Wie Iedereen SJZkoninginnedag
Wat Oranjespelen  
Waar Sporthal 'de Hekel'
Wanneer Alternatief
Hoe laat zie bericht hieronder
 

Koningsdag 2020.. met SJB!

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus begin dit jaar en de daarop volgende adviezen van het RIVM en maatregelen van het kabinet, zijn wij helaas genoodzaakt om alle geplande activiteiten met Koningsdag te annuleren. Omdat wij als Stichting Jeugdbelangen toch graag iets willen betekenen voor alle inwoners van Zeeland, hebben wij een vervangende activiteit bedacht voor de kinderen in de onderbouw en bovenbouw. 
Onderbouw
Voor de kinderen in de onderbouw hebben we twee verschillende vlaggetjes ontworpen. Deze kunnen jullie ouders ophalen bij Jumbo Eijsermans, of zij kunnen deze downloaden en voor je printen via de link die op onze social media (Facebook en Instagram) zal verschijnen. Het is leuk wanneer je het vlaggetje mooi inkleurt of er een mooie tekening op maakt, passend bij het thema Koningsdag. Maar wil je iets heel anders tekenen, dan mag dat natuurlijk ook! Hoe meer kleur, hoe meer vrolijkheid! Denk je eraan om beide kanten te versieren? Als je het leuk vindt, mag je ook je naam op het vlaggetje schrijven. 
Met jouw vlaggetje willen we graag een bewoner van Compostella of van de Franciscushof verrassen, zodat we een beetje vrolijkheid op hun kamers brengen nu ook zij hele dagen binnen zitten. Vind je het leuk om meerdere vlaggetjes te maken? Daar zijn wij heel blij mee! Papa of mama kunnen de vlaggetjes afgeven bij Jumbo Eijsermans, daar zal een inzamelplek komen voor jullie versierde vlaggetjes. 
 
Bovenbouw
Wij hebben een leuke challenge bedacht voor de kinderen in de bovenbouw. Maar ook jongere kinderen, papa’s of mama’s, een lollige buurman, een gezellige oom of tante.. kortom, eigenlijk iedere bewoner van Zeeland kan en mag hieraan meedoen! Binnenkort zal er op onze social media (Facebook en Instagram, maar ook op ons TikTok account) onze eigen SJB TikTok movie verschijnen! Wij zouden het als SJB natuurlijk super vinden, wanneer jullie de muziek uit ons filmpje gebruiken, om daaraan je eigen draai te geven en dus je eigen SJB TikTok te maken. En het is helemaal leuk wanneer je dit in je Koningsdag outfit doet!  
Wij zien deze filmpjes natuurlijk graag terug, dit kun je doen door ons te taggen in je bericht. Post je filmpje op Tiktok, maar ook op Facebook en Instagram met #sjbzeeland, zodat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten en ook jij bijdraagt aan een lach op iemands gezicht in deze bijzondere tijd! Wanneer je het goed vindt, dan willen wij je filmpje ook op ons TikTok-account zetten zodat iedereen in Zeeland mee kan genieten van deze vrolijkheid. Hiervoor kan je je filmpje maken, opslaan en versturen naar koningsdag@sjbzeeland.nl . Je geeft SJB hiermee toestemming om je filmpje te delen.
Zoals eerder gezegd betekenen wij als Stichting Jeugdbelangen graag iets voor onze Zeelandse samenleving. In deze heftige periode van de Corona-crisis, zien wij deze positiviteit ook terug bij onze Zeelandse dorpsgenoten door allerlei mooie initiatieven die al ontstaan zijn. Mooi om te zien hoe deze nare tijd ons tegelijkertijd ook zo met elkaar in verbinding brengt. Hopelijk kunnen wij met deze activiteiten ook een steentje bijdragen aan dit positieve gevoel. Samen staan we sterk!

kroontje

 

 

Nieuws

Herfstfestijntitelrechtseblok

Helaas geen Herfstfestijn

Helaas blijft het Coronavirus om zich heen slaan. De persconferentie van dinsdag 13 oktober heeft er voor eenieder weer keihard ingehakt. Een van de maatregelen is dat er komende 4 weken GEEN evenementen mogen plaatsvinden. Dit houdt in dat ons Herfstfestijn ON AIR, volgende week woensdag in de herfstvakantie, NIET doorgaat. Super jammer voor alle kinderen van Zeeland, maar vol goede moed gaan we verder met de voorbereidingen van onze volgende activiteit. We hopen jullie namelijk snel weer te zien!

Voor nu: zorg goed voor elkaar!

Corona slider 1

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles....het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd.... maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

SJB, initiatief Zeeland Sterk, ZOV en de gemeente Landerd hebben daarom gezamenlijke het initiatief genomen om waardering en zorg om elkaar uit te spreken, zodat we op termijn weer een mooie toekomst samen tegemoet kunnen gaan! Een toekomst die ongetwijfeld anders er uit ziet als dit voorheen was....de tijd zal het leren.

De initiatiefnemers vertrouwen er op dat jong en oud vol blijft houden en de zorg voor en om elkaar niet uit het oog verliezen. Dan houden we ons kloppende, bruisende gemeenschapshart sterk en betrokken....❤️

ZEELAND: ZORG GOED VOOR ELKAAR!

Corona nieuws 1

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401