Wie Alle 15 jarigen van Zeeland
Wat Jongerenweekend
Waar Inkaterrein
Wanneer 4, 5 en 6 september 2020
Inschrijven  Klik op Jongerenweekend in het linkermenu

15 jaar jong en woon je in Zeeland?

Dan organiseert Stichting Jeugdbelangen voor jou een geweldig weekend.
Op 4, 5 en 6 september wordt namelijk het 43e Jongerenweekend gehouden.

Het centrale thema van het Jongerenweekend is ieder jaar weer ‘ontmoeting’. We starten met de ontmoeting tussen jou en de andere jongeren die 3 jaar geleden van de basisschool zijn vertrokken. Ook ontmoeten jullie mensen die anders door het leven gaan doordat zij het een en ander in hun leven hebben meegemaakt.
Wat staat je zoal te wachten:
- Een weekend lekker kamperen in de bossen;
- Een weekend vol gezelligheid: sport, spel, feestavond, nachtspel, zeskamp, hypnoseshow, barbecue, enz.;
- Een weekend waarin serieus met elkaar gepraat wordt;
- Een weekend waarin je mensen ontmoet die wat te zeggen hebben;
- Een weekend …. dat je niet mag missen!

Van voorgaande jaren weten we dat deelnemers enorm genieten van het weekend en dat sommige dingen diepe indruk maken. Dat zal bij jou zeker ook het geval zijn! Als je meedoet, dan moet je ook aan álles meedoen: de leuke dingen én de serieuze dingen.

Het weekend begint vrijdag om 18.00 uur en eindigt op zondag om 17.00 uur. We gaan uit van de gebruikelijke opzet, passend bij de dan geldende regels en mogelijkheden rondom het coronavirus. De kosten bedragen €25,00 per persoon.

Vanwege de AVG-privacy wet is het voor ons moeilijk om alle adressen van de 15-jarigen te achterhalen dus als je nog geen persoonlijke brief hebt gekregen, beschouw dit bericht dan als je uitnodiging en geef je op via de site www.sjbzeeland.nl.
Na opgave ontvang je per mail verdere berichtgeving en eventuele maatregelen i.v.m. het coronavirus. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via jongerenweekend@sjbzeeland.nl.

Om alvast een beetje in de stemming te komen voor dit geweldige weekend, check de foto’s en filmpjes van afgelopen jaren op www.sjbzeeland.nl!

 

DSC015092

 

Nieuws

InfoJWRekolom

Jongerenweekend verzet

Besloten is het jongerenweekend definitief te verzetten naar het weekend van 4, 5 en 6 september. Vanuit de basis gaat dit weekend invulling geven aan de gebruikelijke opzet, passend tegen de dan geldende regels en mogelijkheden rondom het corona beleid. 

Ben jij 15 jaar oud en kom je uit Zeeland dan is dit jouw kans om deel te nemen aan dit onvergetelijke weekend. Je ontvangt van ons automatisch een uitnodiging.

Je kunt jezelf vanaf nu opgeven. Klik hiervoor in het linkermenu op jongerweekend-inschrijvingen.

20130602 044cqheader

 

Corona slider 1

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles....het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd.... maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

SJB, initiatief Zeeland Sterk, ZOV en de gemeente Landerd hebben daarom gezamenlijke het initiatief genomen om waardering en zorg om elkaar uit te spreken, zodat we op termijn weer een mooie toekomst samen tegemoet kunnen gaan! Een toekomst die ongetwijfeld anders er uit ziet als dit voorheen was....de tijd zal het leren.

De initiatiefnemers vertrouwen er op dat jong en oud vol blijft houden en de zorg voor en om elkaar niet uit het oog verliezen. Dan houden we ons kloppende, bruisende gemeenschapshart sterk en betrokken....❤️

ZEELAND: ZORG GOED VOOR ELKAAR!

Corona nieuws 1

inkaflyer

Inka 2020.. met SJB!

 
Vanwege de uitbraak van het Corona-virus begin dit jaar en de onlangs verlengde maatregelen van het kabinet, hebben wij als Stichting Jeugdbelangen afgelopen week met pijn in ons hart moeten besluiten dat de Inkaweek in augustus 2020 geen doorgang kan vinden. Wij vinden dit ontzettend jammer, maar het Inkakamp in haar gebruikelijke opzet, brengt teveel risico’s met zich mee voor de kinderen, leiding, overige vrijwilligers en onszelf. Wij kunnen onze activiteiten alleen laten doorgaan, wanneer wij deze op een verantwoorde en veilige manier kunnen organiseren. De omstandigheden van dit moment maken dat helaas niet mogelijk. 
Wij rekenen op uw begrip en hopen dat we alle kinderen volgend jaar weer mogen verwelkomen bij Inka 2021. 
 
Voor nu wensen wij jullie allen heel veel gezondheid toe!