Herfstfestijn SJB dit jaar ook voor de bijzondere kinderen

Voor coronatijd zijn we met de bijzondere kinderen voor de herfstactiviteit op verschillende plaatsen geweest. Dit jaar hebben we er voor het eerst voor gekozen om met het Herfstfestijn mee te doen.

Voor onze doelgroep was er ook veel plezier te beleven.

Dat begon al bij de reusachtige survivalbaan in de oude sporthal. Dat was een spectaculair begin van de dag. Na het zetten van een herfstachtige glittertattoo, gingen we op weg, de Vlaswijk in. Bij het knuffelparadijs werd er volop geknuffeld met de kleine cavia’s, de schattige konijnen en de jonge kalfjes. Tijdens de pauze, jawel, met pannenkoekjes bij de Vlashoeve, werden we uitgenodigd om,

in het donker (!) tussen de laserstralen door te lopen. Dat was ongekend spannend.

De waarzegster wist op miraculeuze wijze de toekomst te voorspellen, terwijl we ons vergaapten aan de prachtige gekleurde glazen bol.

Bij de creatieve post aan de Zwingel werd flink gekleurd, geknipt en geplakt. Trots, versierd met een ‘herfstbroche’ togen we weer verder de wijk in. Na het schminken en het traditionele spekhappen kwam er een einde aan deze zonovergoten herfstdag.

Op de vraag hoe het was geweest, kregen we als reactie: ‘Dit is mijn geluksdag.’

Kent u nog bijzondere kinderen die geen gebruik maken van onze activiteiten? Zij zijn van harte welkom! Opgeven en informatie kan via bijzonderekids@sjbzeeland.nl