SJBinkatransparant

Inkakamp 2018 Info

Wie Groep 2 t/m 8  SJBinkatransparant
Wat Inkakamp
Waar Inkaterrein                    
Wanneer 6 t/m 10 augustus
Inschrijven tot 1 juni

Kom je ook naar het Inkakamp in de week van 6 t/m 10 augustus 2018?  

 
Geniet van coole INKA spelen zoals een tokkelbaan, schuimbad en waterglijbaan. En beleef een sportieve survivaltocht en leuke avonturen in het bos. Voor groep 7 en 8 is er een avondprogramma op donderdag met een stoere overnachting. Kortom een super coole week! Daar ben jij toch ook bij?   
 
Meld je aan via deze website! 
Aanmelden voor kinderen en leiding kan tot 1 juni 2018. Na 4 juli worden alle groepen met leiding op de site van SJB bekend gemaakt. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: aanmelden.inkakamp@sjbzeeland.nl ;
 
Wij maken er samen met jullie een mooie vakantieweek van! 
Dus geef je snel op!  
 
Hoe worden de groepen ingedeeld? 
We delen de groepen zo in dat er veel verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Dit is gezellig, verfrissend en leert kinderen om goed samen te werken. 
 
Hieronder een aantal belangrijk zaken voor het aanmelden van kinderen. 
 
Kinderen die nu in groep 2 t/m groep 8 zitten kunnen meedoen. 
Kinderen geven zich op met maximaal 2 kinderen via het online aanmeldformulier. Het maximaal aantal kinderen is dit jaar een veranderd. Dit om meer verschillende leeftijden in de Inka groepen in te kunnen delen.
Vul alle gegevens op het aanmeldformulier volledig in.  
Je ontvangt een “transactienummer” en bevestiging van aanmelding na het verzenden van het aanmeldformulier. 
Je maakt het bedrag wat in deze bevestiging wordt aangegeven over op rekening: NL11RABO0159598516 tnv Stichting Jeugdbelangen, ovv het transactienummer én de voor- en achternaam van de kinderen. Dus het totaal bedrag voor het opgegeven groepje van maximaal 2 kinderen.  
Zorg ervoor dat het bedrag vóór 1 juni is overgemaakt aan SJB Zeeland. 
Als kinderen bij hun vader of moeder in het groepje willen, dan kun je dit bij het aanmeldformulier voor leiding aangeven. 
 
Peuters / kleuters vanaf 3 jaar kunnen meedoen aan een speciaal programma op het INKA-terrein. Dit kan als de vader en/of moeder de hele week leiding is tijdens het INKA-kamp van een INKA-groep of INKA-kleuter groep. 
 
 
Wat zijn de kosten voor deze leuke week? 
De hele week kost slechts € 15,00 per kind. 
Voor kinderen uit groep 7 of 8 die overnachten kost de hele week € 20,00 
Voor peuters/kleuters (vanaf 3 jaar t/m nu in groep 1) zijn de kosten € 7,50 
 
Wanneer worden de deelnemers verwacht? 
Elke dag verzamelen de kinderen en leiding om 9:15 uur op het van Kilsdonkplein. Vandaar gaat de groep op de fiets naar het INKA-land, waar we om 10.00 uur met de spelactiviteiten beginnen. Zowel kinderen als leiding nemen zelf  brood mee, wij zorgen voor drinken. Van maandag t/m donderdag is de speeldag om 16:30 uur afgelopen en zijn we zo tegen 16:45 uur weer terug op het Van Kilsdonkplein. Op vrijdag eindigt de dag om 15.00 uur en zijn we tegen 15.15 uur weer op het Van Kilsdonkplein terug.  
 
 
Wil je het INKA-kamp mee leiden? Meld je aan!  
Voor het Inkakamp hebben we veel enthousiaste leiding nodig. Aan het INKA-kamp doen honderden kinderen mee en hebben we voldoende leiding nodig op de groep en bij de activiteiten. De minimumleeftijd voor (hulp) leiding is 13 jaar.  
 
Ben je 13 of 14 jaar geef je bij de aanmelding een volwassen leiding op die ook de hele week aanwezig is op het INKA- kamp. De leeftijd van deze volwassenen moet minimaal 21 jaar zijn. Deze persoon is verantwoordelijk voor de 13 of 14 jarige. De hulpleiding en verantwoordelijke volwassen leiding hoeven niet dezelfde groep te leiden.  
 
Wil je het INKA-kamp mee leiden?  
Geef je dan op via www.sjbzeeland.nl door het aanvraagformulier op de website in te vullen en te verzenden vóór 1 juni 2018. Na 1 juli worden alle groepen met leiding op de site van SJB bekend gemaakt. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar:aanmelden.inkakamp@sjbzeeland.nl
 
 
Hieronder tref je enkele belangrijk zaken voor het aanmelden van leiding. 
 
Voor de kinderen zijn veel wisselende gezichten niet prettig, daarom vragen wij je aan te melden voor de hele week.  
Als leiding kun je samen met een andere leiding opgeven (maximaal 2 leiding per aanmelding).  
Houdt er tevens rekening mee dat het niet de bedoeling is om meer dan 2 kinderen van hetzelfde leerjaar samen aan te melden. Dus als je bij je eigen kind in de groep wil en hij/zij geeft zich met 1 kind uit hetzelfde leerjaar op dan kun je niet opgeven met een leiding die zijn/haar kind met eventueel andere kinderen uit datzelfde leerjaar in de inkagroep wenst.  
Vul alle gegevens op het aanmeldformulier volledig in.  
Geef op het aanmeldformulier aan of je bij je eigen kind in de groep leiding wil zijn. 
Ook willen wij graag weten of je een peuter of kleuter meeneemt. De peuter/kleuter kan na je eigen aanmelding via een link in de bevestiging via een afzonderlijk aanmeldformulier aangemeld worden.  
Wij zullen je zoveel als mogelijk indelen naar je eigen wens.  
 
 
Wij maken er samen met jullie een mooie vakantieweek van! 
Hopelijk tot dan!