Social Media

Volg ons via:

FaceBook   Twitter

 

 

Hulp met de kleding van Sint en Piet nodig?

 
Onlangs hebben we weer vernomen, 
Dat de Sint ook dit jaar weer met zijn pieten naar Zeeland zal komen.
Het Pietenhuis zal weer gereed gemaakt worden door Stichting Jeugdbelangen,
Zodat de Sint en zijn pieten daar kunnen worden opgevangen.
 
De Sint en/of zijn Pieten komen misschien voor een bezoekje langs bij uw vereniging, school,
buurtschap, sportclub, familie of gezin, daar zijn zij altijd graag voor in. 
Brengen zij niet hun eigen pakken met zich mee?
Dan kunt u tegen een geringe (was)vergoeding gebruik maken van de pakken uit het magazijn van SJB. 
 
De uitleen van de pakken wordt georganiseerd via ons tijdelijke uitleenpunt in de Vlashoeve. De pakken kunnen daar op bepaalde tijden gehaald en teruggebracht worden. Voor het bespreken van de pakken kunt u contact opnemen met Anja Jacobs, telefoonnummer: 0486-453061(liefst na 16.30 uur). 
Wij wensen eenieder alvast een mooi Sinterklaasfeest toe in 2019!!

Sinterklaas

Nieuws

TitelblokREkolomINTOCHT

Een zonnige en druk bezochte Sinterklaasintocht in Zeeland

 
Nadat de Sint zaterdag per stroomtrein vanuit Spanje de reis naar Nederland maakte, bracht hij op zondag 17 november ook weer een bezoek aan Zeeland. Sinterklaas arriveerde om 13.15 uur in zijn koets met twee mooie paarden en vele pieten bij de sporthal in Zeeland. Het was het begin van een prachtige dag. Lees verder op deze site hoe de dag van de sint in Zeeland verliep. Je kunt het vinden onder het kopje Sinterklaasintocht verslag.
 

TitelblokREkolomPIETENHUIS

Pietenhuis in Zeeland drukbezocht!

Ook dit jaar kon er in Zeeland weer een bezoek gebracht worden aan het pietenhuis. In de Vlashoeve was door de zwarte pieten, met hulp van SJB Zeeland, een tijdelijk prachtig pietenlogeeradres ingericht.

ZJQlogo

Op 15 februari 2020 organiseert SJB Zeeland alweer voor de vijfde keer de Zellandse Jeugd Quiz. De jeugdquiz wordt georganiseerd voor kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool én voor jongeren van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar. Daag jezelf en je vrienden dus uit en beleef samen een hersenbrekende, zenuwslopende maar bovenal gezellige avond! Er zijn natuurlijk vette prijzen te winnen, maar hoe gaaf is het als jouw teamleden zichzelf een jaar lang de slimste deelnemers van de Zellandse Jeugd Quiz mogen noemen?!

Je kunt je vanaf nu opgeven!

PlaatjeZJQ1

Herfstfestijntitelrechtseblok

Genoten van het Herfstfestijn!

Op woensdag 16 oktober organiseerde Stichting Jeugdbelangen Zeeland het jaarlijkse herfstfestijn. Dit betreft een jaarlijks terugkerende activiteit voor de basisschooljeugd op de woensdag in de herfstvakantie. Het is alweer de 53e keer dat deze activiteit door SJB wordt georganiseerd, waarbij de activiteit een aantal jaar geleden nieuw leven is ingeblazen. Met groot succes: dit jaar deden ruim 300 kinderen mee uit de groepen 1-8. Daarnaast waren zo’n 50 jongeren en ouders actief als groeps- of spelleiding. Een mooie dag met slechts een buitje regen, maar waarbij vooral veel plezier werd beleefd! Kijk voor het verslag en de foto's verder op deze site.