Social Media

Volg ons via:

FaceBook   Twitter

 

 

Hulp met de kleding van Sint en Piet nodig?

 
Vanuit Spanje is er al weer een bericht gekomen dat ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten naar nederland zullen komen en dus ook naar Zeeland! Menig kinderhart gaat weer sneller kloppen bij het naderen van deze speciale tijd van het jaar. Stichting Jeugdbelangen biedt al jaren onderdak aan een aantal onder hen in het Pietenhuis, zodat in Zeeland alles wederom van een leien dakje kan verlopen. 
Ook zullen Sint en/of Piet mogelijk uw vereniging/school/buurt/sportclub/familie aangaan… wellicht dient dat ondersteund te worden door de mogelijkheden die SJB in haar magazijn heeft. Tegen een geringe (was)vergoeding kunt u gebruik maken van pakken van SJB.
 
Wij organiseren dit via ons tijdelijke uitleenpunt in de Vlashoeve. De pakken kunnen daar gehaald en gebracht worden. Voor het vastleggen en afstemmen van afhaal/retour brengen van deze goederen neemt u (liefst na 16.30 uur) contact op met Anja Jacobs (453061). 
 
Wij wensen eenieder alvast een mooi Sinterklaasfeest in 2018!!
 
SJB Zeeland

Sinterklaas

Nieuws

SJB en de nieuwe AVG privacywetgeving

SJB gaat al jaren zorgvuldig om met gegevens van onze deelnemers en vrijwilligers.
Door de komst van deze wet hebben we hier nog eens goed naar gekeken en een aantal zaken hieromtrent nog inzichtelijker gemaakt. Bovenin is een buttom speciaal aangemaakt met gegevens omtrent dit beleid. U vindt hier alle informatie rondom het privacystatement, ons foto beleid en een uitleg over hoe wij met persoonsgegevens omgaan.
 
Klik hier voor een automatische doorlink.

inkaflyer

Inkakamp 2018

Vet,Cool, Gaaf,Spannend; zo maar wat kreten uit het Zeelands bos.
 
Van maandag 6 augustus tot en met vrijdag 10 augustus genoten ruim 380 kinderen, samen met ruim 170 personen leiding, van een spannend, uitdagend, actief en gezellig inkakamp in de bossen van Zeeland. Het 53ste inkakamp is een feit en heeft voor vele kids weer een aantal prachtige herinneringen gebracht!
 
Klik hier voor de prachtige foto's van deze week.

 20163465644 455d2804d2 o2

Herfstfestijntitelrechtseblok

Genoten van het Herfstfestijn!

Op woensdag 17 oktober organiseerde Stichting Jeugdbelangen Zeeland het jaarlijkse herfstfestijn! Dit jaar alweer voor de 52ste keer een activiteit op woensdag in de herfstvakantie.
Ongeveer 300 kinderen verzamelden die zonnige ochtend bij Sporthal de Hekel. Een herfsfestijn met korte broekje en t-shirts..een unicum wat de sfeer alleen maar beter maakten!! Willen jullie nog even nagenieten, klik dan hier voor de foto's of klik hier voor het lezen van het verslag.