Wie Groep 2 t/m 8  SJBinkatransparant
Wat Inkakamp
Waar Inkaterrein                    
Wanneer 5 t/m 9 augustus
Inschrijven tot 31 mei

Kom je ook naar het Inkakamp van 5 t/m 9 augustus 2019?

Geniet van coole INKA spelen zoals een tokkelbaan, schuimbad en waterglijbaan. Beleef een sportieve survivaltocht en leuke avonturen in het bos. Geniet van een avontuurlijk verhaal gedurende de week (rode draad). Voor groep 7 en 8 is er de hele week het gave “Wie is de Mol?” spel en een spectaculair avondprogramma op donderdag met een stoere overnachting. Kortom een super coole week! Daar ben jij toch ook bij? Meld je aan via deze website!

De inschrijving voor Inkakamp 2019 is inmiddels gesloten. Inmiddels is iedereen via het opgegeven e-mailadres geïnformeerd over de groepsindeling. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: aanmelden.inkakamp@sjbzeeland.nl

Vanaf 7 juli kun je hier de deelnemer en leiding informatie vinden!

Wij maken er samen met jullie een mooie vakantieweek van!

Wat zijn de kosten voor deze leuke week?
De hele week kost slechts € 17,50 per kind.
Voor kinderen uit groep 7 of 8 die deelnemen aan het avondprogramma en/of overnachten kost de hele week € 22,50
Voor peuters/kleuters (vanaf 3 jaar t/m nu in groep 1) zijn de kosten € 10,00

Hoe worden de groepen ingedeeld?
We delen de groepen zo in dat er veel verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Dit is gezellig, verfrissend en leert kinderen om goed samen te spelen. Kinderen melden zich individueel of als tweetal aan. Als kinderen bij hun ouders in het groepje willen, dan kun je dit bij het aanmeldformulier voor leiding aangeven.

Betaling
Per inschrijving vragen wij, bij inschrijving van een tweetal, de gegevens van één van beide ouders/verzorgers voor de betaling. Hij of zij ontvangt na inschrijving een “transactienummer” en bevestiging van aanmelding.
Je maakt het bedrag wat in deze bevestiging wordt aangegeven over op rekening: NL11RABO0159598516 tnv Stichting Jeugdbelangen, ovv het transactienummer én de voor- en achternaam van de kinderen. Dus het totaal bedrag voor het opgegeven groepje van maximaal 2 kinderen. Zorg ervoor dat het bedrag vóór 4 juni 2019 is overgemaakt aan SJB Zeeland.

Waar en wanneer worden de deelnemers verwacht?
Elke dag verzamelen de kinderen en leiding met de fiets om 9:15 uur op het Van Kilsdonkplein. Vandaar fietst de groep naar het INKA-land. Iedereen neemt zelf een lunchpakket mee, wij zorgen voor drinken. Het maandag t/m donderdag is iedereen rond 16:45 uur weer terug op het Van Kilsdonkplein. Op vrijdag is dit rond 15:15 uur.

Inschrijven van kinderen van groep 2 tot en met groep 8 (huidig schooljaar):
• Individueel inschrijven óf als tweetal samen aanmelden.
• Gegevens die nodig zijn voor het aanmelden: Naam en achternaam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer (noodnummer), e-mailadres geboortedatum, geslacht, allergieën, basisschool en huidige groep.
• Kinderen van groep 7 of 8 kunnen zich inschrijven voor het overnachtingsprogramma op donderdag.

Aanmelden als leiding:
• Aanmelden doe je voor de hele week, omdat het voor de kinderen prettig is de hele week vaste gezichten te zien.
• De minimumleeftijd voor (hulp) leiding is 13 jaar.
• Ben je 13,14 of 15 jaar, zorg ervoor dat een volwassene (vanaf 18 jaar) de hele week op het Inkakamp aanwezig is die verantwoordelijkheid voor jou draagt.
• Individueel of in tweetal aanmelden. 
• Wil je bij je eigen kind in de groep, geef dit dan bij aanmelding aan. Meld je als tweetal aan, houd er dan rekening mee dat er maximaal 2 kinderen van hetzelfde leerjaar bij jullie als leiding samen komen.
• Neem je een peuter of kleuter mee (vanaf 3 jaar tot en met groep 1), meld deze dan aan via een link in de bevestigingsmail van uw aanmelding.
• Geef aan of je donderdagavond en –nacht leiding wil zijn van de kinderen uit groep 7 en 8 (minimale leeftijd hiervoor is 18 jaar).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

inkaflyer

Geslaagd en gezellig Inkakamp 2019!

Van maandag 5 augustus  tot en met vrijdag 9 augustus genoten bijna 400 kinderen, samen met ruim 175 personen leiding en zo’n 70 vrijwilligers van Stichting Jeugdbelangen , van een spannend, uitdagend, actief en bovenal gezellig Inkakamp in de bossen van Zeeland. Het 54ste Inkakamp is een feit en heeft voor vele kids weer een aantal prachtige herinneringen gebracht!

 20163465644 455d2804d2 o2

InfoJWRekolom

Het Jongerenweekend!

Op 24, 25 en 26 mei vond het 42ste jongerenweekend plaats! En wat hebben we genoten met zijn allen! Met 53 jongeren en een 8-tal leiding vonden tal van activiteiten plaats. Een vermoeiend, maar bovenal indrukwekkend en inspirerend weekend. Klik in de linkerkolom onder jongerenweekend voor de foto's. 

20130602 044cqheader

 

Herfstfestijntitelrechtseblok

16 oktober; Het Herfstfestijn!

Na een super geslaagd inkakamp zijn de scholen alweer begonnen. Op naar de herfstvakantie, waarin het Herfstfestijn gaat plaatsvinden! Ben jij erbij om mee te doen met de herfstrun? Dit wordt georganiseerd voor de kinderen t/m groep 5. Ben je ouder en zit je in groep 6, 7 of 8 dan mag je meedoen met de Fort Boyard spelen. Je kunt bij elk spel sleutels verdienen.

Het zijn niet zomaar spelen, maar uitdagende, spectaculaire spelen in ons dorp Zeeland. Vanaf eind september kun je jezelf via deze site opgeven. Nadere informatie volgt, maar noteer de datum maar vast in je agenda.

Wil je jezelf wel alvast opgeven als spelleiding voor deze dag? Dat kan al wel! Je kunt jezelf opgeven vanaf dat je op de middelbare school zit. 

Je kunt je vanaf nu inschrijven! Klik in de linkerkolom op Herfstfestijn en ga naar het kopje 'Inschrijven Herfstfestijn'