Cool!…met SJB info

Wie Groep 1 t/m 5
Wat Theaterbingo, Disco en kinderbingo
Waar Ambianz, Zeeland
Wanneer Zondag 26 januari 2014
Hoe laat 10:30u – 12:30u

sjbCOOL aanmeldbutton lttp impactOp 26 Januari 2014 gaat de nieuwe activiteit van SJB Zeeland in de Ambianz Zeeland ‘van start’. Voor de middag komen de kleinere helden uit Zeeland aan de beurt en na de middag willen we alle grotere helden van Zeeland in actie zien! Het belooft een geweldige leuke en enerverende dag te worden…voor iedereen!! Variërend van spanning, strijd, sensatie en lol zal deze dag ingevuld gaan worden…. MITS jullie ook komen uiteraard!
Wat gaan we doen:

 

Kinderen van groep 1 tot en met groep 4 (10.30 – 12.30)
Hennie de Heks komt naar Zeeland met de nodige problemen….. Vooral met die vervelende zwarte kat! Deze komt zij met ons delen en proberen wij moeten proberen deze op een COOLE manier samen op te lossen! En daar is jullie  hulp voor nodig! Op een leuke, gezellige en energieke manier zorgen we middels een theatervoorstelling hier voor! Dit moet je beleefd hebben!!
Om even los te komen van het verhaal van Hennie de Heks gaan we in de Ambianz de beentjes eens goed losgooien! Oftewel: een goede MEGA-mini-DISCO staat op ons te wachten….! Ideale plek om dit eens te beproeven…. Jong geleerd is oud gedaan, zeg maar.
En wie wil er nu niet eens een echte  KINDERBINGO mee doen…?! Eentje die iedereen leuk zal vinden en waar je nog geen getallen voor hoeft te kunnen lezen! Een beetje geluk heb je nodig dat wel! Bijzonder leuke prijsjes wachten op jullie…..
Al met al reden genoeg om te komen! Neem je vader/moeder mee en laat je lekker wegzakken in de kinderwereld op deze ochtend! En: opgeven hiervoor is niet noodzakelijk!!

 

Kinderen van groep 5 tot en met groep 8 (14.00 – 16.00)
Wij zijn er van overtuigd dat er in Zeeland heel veel COOLE mensen wonen! Zowel de jeugd alswel de ouders van deze jeugd…. Maar waar zitten ze? Waar zitten onze helden en hoe komen we er achter…..? Om dat te weten MOET je meedoen aan ons stoere en buitengewoon COOLE middagprogramma, exclusief voor de jeugd van groep 5 t/m 8! Hou JIJ van een uitdaging? Doe dan mee aan onderstaande programma:
We gaan REN JE ROT spelen! Vragen beantwoorden, logisch nadenken of gewoon dingen weten! Maar natuurlijk zijn wij dan op zoek naar de beste of slimst spelende onder jullie…..! Of diegene die een ander kan verrassen met haar/zijn strijdwijze! Wij hebben de vragen/opdrachten al klaar…laat jullie antwoorden maar komen! Wij dagen JOU uit! Natuurlijk voor de eer, maar ook voor de prijzen… Deelname is gratis en opgeven hiervoor niet nodig!

Wij denken allemaal dat we een COOLE vader of moeder hebben…… Dat zeggen we echter niet altijd; het is dus tijd om dit eens te laten zien aan iedereen! Wij gaan op zoek naar de BESTE en COOLSTE vader/moeder van Zeeland! Schrijf je samen (kind-ouder) op de inschrijflink op deze site in en ding mee naar de WISSELTROFFEE voor 2014! Deze troffee krijg je niet, maar moet je samen verdienen!! Op een minute-to-win-it achtige wijze worden jullie op de proef gesteld. De zenuwen moeten dus goed bedwongen kunnen worden!! Uiteraard hebben we meer hele COOLE prijzen voor de finalisten onder jullie… Kom samen met je vader en moeder en ga de strijd maar eens aan! Enne…..neem gerust familie en vrienden mee om jullie aan je komen moedigen; want dat zul je nodig hebben!! De uitdaging wordt immers groot genoeg….. Mocht het dit jaar niet lukken, dan heb je wellicht volgend jaar weer een kans. Inschrijving is noodzakelijk voor deze BATTLE en kan tot uiterlijk 20 januari!

Zoals je ziet gaat SJB deze winter op een vernieuwde, COOLE toer! Wij willen de jeugd, en hun ouders, wel eens beproeven, prikkelen en uitdagen…. Maar dan moet JIJ wel mee doen!!
Oftewel: 26 januari in de Ambianz Zeeland zien wij je terug!!
Be COOL!…met SJB  BE THERE!