Wie Iedereen  SJZkerstboomverbr-transpara
Wat Kerstboomverbranding/lampionnenoptocht
Waar Sportpark de Bundel
Wanneer 6 januari 2018
Hoe laat -

 

Ben jij degene die de meeste kerstbomen verzamelt?

Kerstboomverbranding 2018


Om de gezellige feestdagen traditioneel af te sluiten organiseert SJB Zeeland dit jaar op zaterdagavond 6 januari 2018 de jaarlijkse kerstboomverbranding. Het zal plaatsvinden op sportpark De Bundel, onder de gezellige “Zeelandse” klanken van het Kwartjesvolk.


Dit kunnen we niet zonder de hulp van de Zeelandse kinderen. Verzamel daarom zoveel mogelijk kerstbomen en breng ze op zaterdagmiddag tussen 14.00u en 16.00u naar sportpark De Bundel. Voor elke ingeleverde kerstboom krijg je een lotje, waarmee ’s avonds bij de loterij, prachtige prijzen te winnen zijn! Als je 10 kerstbomen of meer inlevert, maak je kans op super gave hoofdprijzen.

Wat dacht je van een stoere drumles van Arno van Ras, een zangles bij Wiep Laurenssen, een workshop Pizza bakken bij d’n Oven of een creatieve workshop bij KIJK van Georges de Groot. Voor de sporters onder ons kun je een gave voetbalclinic bij Festilent winnen, winnen, een workshop bij voltigevereniging de Heerevelden in Handel of een streetdanceles van Sharon vd Pol.


Natuurlijk kun je ook het geluk hebben om Fire-starter te worden. Je mag dan op spectaculaire wijze helpen om de grote stapel kerstbomen te ontsteken.


Voorafgaand aan de kerstboomverbranding lopen we de Let’s Glow tocht. Loop met ons mee vanuit basisschool ’t Oventje. Neem je lampion mee, versier je zelf met lichtgevende lichtjes en attributen en samen lopen we in een verlichte stoet naar het sportpark.

Alle deelnemers krijgen een lotje en maken kans op een mooie prijs en de mooist verlichtte deelnemer verdiend ook nog een extra prijs!


Voor alle duidelijkheid hieronder nogmaals de precieze tijden:


- Inleveren kerstbomen tussen 14.00u en 16.00u op sportpark De Bundel
- 18.00u verzamelen basisschool ‘t Oventje
- 18.30u start kerstboomverbranding sportpark De Bundel

Tot ziens op zaterdag 6 januari 2018!

 

 ADSC09898ADSC09934BU

Nieuws

inkaflyer

Inkakamp 2018

Vet,Cool, Gaaf,Spannend; zo maar wat kreten uit het Zeelands bos.
 
Van maandag 6 augustus tot en met vrijdag 10 augustus genoten ruim 380 kinderen, samen met ruim 170 personen leiding, van een spannend, uitdagend, actief en gezellig inkakamp in de bossen van Zeeland. Het 53ste inkakamp is een feit en heeft voor vele kids weer een aantal prachtige herinneringen gebracht!
 
Klik hier voor de prachtige foto's van deze week.

 20163465644 455d2804d2 o2

Herfstfestijntitelrechtseblok

17 oktober; Het Herfstfestijn!

Na een super geslaagd inkakamp zijn de scholen alweer begonnen. Op naar de herfstvakantie, waarin het Herfstfestijn zijn eerste lustrum van 5 jaar gaat vieren! Ben jij erbij om mee te doen met de herfstrun? Dit wordt georganiseerd voor de kinderen t/m groep 5. Ben je ouder en zit je in groep 6, 7 of 8 dan mag je meedoen met de Fort Boyard spelen. Je kunt bij elk spel sleutels verdienen.

Het zijn niet zomaar spelen, maar uitdagende, spectaculaire spelen in ons dorp Zeeland. Vanaf eind september kun je jezelf via deze site opgeven. Nadere informatie volgt, maar noteer de datum maar vast in je agenda.

Wil je jezelf wel alvast opgeven als spelleiding voor deze dag? Dat kan al wel! Je kunt jezelf opgeven vanaf dat je op de middelbare school zit. Klik hier om je als leiding op te geven.

SJB en de nieuwe AVG privacywetgeving

SJB gaat al jaren zorgvuldig om met gegevens van onze deelnemers en vrijwilligers.
Door de komst van deze wet hebben we hier nog eens goed naar gekeken en een aantal zaken hieromtrent nog inzichtelijker gemaakt. Bovenin is een buttom speciaal aangemaakt met gegevens omtrent dit beleid. U vindt hier alle informatie rondom het privacystatement, ons foto beleid en een uitleg over hoe wij met persoonsgegevens omgaan.
 
Klik hier voor een automatische doorlink.