Geslaagde gemoedelijke koningsdag in Zeeland!

Druk bezochte vrijmarkt..blije kleuters…toneel voor de bijzondere kids..heerlijk spelende kids…knutselende kids …fanatieke voetballers…Stichting Jeugdbelangen Zeeland kan terugkijken op een zeer geslaagde koningsdag 2018!

De dag werd gestart met de traditionele vrijmarkt. Er waren maar liefst 23 kraampjes met enthousiast verkopende kids. Speelgoed, zelfgemaakte spulletjes en cupcakes..voor iedereen was er wat wils. Nagels werden gelakt..muziek gemaakt..diverse keren werd aan het goede doel gedacht! Er werd dan ook flink onderhandeld en verkocht! De prijs voor origineelste kraam ging naar Niki,Ties en Saar die een zelfgemaakte touwtje trekkraam hadden met allemaal mooie knuffels.

Voor de kinderen met een beperking werd een speciale theatervoorstelling gehouden waarbij vooral veel gedanst en gezongen werd. Daarna werd er gesnoept van wat lekkers, spelletjes gedaan en ontstonden prachtige geschminkte gezichten en vaak gecombineerd met een stoere glittertattoo.

Om 13.00 uur was het tijd voor de officiele opening. De Zeelandse gedecoreerde van afgelopen jaar, Ton Zegers werd toegezongen en de vlag werd gehezen door burgemeester Bakermans onder de klanken van het Wilhelmus gespeeld door BBZ.

De peuters en kleuters vermaakten zich op het luchtkussen of bij het knutselen. Ook waren en super grappige theatervoorstellingen, werd er een ritje op de pony gemaakt, kon er gevoetbald worden of schatten zoeken in de zandbak. Heel veel blije gezichten zagen we met de nieuw aangeschafte grote bouwblokken..mooie bouwwerken ontstonden.

Aan het eind van de middag liepen er een aantal mooi geschminkte kids rond met een volle buik vol ijsjes, chips kettingen en spekkies!

De kinderen uit groep 3 t/m 8 konden helemaal zelf bepalen hoe hun dag eruit zag. Een aantal vette spelen waren opgebouwd waar ze konden strijden om als dagwinnaar uitgeroepen te worden. Dit werd dan ook vollop gedaan bij het penalty schieten, twister, de klimtoren, blikgooien, voetgolf, kubb spel, de zenuwspiraal of eigooien. Ook de mega whipe out baan was favoriet! Andere kids kozen voor een potje volleybal of maaktten hun eigen oranje armbandje, glittertattoo of haarcreatie. Tafeltennisvereniging Taflan uit Langeboom verzorgden een super leuke clinic waar vele enthousiast van werden.

En natuurlijk was er ook tijd voor drinken en wat lekker!

Op het grote terras genoten ouders en andere bezoekers van een drankje en kwam de sfeer er goed in dankzij de vrolijke muziek van BBZ.

SJB kijkt terug op een geslaagde dag! Kinderen en ouders dank je wel dat jullie er waren!

Verder grote dank aan alle schminkers, glittertattoodames, knutsel en kraamhulp en pony begeleiders en alle andere vrijwilligers voor jullie fantastische hulp! Dank ook aan BBZ voor de vrolijke noot en voor sponsering en hulp aan KIJK, Vakwinkel van der Burgt, Heische Tip, Gemeente Landerd, Tafeltennisvereniging Taflan uit Langeboom, Loonbedrijf van de Ven en Fam vd Elzen en Rene van Doren.

kroontje

 

 

Nieuws

SJB en de nieuwe AVG privacywetgeving

SJB gaat al jaren zorgvuldig om met gegevens van onze deelnemers en vrijwilligers. Door de komst van deze wet hebben we hier nog eens goed naar gekeken en een aantal zaken hieromtrent nog inzichtelijker gemaakt. Bovenin is een buttom speciaal aangemaakt met gegevens omtrent dit beleid. U vindt hier alle informatie rondom het privacystatement, ons foto beleid en een uitleg over hoe wij met persoonsgegevens omgaan. Klik hier voor een automatische doorlink.

InfoJWRekolom

Het Jongerenweekend!

Op 1, 2 en 3 juni vond het 41ste jongerenweekend plaats! En wat hebben we genoten met zijn allen! Met 63 jongeren en een 8-tal leiding vonden tal van activiteiten plaats. Een vermoeiend, maar bovenal indrukwekkend en inspirerend weekend. Klik hier voor de foto's. 

20130602 044cqheader

 

inkaflyer

Groepsindeling volgt per mail

Ben jij ook zo benieuwd bij wie je in het groepje zit? Of wie je leiding zal zijn dit jaar?  Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het maken van de groepen. Voor 2 juli wordt er een mail gestuurd naar degene die jou ook heeft aangemeld voor het inkakamp. Zo weet jij in welk groepje je met Inka zit. Alvast veel plezier met de voorpret! 

Let op! Alle kinderen uit groep 7 en 8 nemen deel aan het MOL spel, ongeacht of je overnacht of niet. 

Deelname- en Leidingboekje 

Doe je mee met het inkakamp klik dan op de onderstaande button voor het deelnemersboekje, zodat je precies weet wat je wanneer mee moet nemen. Ben je leiding? Download hieronder het leidingboekje, dan kun je precies lezen wat er van je verwacht wordt.

AanmeldbuttondeelnameboekjeKIDS3  LeidingboekjeLEIDING19

Wie is de Mol?

Voor alle kinderen uit groep 7 en 8 hebben we dit jaar weer een uitdagend element toegevoegd aan het reguliere INKA-programma. Samen gaan we namelijk het stoere, spannende en leuke spel ‘Wie is de MOL?’ spelen. Dit spelelement zal als een ‘groene’ draad door het algemene INKA-programma lopen. Klik hieronder op de button en lees alvast de beschrijving zodat je helemaal voorbereid bent!

molspel