Koningsdag bijzondere kinderen

Wow! Koningsdag vierden we dit jaar met 16 bijzondere kinderen, waarvan 7 van KinderZorg Bijzonder. Speciaal voor onze groep was er een 5×5 tent opgebouwd door de steunberen. Deze tent stond pal aan de straat naast het Dorpshuis. Een eigen plek en toch dichtbij het feestgedruis. De tent zat met alle kinderen en begeleiding propvol. Na de opening met het Grobbebollenlied was het weer ons goed gezind en konden we alle activiteiten buiten voortzetten. Er werd volop gedanst op het Koningslied en met de gekleurde danslinten werd het een vrolijk en fleurig geheel. De canvas etuis werden met textielstiften ingekleurd tot ware kunstwerkjes. De glittertatoos waren in trek, evenals het schminken. Natuurlijk werd de grote parachute ingezet en van het luchtkussen werd gretig gebruik gemaakt. Als klap op de vuurpijl mochten de kinderen een tochtje maken met de huifkar. En bij terugkomst stond er cake op hen te wachten, die goed versierd werd met slagroom, confetti en ander eetbaar versierspul. Dat was smullen geblazen.

Wat hebben de kinderen weer genoten en met hen de ouders en begeleiders. De reactie van Saar maakte alles duidelijk: “De huifkar vond ik waanzinnig!”

Kent u nog bijzondere kinderen die geen gebruik maken van onze activiteiten? Zij zijn van harte welkom! Opgeven en informatie kan via bijzonderekids@sjbzeeland.nl