Social Media

Volg ons via:

FaceBook   Twitter

 

 

Hulp met de kleding van Sint en Piet nodig?

 
Vanuit Spanje is er al weer een bericht gekomen dat ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten naar nederland zullen komen en dus ook naar Zeeland! Menig kinderhart gaat weer sneller kloppen bij het naderen van deze speciale tijd van het jaar. Stichting Jeugdbelangen biedt al jaren onderdak aan een aantal onder hen in het Pietenhuis, zodat in Zeeland alles wederom van een leien dakje kan verlopen. 
Ook zullen Sint en/of Piet mogelijk uw vereniging/school/buurt/sportclub/familie aangaan… wellicht dient dat ondersteund te worden door de mogelijkheden die SJB in haar magazijn heeft. Tegen een geringe (was)vergoeding kunt u gebruik maken van pakken van SJB.
 
Wij organiseren dit via ons tijdelijke uitleenpunt in de Vlashoeve. De pakken kunnen daar gehaald en gebracht worden. Voor het vastleggen en afstemmen van afhaal/retour brengen van deze goederen neemt u (liefst na 16.30 uur) contact op met Anja Jacobs (453061). 
 
Wij wensen eenieder alvast een mooi Sinterklaasfeest in 2018!!
 
SJB Zeeland

Sinterklaas

Nieuws

ZJQlogo

Geef je nu op voor de Zellandse Jeugd Quiz!

Zijn jullie met je team de slimste van Zelland? Vanaf nu kun je jezelf inschrijven via deze site. Klik hier om direct naar de opgavemodule te gaan. Het kan tot 15 februari.

PlaatjeZJQ1

KerstboomverbrandingREblok

Let’s Glow en kerstboomverbranding in Zeeland!

Op zaterdag 5 januari 2019 hield Stichting Jeugbelangen Zeeland (SJB) weer de jaarlijkse l kerstboomverbranding met daaraan vooraf de Let’s Glow lampionnenoptocht. Er genoten weer vele kids en ouders en andere belangstellenden van dit mooie winterspektakel met dit jaar een hele mooi grote stapel kerstbomen.

 DSC09879

 

TitelblokREkolomINTOCHT

Super zonnige en ouderwets gezellige sinterklaasintocht Zeeland

Op zondag 18 november 2018 bracht Sinterklaas weer een bezoek aan Zeeland. Gelukkig kwam siint weer samen met heel veel zwarte pieten om een gezellig Zeelands feest te maken.
In een lange vrolijke stoet, onder de klanken van muziekvereniging Zeelandia, trok Sint op een prachtig rijtuig door de straten van Zeeland.
Burgemeester Bakermans heetten de sint officieel welkom in Zeeland en samen met vele toeschouwers werd de Sint luid toegezongen.

TitelblokREkolomPIETENHUIS

Pietenhuis in Zeeland drukbezocht!

Ook dit jaar kon er in Zeeland weer een bezoek gebracht worden aan het pietenhuis. In de Vlashoeve was door de zwarte pieten, met hulp van SJB Zeeland, een tijdelijk prachtig pietenlogeeradres ingericht.