Inkakamp 2018 Deelnemers

Welkom bij de inschrijfmodule voor deelnemers van het Inkakamp!

 

Hier kunt u kinderen tussen van groep 2 tot en met groep 8 (huidig schooljaar) inschrijven.

(Let op: er is een aparte inschrijfmodule voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met groep 1, deze mogen deelnemen, wanneer hun ouders als leiding mee doen.)

U kunt één kind inschrijven, maar als uw kind graag met een vriendje of vriendinnetje in een groepje wil, dan kunnen ze samen ingeschreven worden. Let op: dit kan tot maximaal twee kinderen.

In deze module vult u de gegevens van het kind in en de gegevens van de contactpersoon (ouder/ verzorger). Per vrienden-/ vriendinnengroepje vragen wij één contactpersoon. De contactpersoon ontvangt na inschrijving een mailtje met daarin de betalingsgegevens. Kosten zijn €15,00 per kind. Voor kinderen uit groep 7 en 8 die op donderdag overnachten wordt €20,00 in rekening gebracht.

De betaling dient voor 13 juni voldaan te worden.

 

Details activiteit:

Startdatum 06-08-2018
Einddatum 10-08-2018
Sluiting Inschrijving 01-06-2018
Locatie Inka terrein

Nieuws

InfoJWRekolom

In aantocht.. Het Jongerenweekend!

Op 1,2 en 3 juni a.s. zal het 41ste jongerenweekend georganiseerd worden! Ben je 15 jaar jong en woon je in Zeeland dan organiseert SJB speciaal voor jou geweldig weekend. Het centrale thema van het weekend is Ontmoeting. Je ontmoet elkaar weer na 3 jaar, maar je ontmoet ook mensen met een heel bijzonder verhaal. Uit ervaring weten we dat je enorm zult genieten van het weekend en dat sommige dingen diepe indruk op je zullen maken.

2015-oranjespelen-voorkant

Geslaagde gemoedelijke koningsdag in Zeeland!

Druk bezochte vrijmarkt..blije kleuters…toneel voor de bijzondere kids..heerlijk spelende kids…knutselende kids …fanatieke voetballers…Stichting Jeugdbelangen Zeeland kan terugkijken op een zeer geslaagde koningsdag 2018! Klik hier voor het volledige verslag van deze activiteit.

20130430 050050headerKD

inkaflyer

Je kunt je aanmelden voor Inkakamp 2018!

Ben jij er ook weer zo graag bij? Dat vinden wij super! Je kunt je vanaf nu samen met een vriendje of vriendinnetje opgeven voor het komende inkakamp. Ga in de linkerkolom naar Inschrijving deelnemers of klik hier om jezelf of te geven. Wil je jezelf opgeven als leiding. Dat kan natuurlijk ook! Klik hier. We zien jullie graag verschijnen!