SJBinkatransparant

Inkakamp 2015 Info

Wie Groep 2 t/m 8  SJBinkatransparant
Wat Inkakamp
Waar Inkaterrein                    
Wanneer 17 t/m 21 augustus
Inschrijven tot 15 juni

 

Ons supergave indianenkamp wordt dit jaar extra spectaculair, omdat we ons 50e Inkakamp vieren. Er staat jullie een geweldige verrassing te wachten. En natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de survivaltocht en de meerkampspelen op het grote veld niet. Het INKA-kamp belooft dit jaar een geweldig leuk kamp te worden. Inmiddels is het inkaverhaal 2015 klaar. Het is een verhaal met spanning, veel spektakel en met een prachtig en goed einde. Kortom een geweldige week, welke je niet mag missen!
 
Meld je aan!
Aanmelden voor kinderen en leiding kan tot 15 juni. Lees onderstaande informatie goed door en klik vervolgens op de button onderaan deze pagina. Na 10 juli worden alle groepen met leiding op de site van SJB bekend gemaakt. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: aanmelden.inkakamp@sjbzeeland.nl
Wij willen er, samen met jullie, een mooie vakantieweek van maken. Dus geef je op voor deze enige echte 50e Inkakamp! 
 
Hoe worden de groepen ingedeeld?
We delen de groepen zo in dat er veel verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Dit om de kinderen goed samen te laten werken, iets waar het Inkakamp uniek in is in deze omgeving. 
 
Hieronder tref je enkele regels die belangrijk zijn voor het aanmelden van kinderen en leiding.
  • Je kunt je opgeven met maximaal 2 vrienden of vriendinnen (dus met maximaal 3 kinderen samen). Maak de  aanmeldformulieren aan elkaar vast.
  • Doe de aanmeldformulieren met het geld in één enveloppe.
  • Wil je bij je vader of moeder in het groepje, maak dan de aanmeldformulieren van de kinderen en leiding aan elkaar vast. (Jeugd/Hulp)-leiding kan zich met maximaal 2 samen aanmelden. Doe deze aanmeldformulieren samen in een enveloppe. Wil je eigen kinderen in de Inkagroep, zorg dan dat je kind maximaal 2 vriendjes of vriendinnetjes kiest om samen te doen. 
  • Houdt er tevens rekening mee dat het niet de bedoeling is om meer dan drie kinderen van hetzelfde leerjaar samen aan te melden.
  • Als je je aan bovenstaande richtlijnen houdt bij de inschrijving, dan zullen wij je zoveel als mogelijk indelen naar je eigen wens. 
 
Wat zijn de kosten voor deze leuke week?
  • De hele week kost slechts € 15,00 per kind
  • Voor kinderen uit groep 7 of 8 die overnachten kost de hele week € 18,00
  • Voor peuters/kleuters zijn de kosten € 7,50
 
Doe het aanmeldformulier, met het geld, vóór 15 juni in de brievenbus van: Angela Klerkx, Pinksterbloem 10.
 
Wanneer worden de deelnemers verwacht?
Elke dag komen de kinderen en de leiding om 9.30 uur bij elkaar op het Van Kilsdonkplein. Vandaar gaat de groep  op de fiets naar het INKA-land, waar we om 10.00 uur met de spelactiviteiten beginnen. Zowel kinderen als leiding nemen zelf  brood mee, wij zorgen voor drinken. Van maandag t/m donderdag is de speeldag om 16.30 uur afgelopen en zijn we zo tegen 16.45 uur weer terug op het Van Kilsdonkplein. Op vrijdag eindigt de dag om 14.30 uur en zijn we tegen 14.45 uur weer op het Van Kilsdonkplein terug. 
  
Wil je het 50e INKA-kamp mee leiden? Meld je aan!
Voor het Inkakamp hebben we veel geschikte leiding nodig. De minimumleeftijd voor (hulp) leiding is 15 jaar. Aan het INKA-kamp doen honderden kinderen mee en hebben we voldoende leiding nodig op de groep en bij de activiteiten. Wij gaan uit van 32 INKA-groepen. 
 
Voor de kinderen zijn veel wisselende gezichten niet prettig, daarom vragen wij je aan te melden voor de hele week. Na 15 juni stellen we de groepen samen. Na 10 juli worden de groepen bekend gemaakt via de SJB site. Wil je zelf alstublieft geen groep samenstellen, dat doen wij. Ga naar de onderstaande button om het betreffende aanmeldformulier te downloaden.
 
Ook kan een 13 of 14 jarige (jeugdleiding) zich aanmelden samen met een volwassen leiding. De leeftijd van deze volwassenen moet minimaal 21 jaar zijn. Deze persoon is verantwoordelijk voor de 13 of 14 jarige. De jeugdleiding en verantwoordelijke volwassen leiding hoeven niet dezelfde groep te leiden. Ga naar de onderstaande button om het betreffende aanmeldformulier te downloaden.
 
Wil je het INKA-kamp mee leiden? 
Geef je dan op door het juiste aanmeldformulier in te vullen. En doe dit dan vóór 15 juni 2015 in de brievenbus van Angela Klerkx, Pinksterbloem 10, 5411 TZ Zeeland. 
 
Wij willen er, samen met jullie, een mooie vakantieweek van maken. 
Dus geef je op voor deze enige echte 50e Inkakamp! 
 
Kleuters, kunnen ook mee doen
Vaders of moeders die leiding willen zijn en een kleuter van 3 jaar of ouder hebben, kunnen zich opgeven als leiding van een “INKA groep” of als leiding van een “Kleuter INKA groep”. Klik op de onderstaande button ‘leiding’ om het betreffende aanmeldformulier te downloaden.
Voor deze kleuters / peuters (dus alleen kleuters en peuters van leiding) wordt een speciale programma georganiseerd op het INKA-terrein. Klik op de onderstaande button ‘Kids’ voor een deelnameformulier kleuters.
wereldkaartawereldkaartopgavebuttonkidsb
50-jaar-Inka-flyer-achterka