Bezoek aan het Pietenhuis bijzondere kinderen

Oh kom er eens kijken… Op 25 november waren de bijzondere kinderen uitgenodigd voor een speciaal bezoekje aan het Pietenhuis! Bij aankomst werden de kinderen meteen herkend door opa Piet en hartelijk welkom geheten. De grobbebollen waren natuurlijk ook weer van de partij en eentje had zelfs een mooie Pietenmuts op. Samen met de Pietjes werd ons liedje gezongen en daarna was het tijd om te gaan kijken in het mooie Pietenhuis. Waar slapen de Pieten nu eigenlijk? En waar slaapt Sinterklaas? Er werden cadeautjes ingepakt, verlanglijstjes gemaakt en pepernoten gebakken. Ook zaten er Pietjes klaar om mooie glittertattoos te zetten en kon je aangeven op een hele grote kaart waar jouw huis staat, zodat de Pieten precies weten waar ze de schoentjes moeten vullen. Er werden ook nog verhaaltjes voorgelezen door de Pieten. Het was een geslaagd bezoek aan het Pietenhuis!

Het bezoek aan het Pietenhuis was de laatste keer dat Cindy aanwezig als commissielid. We willen haar bedanken voor haar inzet! We hebben bij deze activiteit ook Anneke mogen verwelkomen als nieuw commissielid!

Kent u nog bijzondere kinderen die geen gebruik maken van onze activiteiten? Zij zijn van harte welkom! Opgeven en informatie kan via bijzonderekids@sjbzeeland.nl