Herfstfestijn bijzondere kinderen

De Grobbebollen zaten geduldig te wachten op de bijzondere kinderen. Na het welkomstlied tijdens deze frisse ochtend, gingen de schoenen uit en òp naar het grote luchtkussen in de sporthal. Ze konden er geen genoeg van krijgen. Nauwelijks de schoenen weer aan of buiten lag de grote survivalbaan. Hup, schoenen weer uit, spannend, maar wèl gedaan. Kanjers zijn het! Met een glimmende tattoo op weg naar het knuffelparadijs. Daar waren ze niet meer weg te branden. Krijn kon geen genoeg krijgen van de kalfjes en Daan genoot van het zachte konijn. Noah had meer oog voor de puntentelling, die nauwgezet bijgehouden werd, en Kyan knuffelde naar hartenlust met de cavia’s. Leuk om te zien hoe Nienke haar taak met verve vervulde.

We hoefden maar de weg over te steken om bij de waarzegster te komen. Daar werd de toekomst voorspeld. Kyan zal gaan trouwen en hem werd gevraagd of hij wel eens verliefd was geweest. Hij beaamde dat, maar hield wijselijk voor zich op wie. Noah krijgt in de toekomst heel veel mooie kleren en schoenen. Daan wordt de baas en naar zijn opdrachten moet iedereen luisteren. En Krijn had veel talenten, aldus de waarzegster, vooral in paardrijden. De toekomst belooft wat…

In de sporthal werden de kinderen tot slot verwend met een heerlijke pannenkoek met poedersuiker en ranja. Tijdens het nuttigen daarvan zorgde de scheetzak van Krijn voor veel hilariteit. Als verrassing kregen ze nog een snoepzak mee naar huis.

Al met al wederom een gezellige spelletjesochtend. Een feest waarbij ook de bijzondere kinderen van Zeeland met het Herfstfestijn mee konden doen.

Kent u nog bijzondere kinderen die geen gebruik maken van onze activiteiten? Zij zijn van harte welkom! Opgeven en informatie kan via bijzonderekids@sjbzeeland.nl