Op vrijdagavond 22 december om klokslag 18.00uur gingen er 2 kerstvrouwen, Mirjam Lukassen en Maria van Dongen, op pad om de bijzondere kinderen van Zeeland een bezoekje te brengen.

Op alle adressen werden zij hartelijk ontvangen. Zij werden door de kinderen zelf uitgenodigd om binnen te komen, met een kort en bondig: “Kom!” of moesten plaats nemen: “Zitten!” om mee kerstliedjes te zingen. Het waren hartverwarmende bezoekjes. Alle kinderen kregen een prachtige kaart van de Kerstman met een kerstwens erop, een mooie doos vol met lekkere gelukskerstkoekjes om uit te delen en een glazen stolpje met daarin witte huisjes die verlicht werden. Uit de vele reacties die later op de groepsapp gezet werden, bleek weer eens te meer hoezeer de ouders het waarderen dat SJB Zeeland ook activiteiten organiseert voor de bijzondere kinderen. En met deze activiteiten gaan we in 2019 gewoon door!

Kent u kinderen vanaf 4 jaar, die bij onze bijzondere doelgroep horen? Dan kunt u contact opnemen met Mirjam Lukassen 06-86612640 of Maria van Dongen 06-38514910.