Wie Iedereen  SJZkerstboomverbr-transpara
Wat Kerstboomverbranding/lampionnenoptocht
Waar Sportpark de Bundel
Wanneer 6 januari 2018
Hoe laat -

 

Ben jij degene die de meeste kerstbomen verzamelt?

Kerstboomverbranding 2018


Om de gezellige feestdagen traditioneel af te sluiten organiseert SJB Zeeland dit jaar op zaterdagavond 6 januari 2018 de jaarlijkse kerstboomverbranding. Het zal plaatsvinden op sportpark De Bundel, onder de gezellige “Zeelandse” klanken van het Kwartjesvolk.


Dit kunnen we niet zonder de hulp van de Zeelandse kinderen. Verzamel daarom zoveel mogelijk kerstbomen en breng ze op zaterdagmiddag tussen 14.00u en 16.00u naar sportpark De Bundel. Voor elke ingeleverde kerstboom krijg je een lotje, waarmee ’s avonds bij de loterij, prachtige prijzen te winnen zijn! Als je 10 kerstbomen of meer inlevert, maak je kans op super gave hoofdprijzen.

Wat dacht je van een stoere drumles van Arno van Ras, een zangles bij Wiep Laurenssen, een workshop Pizza bakken bij d’n Oven of een creatieve workshop bij KIJK van Georges de Groot. Voor de sporters onder ons kun je een gave voetbalclinic bij Festilent winnen, winnen, een workshop bij voltigevereniging de Heerevelden in Handel of een streetdanceles van Sharon vd Pol.


Natuurlijk kun je ook het geluk hebben om Fire-starter te worden. Je mag dan op spectaculaire wijze helpen om de grote stapel kerstbomen te ontsteken.


Voorafgaand aan de kerstboomverbranding lopen we de Let’s Glow tocht. Loop met ons mee vanuit basisschool ’t Oventje. Neem je lampion mee, versier je zelf met lichtgevende lichtjes en attributen en samen lopen we in een verlichte stoet naar het sportpark.

Alle deelnemers krijgen een lotje en maken kans op een mooie prijs en de mooist verlichtte deelnemer verdiend ook nog een extra prijs!


Voor alle duidelijkheid hieronder nogmaals de precieze tijden:


- Inleveren kerstbomen tussen 14.00u en 16.00u op sportpark De Bundel
- 18.00u verzamelen basisschool ‘t Oventje
- 18.30u start kerstboomverbranding sportpark De Bundel

Tot ziens op zaterdag 6 januari 2018!

 

 ADSC09898ADSC09934BU

Nieuws

SJB en de nieuwe AVG privacywetgeving

SJB gaat al jaren zorgvuldig om met gegevens van onze deelnemers en vrijwilligers. Door de komst van deze wet hebben we hier nog eens goed naar gekeken en een aantal zaken hieromtrent nog inzichtelijker gemaakt. Bovenin is een buttom speciaal aangemaakt met gegevens omtrent dit beleid. U vindt hier alle informatie rondom het privacystatement, ons foto beleid en een uitleg over hoe wij met persoonsgegevens omgaan. Klik hier voor een automatische doorlink.

inkaflyer

Groepsindeling volgt per mail

Ben jij ook zo benieuwd bij wie je in het groepje zit? Of wie je leiding zal zijn dit jaar?  Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het maken van de groepen. Voor 2 juli wordt er een mail gestuurd naar degene die jou ook heeft aangemeld voor het inkakamp. Zo weet jij in welk groepje je met Inka zit. Alvast veel plezier met de voorpret! 

Let op! Alle kinderen uit groep 7 en 8 nemen deel aan het MOL spel, ongeacht of je overnacht of niet. 

Deelname- en Leidingboekje 

Doe je mee met het inkakamp klik dan op de onderstaande button voor het deelnemersboekje, zodat je precies weet wat je wanneer mee moet nemen. Ben je leiding? Download hieronder het leidingboekje, dan kun je precies lezen wat er van je verwacht wordt.

AanmeldbuttondeelnameboekjeKIDS3  LeidingboekjeLEIDING19

Wie is de Mol?

Voor alle kinderen uit groep 7 en 8 hebben we dit jaar weer een uitdagend element toegevoegd aan het reguliere INKA-programma. Samen gaan we namelijk het stoere, spannende en leuke spel ‘Wie is de MOL?’ spelen. Dit spelelement zal als een ‘groene’ draad door het algemene INKA-programma lopen. Klik hieronder op de button en lees alvast de beschrijving zodat je helemaal voorbereid bent!

molspel 

 

InfoJWRekolom

Het Jongerenweekend!

Op 1, 2 en 3 juni vond het 41ste jongerenweekend plaats! En wat hebben we genoten met zijn allen! Met 63 jongeren en een 8-tal leiding vonden tal van activiteiten plaats. Een vermoeiend, maar bovenal indrukwekkend en inspirerend weekend. Klik hier voor de foto's. 

20130602 044cqheader