DSC015092

Welkom op de site van Stichting Jeugdbelangen opgave Inka

Welkom

Al meer dan 50 jaar verzorgen wij met veel plezier een tal van activiteiten, zoals het Inkakamp, Jongerenweekend, Intocht Sint, Herfstfestijn, Kerstboomverbranding en de Koningsdag. Hieraan is sinds 2015 de Zeelandse jeugdquiz toegevoegd. Met veel plezier en inzet doen we dit voor onze Zeelandse jeugd!

Ook verhuren we tenten, opblaasbaar speelmateriaal en spelletjes vanuit ons magazijn aan de Bosweg. Bent u op zoek naar een kampeerterrein dan ligt nabij de mooie Maashorst bossen onze kamp-accomodatie het INKA-terrein. Kijk voor meer informatie en verhuur verder op deze site.

Eerstvolgende activiteit: Het Jongerenweekend 

DSC015092

Ook het jongerenweekend is weer in aantocht. Ben jij 15 jaar oud en kom je uit Zeeland dan is dit jouw kans om deel te nemen aan dit onvergetelijke weekend. Het beloofd weer een hele belevenis te worden. Een weekend waarin oude herinneringen herleven. Een weekend welke bol staat van ontmoetingen. Een weekend vol spannende en actieve activiteiten. Zorg dat jij erbij bent. Je hebt maar een kans! We zien je heel graag verschijnen!

Het Inkakamp

Vanaf 9 mei kun je jezelf opgeven voor het Inkakamp! Klik op onderstaande button en geef jezelf samen met je vriendje of vriendinnetje op! Uiterlijk 1 juli wordt iedereen via het opgegeven e-mailadres geïnformeerd over de groepsindeling. Je vindt alle informatie onder het kopje Inka op deze site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jongerenweekend 24, 25 en 26 mei 2019
Inkakamp 5 t/m 9 augustus 2019
Herfstfestijn 16 oktober 2019
Intocht Sinterklaas 17 november 2019