Wie Iedereen  SJZsint-transparant
Wat SInt on tour online!
Waar Landerd TV
Wanneer

zaterdag  21 en 28 november 2020 

Hoe laat 15u

*speciale editie i.v.m. de huidige maatregelen

Vanwege de huidige maatregelen in verband met het Corona-virus, kan de intocht in zijn oorspronkelijke vorm dit jaar helaas niet doorgaan…. Wél gaan we zorgen voor een paar leuke momenten met de Sint en zijn pieten!

Op zaterdag 14 november komt Sinterklaas aan in Nederland. Deze landelijke intocht zal om 12.00 uur uitgezonden worden op NPO Zapp/NPO 3. We zijn allemaal zeer benieuwd hoe Sinterklaas naar ons land toe zal komen!
Nadat de Sint in Nederland is aangekomen, zal hij zijn doortocht maken naar ons dorpje Zeeland. Op zondag 15 november kunnen jullie vanaf 13.30 uur op onze Facebook- en Instagrampagina een filmpje vinden waarin te zien is dat Sinterklaas in ons dorpje aangekomen is.

Op zaterdag 21 november mogen jullie om 15.00 uur klaar gaan zitten voor de TV. Vraag je ouders de televisie aan te zetten op Landerd TV. Er zal dan een interview gehouden worden met Sinterklaas. De leukste vragen worden hem gesteld. Want, hoe oud is de Sint nou eigenlijk? Heeft hij ook Corona gehad? Welke kleur onderbroek draagt hij het liefst? En, waarvoor mag je de Sint ’s nachts wakker maken?! Dit wil je niet missen!

Op zaterdag 28 november volgt er om 15.00 uur een tweede uitzending op Landerd TV. Jullie krijgen dan een kijkje in het Pietenhuis. Er zullen dan een aantal pieten aanwezig zijn, die jullie laten zien waar ze slapen, hoever ze al zijn met het verpakken van de pepernoten en het inpakken van de cadeaus. Ook is er een mogelijkheid om live te Skypen met de Pieten. Dat gaat super leuk worden!

 

Jullie kijken toch ook?!

 

Landerd TV zendt uit op:

Ziggo: kanaal 44 digitaal
Trined: kanaal 515
KPN – Telfort – XS4all: kanaal 1330
Tele-2: kanaal 828

Via internet: landerd-tv.nl  menu: TV live via internet

 

Ps. In het eerste filmpje wordt de kinderen o.a. gevraagd om tekeningen en versieringen te maken om de auto van de Sint mee te versieren. Deze kunnen jullie in de rode brievenbus doen, die vanaf 15 november te vinden zal zijn bij de Jumbo.

 

Sinterklaas

Nieuws

Herfstfestijntitelrechtseblok

Helaas geen Herfstfestijn

Helaas blijft het Coronavirus om zich heen slaan. De persconferentie van dinsdag 13 oktober heeft er voor eenieder weer keihard ingehakt. Een van de maatregelen is dat er komende 4 weken GEEN evenementen mogen plaatsvinden. Dit houdt in dat ons Herfstfestijn ON AIR, volgende week woensdag in de herfstvakantie, NIET doorgaat. Super jammer voor alle kinderen van Zeeland, maar vol goede moed gaan we verder met de voorbereidingen van onze volgende activiteit. We hopen jullie namelijk snel weer te zien!

Voor nu: zorg goed voor elkaar!

Corona slider 1

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles....het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd.... maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

SJB, initiatief Zeeland Sterk, ZOV en de gemeente Landerd hebben daarom gezamenlijke het initiatief genomen om waardering en zorg om elkaar uit te spreken, zodat we op termijn weer een mooie toekomst samen tegemoet kunnen gaan! Een toekomst die ongetwijfeld anders er uit ziet als dit voorheen was....de tijd zal het leren.

De initiatiefnemers vertrouwen er op dat jong en oud vol blijft houden en de zorg voor en om elkaar niet uit het oog verliezen. Dan houden we ons kloppende, bruisende gemeenschapshart sterk en betrokken....❤️

ZEELAND: ZORG GOED VOOR ELKAAR!

Corona nieuws 1

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401