Welkom op de site kerstboomverbranding

Al meer dan 50 jaar verzorgen wij met veel plezier een tal van activiteiten, zoals het Inkakamp, Jongerenweekend, Intocht Sint, Het Herfstfestijn, de Kerstboomverbranding en de Koningsdag. Hieraan is de Zellandse Jeugdquiz toegevoegd. Met veel plezier en inzet doen we dit voor onze Zeelandse jeugd!

Ook verhuren we materialen en spelletjes vanuit ons magazijn aan de Bosweg, verhuren we tenten en opblaasbaar speelmateriaal en verhuren we ons INKA-terrein.

Neem voor al deze activiteiten maar eens een kijkje op deze site!

Eerstvolgende activiteit: De kerstboomverbranding met lampionnenoptocht!ADSC09898A

Na een geweldig Sinterklaasintocht door de Zeelandse straten staat alweer de volgende activiteit op de planning nl. Kerstboomverbranding met lampionnenoptocht. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 4 januari. Onder het genot van de warme klanken van het Kwartjesvolk, een warme chocolademelk of lekkere gluhwein zullen de kerstbomen van Zeeland weer op traditionele wijze worden opgestookt. Er zijn weer diverse prijzen te verdienen door zoveel mogelijk bomen te verzamelen. Ook kun je vuurkoning of vuurkoningin worden. Zorg dat je erbij bent! We zien je graag verschijnen! 

Kerstboomverbranding   4 januari 2020
Zellandse Jeugdquiz 15 februari 2020
Oranjespelen  27 april 2020
Jongerenweekend 12, 13 en 14 juni 2020
Inkakamp 10 t/m 14 augustus 2020

plaatje-kerstboomverbrandin