Wie Alle 15 jarigen van Zeeland
Wat Jongerenweekend
Waar Inkaterrein
Wanneer 4, 5 en 6 september 2020
Inschrijven  Klik op Jongerenweekend in het linkermenu

Alsnog streep door Jongerenweekend Zeeland


De recente toename van het aantal coronabesmettingen en de waarschuwingen van het kabinet tijdens de persconferentie van afgelopen maandag hebben er voor gezorgd dat we met pijn in ons hart alsnog hebben moeten besluiten het Jongerenweekend af te blazen. Het risico is op dit moment te groot voor de jongeren, leiding en vrijwilligers.


Het centrale thema van het Jongerenweekend is ontmoeting. De jongeren ontmoeten niet alleen elkaar, maar ook ontmoeten zij gedurende het weekend een aantal mensen die anders door het leven gaan en in het leven staan door hetgeen ze hebben meegemaakt. We willen dat deze ontmoetingen, net als voorgaande jaren, diepe indruk maken op alle deelnemers en dat zij enorm hiervan genieten. De huidige ontwikkelingen en geldende coronaregels maken ontmoeten echter een stuk lastiger. Hierbij het extra risico op coronabesmettingen opgeteld, heeft ervoor gezorgd dat we spijtig genoeg alsnog hebben moeten besluiten het Jongerenweekend af te blazen.


Enorm zuur, maar we rekenen op jullie begrip en vergeten doen we de groep 15-jarigen uit Zeeland natuurlijk niet. We gaan er hoe dan ook voor zorgen dat zij dit bijzondere weekend in welke vorm dan ook kunnen meemaken. En laten we hopen dat het volgend jaar weer wel kan!
Stichting Jeugdbelangen Zeeland

 

DSC015092

 

Nieuws

Herfstfestijntitelrechtseblok

Helaas geen Herfstfestijn

Helaas blijft het Coronavirus om zich heen slaan. De persconferentie van dinsdag 13 oktober heeft er voor eenieder weer keihard ingehakt. Een van de maatregelen is dat er komende 4 weken GEEN evenementen mogen plaatsvinden. Dit houdt in dat ons Herfstfestijn ON AIR, volgende week woensdag in de herfstvakantie, NIET doorgaat. Super jammer voor alle kinderen van Zeeland, maar vol goede moed gaan we verder met de voorbereidingen van onze volgende activiteit. We hopen jullie namelijk snel weer te zien!

Voor nu: zorg goed voor elkaar!

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401

TitelblokREkolomINTOCHT

De Sint on tour online!

*speciale editie i.v.m. de huidige maatregelen

Vanwege de huidige maatregelen in verband met het Corona-virus, kan de intocht in zijn oorspronkelijke vorm dit jaar helaas niet doorgaan…. Wél gaan we zorgen voor een paar leuke momenten met de Sint en zijn pieten! In de linkerkolom vindt je alle informatie.