Wie Groep 3 t/m 8  SJBinkatransparant
Wat Inkakamp
Waar Inkaterrein                    
Wanneer 14 en 15 augustus
Inschrijven tot 1 augustus

Inka 2020.. met SJB! Openlucht BIOS!!!

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus begin dit jaar en de daarbij behorende adviezen en maatregelen, hebben wij als Stichting Jeugdbelangen in april helaas moeten besluiten dat de Inkaweek in haar gebruikelijke opzet geen doorgang kon vinden.

Inmiddels heeft het kabinet versoepelingen aangekondigd, waarna wij als Stichting Jeugdbelangen mogelijkheden zagen om tóch iets te kunnen organiseren voor de jeugd van Zeeland. Bij deze willen wij jullie dan ook laten weten dat we in de zomer een heuse openlucht BIOS willen organiseren voor de kinderen van de huidige groepen 3 tot en met 8! Er zullen op drie verschillende momenten films getoond worden. Zo zijn de oudste kinderen uit de groepen 7 en 8 op vrijdagavond 14 augustus welkom voor een spannende film met aansluitend een heuse Inka Party! Op zaterdagmiddag wordt er voor de kinderen uit de groepen 3 en 4 een korte film vertoond met aansluitend een leuke activiteit. De kinderen uit de groepen 5 en 6 mogen op zaterdagavond naar het Inkabos komen om daar samen met hun vrienden naar een leuke film te kijken.

 
Zeg nou zelf, hoe gaaf is het om lekker in de openlucht van het Inkabos een film te kijken samen met je vrienden en vriendinnen die je misschien al de hele vakantie niet gezien hebt?! Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen, zodat we er samen een paar leuke momenten van kunnen maken. Wij zorgen voor chips, popcorn en wat te drinken. Wanneer jullie dat leuk vinden, kunnen jullie zelf een dekentje of kussen meenemen, zodat je lekker relaxed naar de film kunt kijken.

Ondanks dat we dit jaar geen Inkakamp hebben, zijn wij erg blij dat wij jullie tóch nog mogen verwelkomen in het Inkabos. Dus, tot 14 of 15 augustus!!!

 

 

Voor wie:                   Alle kinderen van Zeeland van (de huidige) groep 3 t/m 8

Wanneer/Hoe laat:   Groep 7/8: Vrijdag 14-8 van 20.30-23.30 uur

                                  Groep 3/4: Zaterdag 15-8 van 15.00-17.00 uur

                                  Groep 5/6: Zaterdag 15-8 van 19.00-21.00 uur

Waar:                         Inka terrein

Je kan je inschrijven via deze site. Zie linkerkolom 'Inkakamp'

Ps. Wij vragen jullie zoveel mogelijk om met de fiets naar het Inka-terrein te komen. De papa’s en mama’s kunnen helaas niet bij de activiteit aanwezig blijven. Mocht u uw kind toch willen brengen en halen met de auto, dan is dat ook mogelijk. Wij hebben daarvoor een speciale kiss-and-ride zone ingericht.

Nieuws

Corona slider 1

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles....het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd.... maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

SJB, initiatief Zeeland Sterk, ZOV en de gemeente Landerd hebben daarom gezamenlijke het initiatief genomen om waardering en zorg om elkaar uit te spreken, zodat we op termijn weer een mooie toekomst samen tegemoet kunnen gaan! Een toekomst die ongetwijfeld anders er uit ziet als dit voorheen was....de tijd zal het leren.

De initiatiefnemers vertrouwen er op dat jong en oud vol blijft houden en de zorg voor en om elkaar niet uit het oog verliezen. Dan houden we ons kloppende, bruisende gemeenschapshart sterk en betrokken....❤️

ZEELAND: ZORG GOED VOOR ELKAAR!

Corona nieuws 1

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401

Herfstfestijntitelrechtseblok

16 oktober; Het Herfstfestijn!

Graag nodigen wij jullie op allemaal uit op de gebruikelijke woensdag in de herfstvakantie. De kinderen van de groepen 3, 4 en 5 zijn die dag vanaf 10.30 uur welkom op het inka-terrein. We gaan gezellig spelletjes spelen zoals jullie gewend zijn bij het Herfstfestijn en ons uitleven op de luchtkussens. Ditmaal zonder ouders, zij moeten helaas thuisblijven. We spelen tot 12.30 uur, daarna mogen jullie weer opgehaald worden door jullie ouders zodat je lekker thuis een boterhammetje kunt eten. SJB zorgt tijdens de activiteit voor wat lekkers en wat te drinken. 
 
De oudere kinderen van de groepen 6, 7 en 8 mogen vanaf 13.30 uur komen. Wij vragen jullie om zoveel mogelijk zelf naar het Inka-terrein te fietsen. Ook voor jullie staan er gave spelen en supervette luchtkussens klaar! Hoe gaaf is het om je dit jaar tóch nog in het Inkabos te kunnen uitleven?! Ook deze middag zorgt SJB voor iets lekkers en wat te drinken tijdens de activiteit. 
 
Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen, zodat we er samen een onvergetelijke editie ‘Herfstfestijn ON AIR!’ van kunnen maken

Je kunt je vanaf nu inschrijven! Klik in de linkerkolom op Herfstfestijn en ga naar het kopje 'Inschrijven Herfstfestijn'