sjbCOOLtransparant

Cool!…met SJB 2015 info

Wie Groep 1 t/m 4  sjbCOOLtransparant   
Wat Theater en Kinderbingo
Hoe laat  10:30u- 12:30u 
Wie Groep 5 t/m 8
Wat Ren je rot + Mijn vader en moeder is de beste
Hoe laat 14:00u- 16:30u
Waar Ambianz
Wanneer Zondag 1 maart
Opgeven Mijn vader/moeder is de beste tot 25 febr ’15

Op 1 Maart gaat het dak er weer af in de Ambianz! Op deze zondag komen zowel de jongere als wel de oudere basisschoolkinderen weer volop aan hun trekken. 

Onderbouw ochtend (10.30 – 12.30):

In de voormiddag zullen de onderbouwkinderen (t/m groep 4) kunnen genieten van onder andere onze eigen SJB kinderbingo en wederom een nieuw theateroptreden/animatie! Vorig jaar is dit een  geweldig goede combinatie gebleken! Opgeven voor deze ochtend is niet nodig….komen is wederom zeker de moeite waard! 

Bovenbouw middag (14.00 – 16.30):

Na de middag  gaan we wederom op zoek naar de kinderen die slim, gewiekst of gewoon goed zijn in het ‘Ren je Rot’-spel…. Dit is geen spel waarbij je hard moet lopen, maar waar de meest verrassende vragen en opdrachten beantwoord dienen te worden. Voor elk kind van groep 5 t/m 8 zeker een uitdaging, met volop mooie aantrekkelijke prijzen!! Opgeven hiervoor is niet nodig…..komen wel!
Ook gaan we ’s middags weer op zoek naar de COOLste vader/moeder van Zeeland! Opdrachten maken/uitvoeren, samenwerken en het hebben van een ijzersterke tactiek vormen de basis van een goed kind-ouder team! Geef je nu op door met een druk op de betreffende button het inschijfformulier te downloaden. Je mailt dit, voor 25 februari, naar info@sjbzeeland.nl.opgave-button-Cool
 
We gaan in de voorronde op zoek naar de beste duo’s, waarmee we het grote finalespel gaan spelen. Laat Zeeland zien dat jullie samen een dream-team zijn en maak een echte lokale held van jezelf EN van je vader of moeder.  De grote wisseltrofee  kan tot aan de derde editie in 2016 van ‘COOL!…met SJB’ bij jullie in de kamer staan! Daarnaast zijn er voor meerdere deelnemende duo’s geweldig leuke prijzen te verdienen.
Tot dan! Tot ‘COOL!…met SJB’

BekerCoolklein