Inkakamp 2018 Leiding

Welkom bij de Inschrijfmodule voor leiding van het Inkakamp!

 

Leuk dat je (weer) mee wilt doen!

 

We vragen je om een aantal gegevens in te vullen, zodat wij groepen leiding kunnen samenstellen en indelen.

  • Als je samen met iemand anders leiding wilt zijn, dan vul je in deze module ook de gegevens van de ander in. Dit kan tot maximaal 2 deelnemers/leiding. Het is wel mogelijk een persoon hulpleiding per leiding erbij aan te melden.
  • Als je graag leiding wilt zijn in het groepje van je kind, dan kun je dat in deze module invullen. We delen de groepen zo in dat er veel verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Dit om de kinderen goed samen te laten werken. Het is dus niet de bedoeling om meer dan 2 kinderen van hetzelfde leerjaar samen aan te melden. Dus als je bij je eigen kind in de groep wil en hij/zij geeft zich met 1 kind uit hetzelfde leerjaar op dan kun je niet opgeven met een leiding die zijn/haar kind met eventueel andere kinderen uit datzelfde leerjaar in de inkagroep wenst. Het zou prettig zijn als u met de aanmelding hier rekening mee houdt.
  • Als je een jong kindje hebt (vanaf 3 jaar tot en met groep 1) dat wil deelnemen in de peuter-/kleutergroep dan kun je je kind inschrijven via het linkje in de bevestigingsmail.
  •  

Voor jongeren onder de 16 geldt het volgende:

    • Als je 15 jaar bent kun hulpleiding zijn
    • Als je 13 of 14 jaar bent kun je hulpleiding zijn, maar dan is het wel belangrijk dat er tijdens het Inkakamp een volwassen (21+) contactpersoon op het Inkaterrein aanwezig is. Tevens wordt je op de dinsdag en donderdag ingedeeld om de spelen te begeleiden. 

Alvast bedankt voor het invullen!

Details activiteit:

Startdatum 06-08-2018
Einddatum 10-08-2018
Sluiting Inschrijving 01-06-2018
Locatie Inka terrein

Nieuws

2015-oranjespelen-voorkant

Geslaagde gemoedelijke koningsdag in Zeeland!

Druk bezochte vrijmarkt..blije kleuters…toneel voor de bijzondere kids..heerlijk spelende kids…knutselende kids …fanatieke voetballers…Stichting Jeugdbelangen Zeeland kan terugkijken op een zeer geslaagde koningsdag 2018! Klik hier voor het volledige verslag van deze activiteit.

20130430 050050headerKD

InfoJWRekolom

In aantocht.. Het Jongerenweekend!

Op 1,2 en 3 juni a.s. zal het 41ste jongerenweekend georganiseerd worden! Ben je 15 jaar jong en woon je in Zeeland dan organiseert SJB speciaal voor jou geweldig weekend. Het centrale thema van het weekend is Ontmoeting. Je ontmoet elkaar weer na 3 jaar, maar je ontmoet ook mensen met een heel bijzonder verhaal. Uit ervaring weten we dat je enorm zult genieten van het weekend en dat sommige dingen diepe indruk op je zullen maken.

inkaflyer

Je kunt je aanmelden voor Inkakamp 2018!

Ben jij er ook weer zo graag bij? Dat vinden wij super! Je kunt je vanaf nu samen met een vriendje of vriendinnetje opgeven voor het komende inkakamp. Ga in de linkerkolom naar Inschrijving deelnemers of klik hier om jezelf of te geven. Wil je jezelf opgeven als leiding. Dat kan natuurlijk ook! Klik hier. We zien jullie graag verschijnen!