LogoZJQpng

Zellandse Jeugd Quiz info 2016

Wie Groep 7 en 8 en alle kids t/m 15 jaar
Wat Zellandse Jeugd Quiz
Waar Ambianz, Zeeland
Wanneer Zaterdag 27 febr
Hoe laat

Groep 7 en 8 start om 18:00  

Voortgezet onderwijs start om 19:00u

Zellandse Jeugd Quiz 2016

In navolging van de grote Zellandse Quiz, die sinds drie edities het halve dorp eind december in rep en roer brengt, gaat SJB in samenwerking met de organisatie van de Zellandse Quiz ook de jeugd uitdagen! De EERSTE ZELLANDSE JEUGD QUIZ gaat plaats vinden! De slimste, beste, maar wellicht ook de sluwste en handigste jongeren van Zeeland zullen een jaar lang als held of heldin in Zeeland over straat gaan! Hun handtekening wordt geld waard.. hun naam zal onthouden worden! Een geweldige nieuwe QUIZ komt er aan…..met geweldig grote en mooie prijzen!
Wat gaat er gebeuren?
In teams van mininmaal  3 en maximaal 5 jongeren worden gezamenlijk opdrachten uitgevoerd en vragen beantwoord. Alle vragen, zowel over Zelland als (inter)nationaal georiënteerd zullen ter plekke gesteld worden en beantwoord moeten worden met hulp van meerkeuze antwoorden.  In allerlei categorieën zullen vragen gesteld gaan worden zoals : muziek, Zellands nieuws, inzicht, wereldnieuws, weetjes, foto’s/logo’s enz.
Naast de vragen zullen er ook doe-opdrachten zijn maar daarover verklappen we natuurlijk nog niets! 
 
Wie en waar?
De eerste Zellandse Jeugd Quiz vindt plaats  op zaterdag 27 februari 2016 plaats in 2 groepen/zalen van Ambianz Zeeland.
De eerste leeftijdsgroep zijn de bovenbouwgroepen 7 en 8 van het basisonderwijs. Zij starten om 18.00 uur!
De tweede leeftijdsgroep bestaat uit jongeren van 12 t/m 15 jaar die op het ‘voortgezet’ zitten. Het niveau van hen is inmiddels wat hoger….en daar hebben we de quiz op aangepast! In de grote spiegelzaal zullen zij de onderlinge strijd aangaan vanaf 19.00 uur!
 
Hoe doe je mee?
Vanaf 16 januari tot en met 17 februari kun je je team inschrijven! Vorm een team binnen je eigen leeftijdsgroep! Verzin een teamnaam en download onderaan deze site het inschrijfformulier. Mail dit formulier uiterlijk 17 februari volledig ingevuld terug naar zjq@sjbzeeland.nl.Hiermee staat je inschrijving vast! Deelnamekosten van 1,00 euro per persoon kunnen op de avond zelf voldaan worden.
 
Grote Prijzen!
Naast de oneindige dorpsbekendheid van een jaar en een vette beker voor iedere winnende deelnemer, zijn er vele grote prijzen te winnen! Zo zijn er onder andere: toegangskaarten voor de Efteling/Walibi voor de winnaars per leeftijdsgroep, kaarten voor een klimhal in de buurt, een sparerib-arrangement met je team, een chipspakket XXXL en nog meer…..
Als de QUIZ afgelopen is,  zullen 2 locale top-DJ’s zo’n 3 kwartier explosie verzorgen met een te gekke afterparty. De energie en spanning moet worden ontladen! Daarna zal de prijsuitrijking aansluitend plaats vinden! 
Belangrijk!
We willen graag iets nieuws opzetten, iets wat leeft onder onze jeugd en iets wat traditie gaat worden. Dus hopelijk krijgen we naast de jongeren ook de ouders in de juiste ‘flow’, oftewel: stimuleer je eigen kind of die van een ander voor deelname aan deze onvergetelijk quiz!
Volg ons ook op SJBzeeland op Facebook/Instagram!
 
Spelregels en veelgestelde vragen
Inschrijfformulier Zellandse Jeugd Quiz 2016 Groep 7 en 8
Inschrijfformulier Zellandse Jeugd Quiz 2016 Voortgezet onderwijs t/m 15jaar
 
 
LogoZJQpng
 
PlaatjeZJQ1