Wie Iedereen  SJZkerstboomverbr-transpara
Wat Kerstboomverbranding/lampionnenoptocht
Waar Sportpark de Bundel
Wanneer 6 januari 2018
Hoe laat -

 

Ben jij degene die de meeste kerstbomen verzamelt?

Kerstboomverbranding 2018


Om de gezellige feestdagen traditioneel af te sluiten organiseert SJB Zeeland dit jaar op zaterdagavond 6 januari 2018 de jaarlijkse kerstboomverbranding. Het zal plaatsvinden op sportpark De Bundel, onder de gezellige “Zeelandse” klanken van het Kwartjesvolk.


Dit kunnen we niet zonder de hulp van de Zeelandse kinderen. Verzamel daarom zoveel mogelijk kerstbomen en breng ze op zaterdagmiddag tussen 14.00u en 16.00u naar sportpark De Bundel. Voor elke ingeleverde kerstboom krijg je een lotje, waarmee ’s avonds bij de loterij, prachtige prijzen te winnen zijn! Als je 10 kerstbomen of meer inlevert, maak je kans op super gave hoofdprijzen.

Wat dacht je van een stoere drumles van Arno van Ras, een zangles bij Wiep Laurenssen, een workshop Pizza bakken bij d’n Oven of een creatieve workshop bij KIJK van Georges de Groot. Voor de sporters onder ons kun je een gave voetbalclinic bij Festilent winnen, winnen, een workshop bij voltigevereniging de Heerevelden in Handel of een streetdanceles van Sharon vd Pol.


Natuurlijk kun je ook het geluk hebben om Fire-starter te worden. Je mag dan op spectaculaire wijze helpen om de grote stapel kerstbomen te ontsteken.


Voorafgaand aan de kerstboomverbranding lopen we de Let’s Glow tocht. Loop met ons mee vanuit basisschool ’t Oventje. Neem je lampion mee, versier je zelf met lichtgevende lichtjes en attributen en samen lopen we in een verlichte stoet naar het sportpark.

Alle deelnemers krijgen een lotje en maken kans op een mooie prijs en de mooist verlichtte deelnemer verdiend ook nog een extra prijs!


Voor alle duidelijkheid hieronder nogmaals de precieze tijden:


- Inleveren kerstbomen tussen 14.00u en 16.00u op sportpark De Bundel
- 18.00u verzamelen basisschool ‘t Oventje
- 18.30u start kerstboomverbranding sportpark De Bundel

Tot ziens op zaterdag 6 januari 2018!

 

 ADSC09898ADSC09934BU

Nieuws

InfoJWRekolom

In aantocht.. Het Jongerenweekend!

Op 1,2 en 3 juni a.s. zal het 41ste jongerenweekend georganiseerd worden! Ben je 15 jaar jong en woon je in Zeeland dan organiseert SJB speciaal voor jou geweldig weekend. Het centrale thema van het weekend is Ontmoeting. Je ontmoet elkaar weer na 3 jaar, maar je ontmoet ook mensen met een heel bijzonder verhaal. Uit ervaring weten we dat je enorm zult genieten van het weekend en dat sommige dingen diepe indruk op je zullen maken.

Klik hier om je in te schrijven!

ZJQlogo

Derde Zeelandse Jeugd Quiz een succes!

Op zaterdag 24 februari werd in Zeeland voor de derde keer de Zeelandse Jeugdquiz georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen Zeeland.

Ruim 120 deelnemers verdeeld over 15 teams met jongens en meiden uit groep 7 en 8 en 10 teams met jongeren van 12 tot 16 jaar streden om de felbegeerde titel “slimste team van Zeeland”.  

SJB kijkt terug op een zeer geslaagde derde editie van de Zeelandse Jeugdquiz en dankt iedereen die hier aan bijgedragen heeft. In het bijzonder Harold van Tiel van de Ambianz, Jumbo Eijsermans en de enthousiaste vrijwilligers van Heemkunde kring Zeeland en de bibliotheek. Wil je meer weten over dit evenement klik dan hier voor het verslag of hier voor de foto's. 
PlaatjeZJQ1

2015-oranjespelen-voorkant

Op... naar de Oranjespelen

Ook dit jaar verzorgen wij op 27 april voor jullie de Oranjespelen. Het zal plaatsvinden in en rondom de sporthal De Hekel. Het beloofd een speciaal programma te worden, met verschillende nieuwe attracties.
Naast de vertrouwde activiteiten voor de kleintjes en de vrijmarkt, zijn er voor de kinderen vanaf groep 3 t/m groep 8 tal van activiteiten en is er een heus Voetvolley of volleybaltoernooi voor de jeugd vanaf 12 jaar. Klik hier voor meer informatie. 
 
Klik hier om je in te schrijven voor de vrijmarkt of als team voor het voetvolley of volleybaltoernoei. 
 
20130430 050050headerKD