SJZkoninginnedag

Oranjespelen 2016 Info

Wie Iedereen SJZkoninginnedag
Wat Oranjespelen  
Waar Sporthal ‘de Hekel’
Wanneer 27 april 2016
Hoe laat 11u-12.30u Vrijmarkt
13:00u Opening 
13:15u Start koningsspelen
 

15:15u Finale levend tafelvoetbalspel

15:30u Finale spel Zeskamp

 

Dit jaar op maandag 27 april op het evenementenplein bij sporthal de Hekel!
 
11.00  – 12.30 uur      Vrijmarkt
13.00 uur     Officiële opening
13.15 uur     Start koningsspelen voor peuters en kleuters
13.15 uur     Start zeskamp voor groep 3 t/m 8
13.15 uur     Start levend tafelvoetbalspel voor jongeren van 12 t/m 16 jaar
15.15 uur Finale levend tafelvoetbalspel
15.30 uur     Finalespel zeskamp met aansluitend prijsuitreiking
 
Vrijmarkt
De vrijmarkt vindt dit jaar in de ochtend plaats.
Van 11.00 tot 12.30 uur  barst de handel los. De vrijmarkt is bedoeld voor alle kinderen dus kom gezellig je speelgoed verkopen, je kunsten laten zien of je creativiteit tonen. Opbouw van de markt is vanaf 10.30 uur en neem zelf je kleedje mee waarop je de spullen uitstalt.
Je kunt je opgeven voor de vrijmarkt (alleen of met een vriendje/vriendinnetje) via onze site www.sjbzeeland.nl . Je kunt je opgeven tot 26 april 2016.
 
Officiele opening
Om 13.00 uur zal wethouder Brands de officiële opening verrichten en zullen we, met het hijsen van de vlag de gezellige middag starten.
 
Koningsspelen
Alle peuters en kleuters zijn welkom voor de oranjespelen. Er is van alles te doen zoals ponyrijden, schminken, springkussens en een mooie toneelvoorstelling. 
 
Nieuw: Zeskamp!
Nieuw dit jaar is de zeskamp. Voor de kinderen  van groep 3 en 4 en de kinderen van groep 5 t/m 8 is een spectaculaire zeskamp bedacht. Met je eigen team speel je verschillende spelen tegen telkens een andere tegenstander. Van 
de army run en körfling tot een wereldloopbal parcours.. het zal gaaf worden! Tot slot vindt er nog een gaaf eindspel plaats waar je extra bonuspunten kunt verdienen! Vorm dus snel een team van 5 tot 7 personen en schrijf je in via de site voor 14 april 2016. Mocht je geen compleet team kunnen vormen dan kun je je ook alleen of met minder  personen inschrijven. SJB zorgt dan dat je in een team ingedeeld wordt. Voor 27 april krijgt de teamcaptain per mail het speelschema toegestuurd.
Mocht je geen zin hebben in de zeskamp dan kun je lekker komen spelen op de stormbaan of jezelf laten verwennen in de Tattooshop of Beauty Salon.
 
Nieuw: Levend tafelvoetbal toernooi!
Nieuw dit jaar is het levend tafelvoetbaltoernooi voor jongeren van 12 t/m 16 jaar. Vorm een team van 5 tot 7 personen en kom strijden in dit super gezellige gave toernooi. Wie weet gaan jullie de finale spelen en er met de spetterende hoofdprijs vandoor! Schrijf je in via onze site voor 14 april! Mocht je geen compleet team hebben maar wel mee willen doen, dan is individueel inschrijven ook geen enkel probleem en zorgen wij voor een compleet team.
 
Nieuw: Open podium
Ook nieuw dit jaar is het grote open podium. We weten namelijk zeker dat we in Zeeland een aantal echte talenten of aanstormende talenten hebben. Wil jij jouw muzikale talent laten zien? Speel je een instrument? Heb je een bandje? Ben jij de toekomstige top DJ van Zeeland? Geef je op en je krijgt een echte podiumplek om jezelf te presenteren!
 
Iedereen is op deze gezellige dag welkom. De bar is open en met de klanken van feestelijke muziek is het ook voor de toeschouwers genieten geblazen.
Voor de kids zijn er de bekende traktatiekaarten voor drinken en wat lekkers.

kroontje