LogoZJQpng

Zellandse Jeugd Quiz info 2019

Wie Groep 7 en 8 en alle kids t/m 15 jaar
Wat Zellandse Jeugd Quiz
Waar

Ambianz,  Zeeland   

Wanneer Zaterdag 23 februari 2019
Hoe laat

Groep 7 en 8; 18:00u -22:00u

Voortgezet onderwijs; 19:00u-23:00u

 
De VIERDE ZELLANDSE JEUGD QUIZ gaat plaats vinden! De slimste, beste, maar wellicht ook de sluwste en handigste jongeren van Zeeland zullen een jaar lang als held of heldin in Zeeland over straat gaan! Hun handtekening wordt geld waard.. hun naam zal onthouden worden! Een geweldige QUIZ komt er aan…..met geweldig grote en mooie prijzen!

Wat gaat er gebeuren?

In teams van mininmaal 3 en maximaal 4 jongeren worden gezamenlijk opdrachten uitgevoerd en vragen beantwoord. Alle vragen, zowel over Zelland als (inter)nationaal georiënteerd zullen ter plekke gesteld worden en beantwoord moeten worden met hulp van meerkeuze antwoorden.  In allerlei categorieën zullen vragen gesteld gaan worden zoals : muziek, Zellands nieuws, inzicht, wereldnieuws, weetjes, foto’s/logo’s enz.
Naast de vragen zullen er ook doe-opdrachten zijn, Zeeland zal weten dat er weer gestreden wordt! Maar daarover verklappen we natuurlijk nog niets!

Wie en waar?
De vierde Zellandse Jeugd Quiz vindt plaats  op zaterdag 23 februari 2019 plaats in 2 groepen/zalen van Ambianz Zeeland.
De eerste leeftijdsgroep zijn de bovenbouwgroepen 7 en 8 van het basisonderwijs. Zij starten om 18.00 uur en eindigen om 22.00 uur!
De tweede leeftijdsgroep bestaat uit jongeren van 12 t/m 15 jaar die op het ‘voortgezet’ zitten. Het niveau van hen is inmiddels wat hoger….en daar hebben we de quiz op aangepast! In een andere zaal van Ambianz zullen zij de onderlinge strijd aangaan vanaf 18.45 uur tot 23.00 uur!
 
Hoe doe je mee?

Vanaf 19 januari tot en met 8 februari kun je je team inschrijven! Vorm een team binnen je eigen leeftijdsgroep, verzin een teamnaam en schrijf je in via deze site . Deelname is gratis.
 

Grote Prijzen!

Naast de oneindige dorpsbekendheid van een jaar en een vette grote wisselbeker voor het winnende team,  zijn er vele grote prijzen te winnen! Zo zijn er onder andere: toegangskaarten voor Walibi en Discobowlen.
Als de QUIZ afgelopen is,  zal er een te gekke afterparty zijn. De energie en spanning moet worden ontladen! Daarna zal de prijsuitreiking plaats vinden!
 Volg ons voor meer informatie: www.sjbzeeland.nl OF SJBzeeland op Facebook/Instagram!

 
 
LogoZJQpng
 
PlaatjeZJQ1