Wie Iedereen SJZkoninginnedag
Wat Oranjespelen  
Waar Sporthal 'de Hekel'
Wanneer Alternatief
Hoe laat zie bericht hieronder
 

Koningsdag 2020.. met SJB!

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus begin dit jaar en de daarop volgende adviezen van het RIVM en maatregelen van het kabinet, zijn wij helaas genoodzaakt om alle geplande activiteiten met Koningsdag te annuleren. Omdat wij als Stichting Jeugdbelangen toch graag iets willen betekenen voor alle inwoners van Zeeland, hebben wij een vervangende activiteit bedacht voor de kinderen in de onderbouw en bovenbouw. 
Onderbouw
Voor de kinderen in de onderbouw hebben we twee verschillende vlaggetjes ontworpen. Deze kunnen jullie ouders ophalen bij Jumbo Eijsermans, of zij kunnen deze downloaden en voor je printen via de link die op onze social media (Facebook en Instagram) zal verschijnen. Het is leuk wanneer je het vlaggetje mooi inkleurt of er een mooie tekening op maakt, passend bij het thema Koningsdag. Maar wil je iets heel anders tekenen, dan mag dat natuurlijk ook! Hoe meer kleur, hoe meer vrolijkheid! Denk je eraan om beide kanten te versieren? Als je het leuk vindt, mag je ook je naam op het vlaggetje schrijven. 
Met jouw vlaggetje willen we graag een bewoner van Compostella of van de Franciscushof verrassen, zodat we een beetje vrolijkheid op hun kamers brengen nu ook zij hele dagen binnen zitten. Vind je het leuk om meerdere vlaggetjes te maken? Daar zijn wij heel blij mee! Papa of mama kunnen de vlaggetjes afgeven bij Jumbo Eijsermans, daar zal een inzamelplek komen voor jullie versierde vlaggetjes. 
 
Bovenbouw
Wij hebben een leuke challenge bedacht voor de kinderen in de bovenbouw. Maar ook jongere kinderen, papa’s of mama’s, een lollige buurman, een gezellige oom of tante.. kortom, eigenlijk iedere bewoner van Zeeland kan en mag hieraan meedoen! Binnenkort zal er op onze social media (Facebook en Instagram, maar ook op ons TikTok account) onze eigen SJB TikTok movie verschijnen! Wij zouden het als SJB natuurlijk super vinden, wanneer jullie de muziek uit ons filmpje gebruiken, om daaraan je eigen draai te geven en dus je eigen SJB TikTok te maken. En het is helemaal leuk wanneer je dit in je Koningsdag outfit doet!  
Wij zien deze filmpjes natuurlijk graag terug, dit kun je doen door ons te taggen in je bericht. Post je filmpje op Tiktok, maar ook op Facebook en Instagram met #sjbzeeland, zodat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten en ook jij bijdraagt aan een lach op iemands gezicht in deze bijzondere tijd! Wanneer je het goed vindt, dan willen wij je filmpje ook op ons TikTok-account zetten zodat iedereen in Zeeland mee kan genieten van deze vrolijkheid. Hiervoor kan je je filmpje maken, opslaan en versturen naar koningsdag@sjbzeeland.nl . Je geeft SJB hiermee toestemming om je filmpje te delen.
Zoals eerder gezegd betekenen wij als Stichting Jeugdbelangen graag iets voor onze Zeelandse samenleving. In deze heftige periode van de Corona-crisis, zien wij deze positiviteit ook terug bij onze Zeelandse dorpsgenoten door allerlei mooie initiatieven die al ontstaan zijn. Mooi om te zien hoe deze nare tijd ons tegelijkertijd ook zo met elkaar in verbinding brengt. Hopelijk kunnen wij met deze activiteiten ook een steentje bijdragen aan dit positieve gevoel. Samen staan we sterk!

kroontje

 

 

Nieuws

Herfstfestijntitelrechtseblok

16 oktober; Het Herfstfestijn!

Graag nodigen wij jullie op allemaal uit op de gebruikelijke woensdag in de herfstvakantie. De kinderen van de groepen 3, 4 en 5 zijn die dag vanaf 10.30 uur welkom op het inka-terrein. We gaan gezellig spelletjes spelen zoals jullie gewend zijn bij het Herfstfestijn en ons uitleven op de luchtkussens. Ditmaal zonder ouders, zij moeten helaas thuisblijven. We spelen tot 12.30 uur, daarna mogen jullie weer opgehaald worden door jullie ouders zodat je lekker thuis een boterhammetje kunt eten. SJB zorgt tijdens de activiteit voor wat lekkers en wat te drinken. 
 
De oudere kinderen van de groepen 6, 7 en 8 mogen vanaf 13.30 uur komen. Wij vragen jullie om zoveel mogelijk zelf naar het Inka-terrein te fietsen. Ook voor jullie staan er gave spelen en supervette luchtkussens klaar! Hoe gaaf is het om je dit jaar tóch nog in het Inkabos te kunnen uitleven?! Ook deze middag zorgt SJB voor iets lekkers en wat te drinken tijdens de activiteit. 
 
Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen, zodat we er samen een onvergetelijke editie ‘Herfstfestijn ON AIR!’ van kunnen maken

Je kunt je vanaf nu inschrijven! Klik in de linkerkolom op Herfstfestijn en ga naar het kopje 'Inschrijven Herfstfestijn'

Corona slider 1

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles....het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd.... maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

SJB, initiatief Zeeland Sterk, ZOV en de gemeente Landerd hebben daarom gezamenlijke het initiatief genomen om waardering en zorg om elkaar uit te spreken, zodat we op termijn weer een mooie toekomst samen tegemoet kunnen gaan! Een toekomst die ongetwijfeld anders er uit ziet als dit voorheen was....de tijd zal het leren.

De initiatiefnemers vertrouwen er op dat jong en oud vol blijft houden en de zorg voor en om elkaar niet uit het oog verliezen. Dan houden we ons kloppende, bruisende gemeenschapshart sterk en betrokken....❤️

ZEELAND: ZORG GOED VOOR ELKAAR!

Corona nieuws 1

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401