Inka voor de bijzondere kinderen 15 augustus 2023

De stralende gezichten van deze kinderen, daar doen we het voor.

Om kwart voor 11 kwamen de eersten aangelopen. Inmiddels helemaal gewend aan ons en aan elkaar. Mooi om te zien hoe sommigen weer enorm gegroeid zijn.

Na het welkomstlied met de Grobbebollen, hebben ze de keuze uit allerlei activiteiten zoals: schilderen, schminken, knetterzeep, bouwen met reuze duplo, het blote voeten pad, bellen blazen, ‘parachute duiken’ en spelen met de grote ballen en de rollen.

De verrassing is groot als ze de mini-pony zien aankomen en nog groter als de quad arriveert. Wat glunderen ze nadat ze een rondje hebben mogen meerijden.

Dit jaar mochten ze voor het eerst gebruik maken van de grote opblaasbare klimtoren. En dat was pas stoer en gedurfd. Een hoogtepunt was het bezoek van de vele holbewoners, die graag op de foto wilden met onze kids.

De traditionele pannenkoekjes met poedersuiker gingen erin als koek.

De sleutelhangers, gemaakt door het WAC, werden gretig in ontvangst genomen.

Graag zien we de bijzondere kinderen terug tijdens het herfstfestijn, want….de stralende snoetjes, daar doen we het voor.

Als uw (klein)kind, buurmeisje of buurjongen niet mee kan doen met de normale activiteiten van SJB, zij zijn van harte welkom om aan te sluiten bij onze groep.  Opgeven en informatie kan via bijzonderekids@sjbzeeland.nl