Wie Iedereen  SJZsint-transparant
Wat Intocht Sinterklaas 2019
Waar Diverse zalen
Wanneer 17 november 2019
Hoe laat 13:15u bij de Sporthal

De intocht

Zondag 17 november komt Sinterklaas dan eindelijk aan in ons dorpje Zeeland. Het zal weer een mooie intocht worden. Kom jij ook kijken samen met je papa, mama, opa of oma? Om 13.15 uur ontvangen we Sinterklaas bij de sporthal. Daarna lopen we in een mooie stoet naar het gemeentehuis. Sinterklaas vindt het erg leuk wanneer zoveel mogelijk van jullie meelopen of fietsen. Doe gezellig mee dus!

Bij het gemeentehuis zal om 13.45 uur het officieel welkom van Sinterklaas en zijn pieten plaatsvinden. Er is speciaal vak vooraan, zodat de allerkleinsten de Sint zo goed mogelijk kunnen zien. Om 14.00 uur beginnen de programma’s in de verschillende zalen: de peuters zijn welkom in Compostella, de kinderen van groepen 1, 2 en 3 in De Garf, de kinderen van groepen 4 en 5 in de Ambianz (hoofdingang) en de grootste kinderen van de groepen 7 en 8 gaan tevens naar de Ambianz (café ingang). Wij hopen dat jullie allemaal een leuke middag hebben, veel plezier alvast!

Pietenhuis

Op zaterdag 23 november en op zaterdag 30 november zijn jullie weer welkom in het Zeelandse Pietenhuis. De pieten komen graag in Zeeland en zij komen dit jaar dan ook alweer voor de 8e keer logeren en wel in de Vlashoeve (Puttelaar 37). Enne.. ook dit jaar hebben de Sint en zijn pieten een eigen brievenbus, dus breng je post mee!

Iedereen is op deze dagen welkom om een bezoekje te brengen aan het pietenhuis. Je kunt een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas, want ook die blijft hier wel eens logeren. De bakpiet heeft dit jaar een eigen bakkerij in het pietenhuis en heeft zeker hulp nodig in deze drukke tijd! Ook de inpakpiet heeft het druk en kan hulp gebruiken en als je hiermee klaar bent dan kan je met de knutselpiet iets leuks maken. Om net als de pieten lekker fit te blijven, kun je ook weer meedoen met de pietendisco en de pietengym. Vergeet ook zeker niet je adres even door te geven aan de Piet bij de grote landkaart en je verlanglijstje af te geven!

Natuurlijk is er ook tijd om met je favoriete piet op de foto te gaan. Het Pietenhuis is beide zaterdagen geopend van 15.00 uur tot 17.00 uur. Jullie komen toch ook?!

Tot ziens bij een van de activiteiten!

 

Sinterklaas

Nieuws

Corona slider 1

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles....het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd.... maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

SJB, initiatief Zeeland Sterk, ZOV en de gemeente Landerd hebben daarom gezamenlijke het initiatief genomen om waardering en zorg om elkaar uit te spreken, zodat we op termijn weer een mooie toekomst samen tegemoet kunnen gaan! Een toekomst die ongetwijfeld anders er uit ziet als dit voorheen was....de tijd zal het leren.

De initiatiefnemers vertrouwen er op dat jong en oud vol blijft houden en de zorg voor en om elkaar niet uit het oog verliezen. Dan houden we ons kloppende, bruisende gemeenschapshart sterk en betrokken....❤️

ZEELAND: ZORG GOED VOOR ELKAAR!

Corona nieuws 1

TitelblokREkolomINTOCHT

De Sint on tour online!

*speciale editie i.v.m. de huidige maatregelen

Vanwege de huidige maatregelen in verband met het Corona-virus, kan de intocht in zijn oorspronkelijke vorm dit jaar helaas niet doorgaan…. Wél gaan we zorgen voor een paar leuke momenten met de Sint en zijn pieten! In de linkerkolom vindt je alle informatie.

Herfstfestijntitelrechtseblok

Helaas geen Herfstfestijn

Helaas blijft het Coronavirus om zich heen slaan. De persconferentie van dinsdag 13 oktober heeft er voor eenieder weer keihard ingehakt. Een van de maatregelen is dat er komende 4 weken GEEN evenementen mogen plaatsvinden. Dit houdt in dat ons Herfstfestijn ON AIR, volgende week woensdag in de herfstvakantie, NIET doorgaat. Super jammer voor alle kinderen van Zeeland, maar vol goede moed gaan we verder met de voorbereidingen van onze volgende activiteit. We hopen jullie namelijk snel weer te zien!

Voor nu: zorg goed voor elkaar!