Wie Iedereen  SJZsint-transparant
Wat Intocht Sinterklaas 2019
Waar Diverse zalen
Wanneer 17 november 2019
Hoe laat 13:15u bij de Sporthal

De intocht

Zondag 17 november komt Sinterklaas dan eindelijk aan in ons dorpje Zeeland. Het zal weer een mooie intocht worden. Kom jij ook kijken samen met je papa, mama, opa of oma? Om 13.15 uur ontvangen we Sinterklaas bij de sporthal. Daarna lopen we in een mooie stoet naar het gemeentehuis. Sinterklaas vindt het erg leuk wanneer zoveel mogelijk van jullie meelopen of fietsen. Doe gezellig mee dus!

Bij het gemeentehuis zal om 13.45 uur het officieel welkom van Sinterklaas en zijn pieten plaatsvinden. Er is speciaal vak vooraan, zodat de allerkleinsten de Sint zo goed mogelijk kunnen zien. Om 14.00 uur beginnen de programma’s in de verschillende zalen: de peuters zijn welkom in Compostella, de kinderen van groepen 1, 2 en 3 in De Garf, de kinderen van groepen 4 en 5 in de Ambianz (hoofdingang) en de grootste kinderen van de groepen 7 en 8 gaan tevens naar de Ambianz (café ingang). Wij hopen dat jullie allemaal een leuke middag hebben, veel plezier alvast!

Pietenhuis

Op zaterdag 23 november en op zaterdag 30 november zijn jullie weer welkom in het Zeelandse Pietenhuis. De pieten komen graag in Zeeland en zij komen dit jaar dan ook alweer voor de 8e keer logeren en wel in de Vlashoeve (Puttelaar 37). Enne.. ook dit jaar hebben de Sint en zijn pieten een eigen brievenbus, dus breng je post mee!

Iedereen is op deze dagen welkom om een bezoekje te brengen aan het pietenhuis. Je kunt een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas, want ook die blijft hier wel eens logeren. De bakpiet heeft dit jaar een eigen bakkerij in het pietenhuis en heeft zeker hulp nodig in deze drukke tijd! Ook de inpakpiet heeft het druk en kan hulp gebruiken en als je hiermee klaar bent dan kan je met de knutselpiet iets leuks maken. Om net als de pieten lekker fit te blijven, kun je ook weer meedoen met de pietendisco en de pietengym. Vergeet ook zeker niet je adres even door te geven aan de Piet bij de grote landkaart en je verlanglijstje af te geven!

Natuurlijk is er ook tijd om met je favoriete piet op de foto te gaan. Het Pietenhuis is beide zaterdagen geopend van 15.00 uur tot 17.00 uur. Jullie komen toch ook?!

Tot ziens bij een van de activiteiten!

 

Sinterklaas

Nieuws

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401

KerstboomverbrandingREblok

Let’s Glow en kerstboomverbranding in Zeeland!

Op zaterdag 4 januari 2020 hield Stichting Jeugbelangen Zeeland (SJB) weer de jaarlijkse l kerstboomverbranding met daaraan vooraf de Let’s Glow lampionnenoptocht. Er genoten weer vele kids en ouders en andere belangstellenden van dit mooie winterspektakel met dit jaar een hele mooi grote stapel kerstbomen.
DSC09879

 

ZJQlogo

Op 15 februari 2020 organiseert SJB Zeeland alweer voor de vijfde keer de Zellandse Jeugd Quiz. De jeugdquiz wordt georganiseerd voor kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool én voor jongeren van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar. Daag jezelf en je vrienden dus uit en beleef samen een hersenbrekende, zenuwslopende maar bovenal gezellige avond! Er zijn natuurlijk vette prijzen te winnen, maar hoe gaaf is het als jouw teamleden zichzelf een jaar lang de slimste deelnemers van de Zellandse Jeugd Quiz mogen noemen?!

Je kunt je vanaf nu opgeven!

PlaatjeZJQ1