Als afsluiter is er Janskes Goochelshow! 
 
COOLE FINALE: Janske’s Goochelshow!:
In Zeeland is veel meer talent als gedacht……. Zo beheerst Janske Dekkers het goochelen al meer dan  goed, kwamen we achter! SJB is van mening dat we onze eigen Zeelandse talenten meer moeten laten zien! Janske heeft, samen met assistente Freke, een Goochelshow in elkaar gezet, welke de afsluiter is van editie 3 van ‘COOL!…met SJB’. Kom je mee genieten van haar trucs en ongrijpbare, vingervlugge acties?! Het belooft erg leuk te worden…..
 
Zoals je ziet gaan we weer leuke dingen doen op zondag 28 februari! Zorg dat je er bij bent…..
Tot ziens bij ‘COOL!…met SJB’
 
Klik hier voor het opgaveformulier de COOLSTE VADER/MOEDER