Inka met de bijzondere kinderen

Daags van tevoren krijgen we al reacties: We hebben er zin in! Nou, en anders wij wel!
Speciaal voor de bijzondere kinderen hebben we een dolfijnenluchtkussen gehuurd, waarop ze zich naar hartenlust kunnen uitleven, zelfs Daan heeft er enorm van kunnen genieten.
Zoals gewoonlijk openen we de ochtend met het Grobbebollenlied. Iedereen zingt gezellig mee en de muziekinstrumentjes zorgen voor de muzikale sfeer.
Na de opening is er voor elk wat wils. In de grote tipi-tent liggen de reuze legoblokken, met vingerverf worden de mooiste kunstwerken gecreëerd, de bellenblaasmachine zorgt voor een prachtig schouwspel, de kleurige parachute is weer een belevenis op zich, de verschillende soorten ballen zorgen voor voldoende vermaak en de knetterzeep is magisch. Het ponyritje en het rijden op de indrukwekkende quad maakten de dag voor Jelle, Daan, Nienke, Kyan en Noah onvergetelijk. Je had die blije gezichtjes eens moeten zien!
De overheerlijke pannenkoekjes met poedersuiker verdwijnen vlot in de hongerige maagjes en als herinnering kregen de kinderen een inka-armbandje, gemaakt door het WAC, en een bellenblaas mee naar huis.
Als we vragen wat het leukste was van deze dag, krijgen we als reactie: Alles!

Kent u nog bijzondere kinderen die geen gebruik maken van onze activiteiten? Zij zijn van harte welkom! Opgeven en informatie kan via bijzonderekids@sjbzeeland.nl