SJBinkatransparant

Inkakamp 2017 Groepsindeling

Wie Groep 2 t/m 8 SJBinkatransparant
Wat Inkakamp
Waar Inkaterrein
Wanneer 14 t/m 18 augustus
Aanwezig 9:20u op het van Kilsdonkplein

In de week van 14 tm 18 augustus 2017 organiseert Stichting Jeugdbelangen Zeeland het inkakamp en dit jaar beloofd het wederom spectaculair te worden! De survivaltocht, de meerkampspelen en nog allerlei andere spannende avonturen zullen niet ontbreken. Voor de groepen 7 en 8 is er wederom een supergave overnachting.

Elke dag komen de kinderen en de leiding om 9.30 uur bij elkaar op het Van Kilsdonkplein. Vandaar gaat het per fiets naar het INKA-land, alwaar we om 10.00 uur met de spelactiviteiten beginnen. Zowel kinderen als leiding dienen zelf voor brood te zorgen, voor drinken zorgen wij. Van maandag t/m donderdag is de speeldag om 16.30 uur afgelopen en op vrijdag om 14.30 uur. Hierna fietsen we weer terug naar het Van Kilsdonkplein (alwaar we dan zo tegen 16:45 uur aankomen en op vrijdag om 15:15 uur). Wil je meer informatie download dan nu het deelnemersboekje en ben je leiding download dan ook het leidingboekje zodat je weet wat er van je verwacht wordt.

Na een zorgvuldig proces hebben we getracht voor iedereen een zo goed mogelijke groepsindeling te maken. Klik op een van de onderstaande icoontjes voor de indeling. 

Op woensdagmiddag van 13u-14u is de bezoekmiddag.

GroepsindelingopGroepsnummer15kinderenABC17

GroepsnummerLEIDING16LeidingABC18

GroepsindelingKleutergroepen14Groepsindelingovernachtinge