Herfsticoon2

Herfstfestijn 2014 Info

Wie Groep 1 t/m 8 Herfsticoon2
Wat Herfstfestijn
Waar de Sporthal
Wanneer Woensdag 22 oktober 2014
Hoe laat 10:15u-15:30u

Herfstfestijn 2014!

Op woensdag 22 oktober 2014, midden in de herfstvakantie, is het weer zover! Stichting Jeugdbelangen Zeeland organiseert dan voor de 48ste keer de jaarlijkse herfstactiviteit voor alle basisschoolkinderen uit Zeeland. Sinds vorig jaar is deze activiteit omgedoopt tot het Herfstfestijn. Nieuw is dat het Herfstfestijn zal bestaan uit twee onderdelen, namelijk de ‘Herfstrun’ voor de kinderen van de groepen 1 t/m 4 en ‘Fort Boyard 5678’ voor de groepen 5 t/m 8. Het belooft een spectaculair programma te worden, dus zorg dat jullie er allemaal bijzijn!

Programma: Om 10.15 verzamelen alle kinderen bij sporthal de Hekel (let op: we verzamelen dus niet meer bij de Vlashoeve, zoals voorgaande jaren!).

De kinderen van de groepen 1 t/m 4 zoeken in de sporthal hun groepje met leiding op, waarmee zij zich vooraf hebben opgegeven. Daarna kunnen zij hun tocht door de Zeelandse Vlaswijk beginnen. Onderweg zijn er in diverse garages of onder carports allerlei spelletjes te spelen waarvoor je handig, slim of snel moet zijn. Ook dit jaar zijn er weer supergave activiteiten. Je kunt jezelf mooi laten schminken of een stoere glittertattoo laten zetten, klimmen op de klim- en klauterbaan, knuffelen in het knuffelparadijs en je uitleven op het springkussen Shooting Combo.  Ook een bezoekje aan de waarzegster mag natuurlijk niet ontbreken! Kortom, een avontuurlijke dag waar je bij moet zijn!

De kinderen van de groepen 5 t/m 8 zullen in de zelf gevormde groepjes naar de wijk Steenakker gaan, waar hen een aantal spectaculaire spelen staan op te wachten. Denk bijvoorbeeld aan zweefbal, Mega Twister, een Bungee run, de mysterieuze Donkere kamer, een spannende kabelbaan, Stef Stuntpiloot en een potje sumoworstelen! De dag zal in het teken staan van Fort Boyard, waarbij het de bedoeling is om samen met je groepje zoveel mogelijk sleutels te verdienen. Spannend, want deze sleutels zul je aan het einde van de dag nodig hebben bij het beslissende finalespel!

Opgave: Anders dan voorgaande jaren vragen we alle kinderen zichzelf voorafgaande aan de activiteit op te geven. U kunt uw kind opgeven met een groep van 8-10 kinderen en minstens één begeleider. Voor de kinderen van de groepen 5 t/m 8 is het de bedoeling dat zij voorafgaand aan de activiteit groepjes vormen van ongeveer 4-6 kinderen. Bedenk een leuke naam voor je groep en zorg voor een spectaculaire outfit. Hiermee is op de dag zelf een extra sleutel te verdienen!Klik op de betreffende button onder aan deze pagina, download het formuliertje en mail dit naar inschrijven.herfstfestijn@sjbzeeland.nl Je kunt je opgeven tot 10 oktober, dus zorg dat je er snel bij bent!

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Je moet zelf je brood meenemen, maar voor drinken en op zijn tijd iets lekkers wordt gezorgd.

Leiding gezocht! Het herfstfestijn kan pas worden gespeeld als er voldoende leiding is om de groepjes van de onderbouw en de spelen van de onder- en bovenbouw te begeleiden. Vind je het dus leuk om een groepje kinderen te begeleiden, of sta je liever als leiding bij een spel voor de onder- of bovenbouw en ben je 14 jaar of ouder: dan zijn wij op zoek naar jou! Om zeker te zijn van voldoende leiding vragen wij bij interesse jezelf hieronder, middels de betreffende button op te geven. 

Tot op woensdag 22 oktober!

Klik op onderstaande button, download het formulier en mail dit naar: inschrijven.herfstfestijn@sjbzeeland.nl

Opgavebutton-Herfstrun-KidsFort-Boyard-5678-kidsFort-Boyard-Leiding