Wie Alle 15 jarigen van Zeeland
Wat Jongerenweekend
Waar Inkaterrein
Wanneer 4, 5 en 6 september 2020
Inschrijven  Klik op Jongerenweekend in het linkermenu

Alsnog streep door Jongerenweekend Zeeland


De recente toename van het aantal coronabesmettingen en de waarschuwingen van het kabinet tijdens de persconferentie van afgelopen maandag hebben er voor gezorgd dat we met pijn in ons hart alsnog hebben moeten besluiten het Jongerenweekend af te blazen. Het risico is op dit moment te groot voor de jongeren, leiding en vrijwilligers.


Het centrale thema van het Jongerenweekend is ontmoeting. De jongeren ontmoeten niet alleen elkaar, maar ook ontmoeten zij gedurende het weekend een aantal mensen die anders door het leven gaan en in het leven staan door hetgeen ze hebben meegemaakt. We willen dat deze ontmoetingen, net als voorgaande jaren, diepe indruk maken op alle deelnemers en dat zij enorm hiervan genieten. De huidige ontwikkelingen en geldende coronaregels maken ontmoeten echter een stuk lastiger. Hierbij het extra risico op coronabesmettingen opgeteld, heeft ervoor gezorgd dat we spijtig genoeg alsnog hebben moeten besluiten het Jongerenweekend af te blazen.


Enorm zuur, maar we rekenen op jullie begrip en vergeten doen we de groep 15-jarigen uit Zeeland natuurlijk niet. We gaan er hoe dan ook voor zorgen dat zij dit bijzondere weekend in welke vorm dan ook kunnen meemaken. En laten we hopen dat het volgend jaar weer wel kan!
Stichting Jeugdbelangen Zeeland

 

DSC015092

 

Nieuws

Corona slider 1

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles....het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd.... maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

SJB, initiatief Zeeland Sterk, ZOV en de gemeente Landerd hebben daarom gezamenlijke het initiatief genomen om waardering en zorg om elkaar uit te spreken, zodat we op termijn weer een mooie toekomst samen tegemoet kunnen gaan! Een toekomst die ongetwijfeld anders er uit ziet als dit voorheen was....de tijd zal het leren.

De initiatiefnemers vertrouwen er op dat jong en oud vol blijft houden en de zorg voor en om elkaar niet uit het oog verliezen. Dan houden we ons kloppende, bruisende gemeenschapshart sterk en betrokken....❤️

ZEELAND: ZORG GOED VOOR ELKAAR!

Corona nieuws 1

Herfstfestijntitelrechtseblok

16 oktober; Het Herfstfestijn!

Graag nodigen wij jullie op allemaal uit op de gebruikelijke woensdag in de herfstvakantie. De kinderen van de groepen 3, 4 en 5 zijn die dag vanaf 10.30 uur welkom op het inka-terrein. We gaan gezellig spelletjes spelen zoals jullie gewend zijn bij het Herfstfestijn en ons uitleven op de luchtkussens. Ditmaal zonder ouders, zij moeten helaas thuisblijven. We spelen tot 12.30 uur, daarna mogen jullie weer opgehaald worden door jullie ouders zodat je lekker thuis een boterhammetje kunt eten. SJB zorgt tijdens de activiteit voor wat lekkers en wat te drinken. 
 
De oudere kinderen van de groepen 6, 7 en 8 mogen vanaf 13.30 uur komen. Wij vragen jullie om zoveel mogelijk zelf naar het Inka-terrein te fietsen. Ook voor jullie staan er gave spelen en supervette luchtkussens klaar! Hoe gaaf is het om je dit jaar tóch nog in het Inkabos te kunnen uitleven?! Ook deze middag zorgt SJB voor iets lekkers en wat te drinken tijdens de activiteit. 
 
Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen, zodat we er samen een onvergetelijke editie ‘Herfstfestijn ON AIR!’ van kunnen maken

Je kunt je vanaf nu inschrijven! Klik in de linkerkolom op Herfstfestijn en ga naar het kopje 'Inschrijven Herfstfestijn'

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401