Al meer dan 50 jaar verzorgen wij met veel plezier een tal van activiteiten, zoals het Inkakamp, Jongerenweekend, Intocht Sint, Het Herfstfestijn, de Kerstboomverbranding en de Koningsdag. Met veel plezier en inzet doen we dit voor onze Zeelandse jeugd!

Ook verhuren we materialen en spelletjes vanuit ons magazijn aan de Bosweg, verhuren we tenten en opblaasbaar speelmateriaal en verhuren we ons INKA-terrein.

Neem voor al deze activiteiten maar eens een kijkje op deze site!

De sint on tour online!Sinterklaas-plaatjes

Ondanks dat de Sint dit jaar veel vanuit huis werkt, kon hij het natuurlijk niet laten om ook even een kijkje in Zeeland te nemen! Kijk je met ons mee? 

Intocht 2020

Gluurpietjes

Ze zijn weer in het land… Hier en daar hangen ze op de ramen… heb jij ze al gespot?! We hebben het natuurlijk over de gluurpietjes! 

Inmiddels zijn er al veel gluurpietjes te vinden op de ramen van diverse huizen in Zeeland. Een paar weken geleden is Anneke Ekstijn met haar actie gestart. Ze verkoopt de stickers van de gluurpietjes voor €3,- per stuk, waarbij €1,- ten goede komt aan SJB. Een supermooie actie dus!

Inmiddels heeft Anneke samen met SJB leuke opdrachtjes bedacht bij elk gekleurd pietje. Ook is er een afstreepkaart om bij te houden hoeveel pietjes je gezien hebt. Deze zijn hier in groot (en volledig) formaat te vinden.

Doen jullie ook mee?!

Bestel je gluurpietjes snel bij Anneke: handmadebyanneke@ekstijn.com of neem contact met haar op via haar facebook- of instagrampagina ‘Handmade by Anneke’. @handmadebyanneke

Gluurpietjes speurtocht

Gluurpietjes afstreepkaart  

De Sint op bezoek bij de burgermeester

Vanwege Corona kan de rijtoer van Sinterklaas door het dorp niet doorgaan en daarom heeft de burgemeester van landerd Sinterklaas en een paar Pieten uitgenodigd op het Gemeentehuis om aan hem te vragen hoe de pieten dit jaar de kadootjes naar de kinderen gaan brengen.

 

Intocht Sinterklaas 21 en 28 november 2020
Kerstboomverbranding  9 januari 2021
Zellandse Jeugd Quiz 27 februari 2021
Oranjespelen  27 april 2021
Jongerenweekend  4 ,5 en 6 juni 2021
Inkakamp 23 t/m 27 augustus 2021

 

 

 

Nieuws

Herfstfestijntitelrechtseblok

Helaas geen Herfstfestijn

Helaas blijft het Coronavirus om zich heen slaan. De persconferentie van dinsdag 13 oktober heeft er voor eenieder weer keihard ingehakt. Een van de maatregelen is dat er komende 4 weken GEEN evenementen mogen plaatsvinden. Dit houdt in dat ons Herfstfestijn ON AIR, volgende week woensdag in de herfstvakantie, NIET doorgaat. Super jammer voor alle kinderen van Zeeland, maar vol goede moed gaan we verder met de voorbereidingen van onze volgende activiteit. We hopen jullie namelijk snel weer te zien!

Voor nu: zorg goed voor elkaar!

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401

TitelblokREkolomINTOCHT

De Sint on tour online!

*speciale editie i.v.m. de huidige maatregelen

Vanwege de huidige maatregelen in verband met het Corona-virus, kan de intocht in zijn oorspronkelijke vorm dit jaar helaas niet doorgaan…. Wél gaan we zorgen voor een paar leuke momenten met de Sint en zijn pieten! In de linkerkolom vindt je alle informatie.