SJZkoninginnedag

Oranjespelen 2018 info

Wie Iedereen SJZkoninginnedag
Wat Oranjespelen  
Waar Sporthal ‘de Hekel’
Wanneer 27 april 2018
Hoe laat zie bericht hieronder
 

Programma:

12.30  – 14.00 uur       Vrijmarkt

13.00 uur                    Officiële opening

13.15 uur                    Start Oranjespelen voor peuters en kleuters

13.15 uur                    Start Oranjespelen voor groep 3 t/m 8

13.15 uur                    Start volleybal en voetvolley voor jongeren van 12 t/m 16 jaar

16.00 uur                    Finale volleybal en voetvolley

16.15 uur                    Einde Oranjespelen met aansluitend prijsuitreiking

16.30 uur                    Sluiting bar en oranjeplein

Vrijmarkt en open optredens                  

De vrijmarkt vindt dit jaar  in de middag plaats zodat iedereen lekker kan komen snuffelen en handelen. De kinderen die aan de vrijmarkt meedoen, kunnen toch nog lekker lang met de koningsspelen meedoen omdat we om 14.00 stoppen met de markt. Dubbel feest dus!

Van 12.30 tot 14.00 uur  barst de handel los. De vrijmarkt is bedoeld voor alle kinderen.

Je kunt alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje je speelgoed verkopen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te bedenken.

Wat dacht je van een eigen visagie of nagelstyliste kraam? De verkoop van zelfgemaakte sieraden of zelfgemaakte spulletjes? Of een kraam met zelfgemaakte lekkernijen?

Als je muzikaal bent, kun je denken aan een optreden als DJ, een mini concert met je instrument of zang. Of ben je een goede danser of goochelaar, laat dan zeker ook je kunsten zien!  En hoe leuk is het om je eigen koningsdag geld hiermee te verdienen? Kortom, denk alvast na en begin met de voorbereidingen.

Opbouw van de markt is vanaf 12.00 uur. Je mag zelf een kleedje meenemen maar wij hebben genoeg tafels om een mooie kraam in te richten.

Je kunt je opgeven voor de vrijmarkt (alleen of met een vriendje/vriendinnetje) via deze site. Klik hier. Je kunt je opgeven tot 26 april 2018.

Officiele opening

Om 13.00 uur zal burgemeester Bakermans  de officiële opening verrichten en zullen we, met het hijsen van de vlag de gezellige middag starten.

Oranjespelen peuters en kleuters

Alle peuters en kleuters zijn welkom voor de oranjespelen. Er is van alles te doen zoals ponyrijden, schminken, springkussens, knutselen, schatgraven, Lego bouwen in het groot en een mooie toneelvoorstelling. Natuurlijk zorgen wij ook voor wat lekkers!

Inschrijven is hiervoor niet nodig!

Oranjespelen voor groep 3 t/m groep 8

Dit jaar zullen er allerlei gave oranjespelen zijn. Groepjes zijn niet nodig, je loopt lekker rond, alleen of met je vriendje of vriendinnetje (of met een paar meer, mag je helemaal zelf weten).  Er zijn super veel leuke spelen; een gave stormbaan, de klimtoren, voetgolf, penalty schieten, de zenuwspiraal, mega blik gooien, ei gooien en nog veel meer!

Per spel houden we de resultaten bij. Aan het einde van de dag zullen we zien wie er per spelonderdeel in de klasse groep 3- groep 4 en groep 5-groep 6 en de klasse groep 7-groep 8 de winnaars zijn!

Inschrijven is voor dit onderdeel niet nodig!

Mocht je  even een rustmomentje willen dan kun je jezelf laten verwennen in de Tattooshop of Beauty Salon of een supergaaf oranje armbandje maken in onze crea hoek.

Volleybal  en voetvolley toernooi!

We maken dit jaar naast een volleybalveld ook een voetvolley veld.  Hier zijn alle jongeren van 12 t/m 16 jaar van harte welkom. Vorm een team van 5 tot 7 personen en kom strijden in dit super gezellige gave toernooi. Wie weet gaan jullie de finale spelen en er met de spetterende hoofdprijs vandoor! Schrijf je hier in voor 21 april! Mocht je geen compleet team hebben maar wel mee willen doen, dan is individueel inschrijven ook geen enkel probleem en zorgen wij voor een compleet team.

Iedereen is op deze gezellige dag welkom. De bar is open en met de klanken van feestelijke muziek is het ook voor de toeschouwers genieten geblazen.

Voor de kids zijn er de bekende traktatiekaarten voor drinken en wat lekkers.

kroontje