SJZkoninginnedag

Oranjespelen 2017 info

Wie Iedereen SJZkoninginnedag
Wat Oranjespelen  
Waar Sporthal ‘de Hekel’
Wanneer 27 april 2017
Hoe laat zie bericht hieronder
 
Dit jaar op donderdag 27 april op het evenementenplein bij sporthal de Hekel!

 

10.30 – 12.30 uur Vrijmarkt

 13.00 uur Officiële opening

 13.15 uur Start koningsspelen voor peuters en kleuters

 13.15 uur Start zeskamp voor groep 3 t/m 8

 13.15 uur Start beachvolleybal voor jongeren van 12 t/m 16 jaar

 15.15 uur Finale beachvolleybal

 15.45 uur Einde zeskamp met aansluitend prijsuitreiking

 

Vrijmarkt en open optredens
 
De vrijmarkt vindt dit jaar wederom in de ochtend plaats.
 
Van 10.30 ot 12.30 uur barst de handel los. De vrijmarkt is bedoeld voor alle kinderen.
 
De vrijmarkt is bedoeld voor alle kinderen.
 
Je kunt alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje je speelgoed verkopen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te bedenken.
 
Wat dacht je van een eigen visagie of nagelstyliste kraam? De verkoop van zelfgemaakte sieraden of zelfgemaakte spulletjes? Of een kraam met zelfgemaakte lekkernijen?
 
Als je muzikaal bent, kun je denken aan een optreden als DJ, een mini concert met je instrument of zang. Of ben je een goede danser of goochelaar, laat dan zeker ook je kunsten zien! En hoe leuk is het om je eigen koningsdag geld hiermee te verdienen? Kortom, denk alvast na en begin met de voorbereidingen.
 
Opbouw van de markt is vanaf 10.00uur en neem zelf je kleedje mee waarop je de spullen uitstalt.
 
Je kunt je opgeven voor de vrijmarkt (alleen of met een vriendje/vriendinnetje) via onze site www.sjbzeeland.nl . Je kunt je opgeven tot 26 april 2017.
 
Officiele opening
 
Om 13.00 uur zal burgemeester Bakermans de officiële opening verrichten en zullen we, met het hijsen van de vlag de gezellige middag starten.
 
Koningsspelen
 
Alle peuters en kleuters zijn welkom voor de oranjespelen. Er is van alles te doen zoals ponyrijden, schminken, springkussens, knutselen, schatgraven en een mooie toneelvoorstelling.
 
Zeskamp!
 
Ook dit jaar is er weer een zeskamp. Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 is een spectaculaire zeskamp bedacht. Met je eigen team speel je verschillende spelen. Je punten worden bijgehouden en aan het einde van de middag weten we welke teams de beste waren! Je bepaalt met je groepje zelf wanneer je welk spel gaat spelen! Er zijn weer super gave spelen, wat dacht je van eenr ritje körfling voor de durfalls, het nabouwen van een complex legobouwwerk voor de slimmerikken of een uitdagend circuit op de oouncing Balls en ga de strijd aan in The Battle..…. het zal gaaf worden! Vorm dus snel een team van 5 tot 7 personen en schrijf je in via de site voor 25 april 2017. Mocht je geen compleet team
 
kunnen vormen dan kun je je ook alleen of met minder personen inschrijven. SJB zorgt dan dat je in een team ingedeeld wordt. Op de dag zelf leggen we uit hoe we die middag gaan spelen!
 
Mocht je geen zin hebben in de zeskamp dan kun je lekker komen kijken en spelen op de stormbaan of jezelf laten verwennen in de Tattooshop of Beauty Salon.
 
Beachvolleybal toernooi!
 
We maken dit jaar een echt beachvolleybal veld. Hier zijn alle jongeren van 12 t/m 16 jaar van harte welkom. Vorm een team van 5 tot 7 personen en kom strijden in dit super gezellige gave toernooi. Wie weet gaan jullie de finale spelen en er met de spetterende hoofdprijs vandoor! Schrijf je in via onze site voor 25 april! Mocht je geen compleet team hebben maar wel mee willen doen, dan is individueel inschrijven ook geen enkel probleem en zorgen wij voor een compleet team.
 
Iedereen is op deze gezellige dag welkom. De bar is open en met de klanken van feestelijke muziek is het ook voor de toeschouwers genieten geblazen.
 
Voor de kids zijn er de bekende traktatiekaarten voor drinken en wat lekkers.

.

kroontje