Herfsticoon2

Herfstfestijn 2015 Info

Wie Groep 1 t/m 8 Herfsticoon2
Wat Herfstfestijn
Waar de Sporthal
Wanneer Woensdag 28 oktober 2015
Hoe laat 10:15u-16:00u
Op woensdag 28 oktober 2015, midden in de herfstvakantie, is het weer zover! Stichting Jeugdbelangen Zeeland organiseert dan voor de 49ste keer de jaarlijkse herfstactiviteit voor alle basisschoolkinderen uit Zeeland. Sinds 2013 is deze activiteit omgedoopt tot het Herfstfestijn. Het Herfstfestijn bestaat uit twee onderdelen, namelijk de ‘Herfstrun’ voor de kinderen van de groepen 1 t/m 5 en ‘Fort Boyard 678’ voor de groepen 6 t/m 8. Het belooft een spectaculair programma te worden, dus zorg dat jullie er allemaal bijzijn! 
 

Programma

Om 10.15 verzamelen alle kinderen bij sporthal de Hekel (let op: dus niet bij de Vlashoeve!). De dag wordt afgesloten om 16.00 uur. 
 
De kinderen van de groepen 1 t/m 5 zoeken in de sporthal hun groepje met leiding op, waarmee zij zich vooraf hebben opgegeven. Daarna kunnen zij hun tocht door de Zeelandse Vlaswijk beginnen. Onderweg zijn er in diverse garages of onder carports allerlei spelletjes te spelen waarvoor je handig, slim of snel moet zijn. Ook dit jaar zijn er weer supergave activiteiten. Je kunt jezelf mooi laten schminken of een stoere glittertattoo laten zetten, spelen in de apenkooi, knuffelen in het knuffelparadijs en je uitleven op het springkussen.  Ook een bezoekje aan de waarzegster mag natuurlijk niet ontbreken! Kortom, een avontuurlijke dag waar je bij moet zijn!
 
De kinderen van de groepen 6 t/m 8 zullen in de zelf gevormde groepjes naar de wijk Steenakker gaan, waar hen een aantal spectaculaire spelen staan op te wachten. Denk aan de zenuwslopende Kamer van Ontsnapping, een spannende kabelbaan en de mysterieuze Donkere Kamer. De dag zal in het teken staan van Fort Boyard, waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk sleutels te verdienen. We sluiten de dag af met een stoer finalespel; the Battle!
 
Opgave
Ook dit jaar vragen we alle kinderen zichzelf voorafgaande aan de activiteit op te geven.  De kinderen van de groepen 1 t/m 5 kunnen via deze site aangemeld worden voor de Herfstrun. Geef uw kind bij voorkeur op met een groep van 8-10 kinderen en minstens één begeleider. Uiteraard kunt u ook een kleiner groepje kinderen (met begeleider) opgeven, dan zorgen wij ervoor dat deze groep wordt samengevoegd met een andere groep. 
Voor de kinderen van de groepen 6 t/m 8 is het de bedoeling dat zij voorafgaand aan de activiteit groepjes vormen van ongeveer 4-6 kinderen en zich met dat groepje opgeven. In principe lopen deze kinderen de route zonder begeleiding. Indien u het als ouder noodzakelijk vindt dat de kinderen begeleid worden, bent u vrij om mee te lopen met dit groepje. Bedenk een leuke naam voor je groep en zorg voor een spectaculaire outfit. Hiermee is op de dag zelf een extra sleutel te verdienen! Is je groepje niet compleet, geef jezelf toch op! Dan zorgen wij ervoor dat je in een leuke groep terecht komt.
Je kunt je opgeven tot 23 oktober, dus zorg dat je er snel bij bent!
 
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Je moet zelf je brood meenemen, maar voor drinken en op zijn tijd iets lekkers wordt gezorgd.
 

Leiding gezocht!

Het herfstfestijn kan pas worden gespeeld als er voldoende leiding is om de groepjes van de onderbouw en de spelen van de onder- en bovenbouw te begeleiden. Vind je het dus leuk om een groepje kinderen te begeleiden, of sta je liever als leiding bij een spel voor de onder- of bovenbouw en ben je 14 jaar of ouder: dan zijn wij op zoek naar jou! Om zeker te zijn van voldoende leiding vragen wij bij interesse jezelf op te geven. 
  
Tot op woensdag 28 oktober!

Klik op onderstaande button, download het formulier en mail dit naar: inschrijven.herfstfestijn@sjbzeeland.nl

Opgavebutton-Herfstrun-KidsFort-Boyard-678-kidsFort-Boyard-PostLeiding2