Herfstfestijn 2019 Post Leiding

Welkom bij de Inschrijfmodule voor postleiding van het Herfstfestijn!

Leuk dat je (weer) mee wilt doen!

We vragen je om een aantal gegevens in te vullen, zodat wij contact met je op kunnen nemen en je op een post in kunnen delen.

Als je samen met iemand anders leiding wilt zijn, dan vul je in deze module ook de gegevens van de ander in. Dit kan tot maximaal 3 deelnemers/leiding.

Alvast bedankt voor het invullen!

Details activiteit:

Startdatum 16-10-2019
Einddatum 16-10-2019
Sluiting Inschrijving 16-10-2019
Locatie Sporthal 'de Hekel'

Nieuws

KerstboomverbrandingREblok

Let’s Glow en kerstboomverbranding in Zeeland!

Op zaterdag 4 januari 2020 hield Stichting Jeugbelangen Zeeland (SJB) weer de jaarlijkse l kerstboomverbranding met daaraan vooraf de Let’s Glow lampionnenoptocht. Er genoten weer vele kids en ouders en andere belangstellenden van dit mooie winterspektakel met dit jaar een hele mooi grote stapel kerstbomen.
DSC09879

 

ZJQlogo

Op 15 februari 2020 organiseert SJB Zeeland alweer voor de vijfde keer de Zellandse Jeugd Quiz. De jeugdquiz wordt georganiseerd voor kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool én voor jongeren van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar. Daag jezelf en je vrienden dus uit en beleef samen een hersenbrekende, zenuwslopende maar bovenal gezellige avond! Er zijn natuurlijk vette prijzen te winnen, maar hoe gaaf is het als jouw teamleden zichzelf een jaar lang de slimste deelnemers van de Zellandse Jeugd Quiz mogen noemen?!

Je kunt je vanaf nu opgeven!

PlaatjeZJQ1

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401