Herfstfestijn 2019 deelnemers Herfstrun

Welkom bij de inschrijfmodule voor deelnemers van de Herfstrun!

Hier kunt u kinderen van groep 1 tot en met groep 5 inschrijven. Zorg voor 1 of 2 personen leiding per groep. Wij adviseren om met een groep van 8 tot 10 kinderen te spelen. Dit is optimaal wat betreft de spelen, zijn er minder lange wachttijden en blijft het overzichtelijk voor de leiding. Ben je met een grotere groep, splits 'm dan op in twee wat kleinere groepen, maar zorg altijd voor voldoende leiding. 

LET OP!! Schrijf iedereen in, dus ook alle leiding!

Heb je geen complete groep dan kun je je toch aanmelden. Wij zorgen ervoor dat je in een groep wordt ingedeeld.

Alvast bedankt voor het invullen!

Details activiteit:

Startdatum 16-10-2019
Einddatum 16-10-2019
Sluiting Inschrijving 26-10-2019
Locatie Sporthal 'de Hekel'

Nieuws

KerstboomverbrandingREblok

Kerstboomverbranding en Let's Glow tocht

Om de gezellige feestdagen traditioneel af te sluiten organiseert SJB Zeeland dit jaar op zaterdagavond  4 januari 2020 de jaarlijkse kerstboomverbranding. Voorafgaand aan dit evenement vindt er voor de kinderen een Let's Glow tocht plaats vanaf BS Het Oventje naar het kerstboomverbranding terrein. Ook zullen de warme klanken van het kwartjesvolk niet ontbreken. Kijk voor verdere informatie onder het kopje Kerstboomverbranding Info. 

DSC09879

 

TitelblokREkolomINTOCHT

Een zonnige en druk bezochte Sinterklaasintocht in Zeeland

 
Nadat de Sint zaterdag per stroomtrein vanuit Spanje de reis naar Nederland maakte, bracht hij op zondag 17 november ook weer een bezoek aan Zeeland. Sinterklaas arriveerde om 13.15 uur in zijn koets met twee mooie paarden en vele pieten bij de sporthal in Zeeland. Het was het begin van een prachtige dag. Lees verder op deze site hoe de dag van de sint in Zeeland verliep. Je kunt het vinden onder het kopje Sinterklaasintocht verslag.
 

TitelblokREkolomPIETENHUIS

Pietenhuis in Zeeland drukbezocht!

Ook dit jaar kon er in Zeeland weer een bezoek gebracht worden aan het pietenhuis. In de Vlashoeve was door de zwarte pieten, met hulp van SJB Zeeland, een tijdelijk prachtig pietenlogeeradres ingericht.

Herfstfestijntitelrechtseblok

Genoten van het Herfstfestijn!

Op woensdag 16 oktober organiseerde Stichting Jeugdbelangen Zeeland het jaarlijkse herfstfestijn. Dit betreft een jaarlijks terugkerende activiteit voor de basisschooljeugd op de woensdag in de herfstvakantie. Het is alweer de 53e keer dat deze activiteit door SJB wordt georganiseerd, waarbij de activiteit een aantal jaar geleden nieuw leven is ingeblazen. Met groot succes: dit jaar deden ruim 300 kinderen mee uit de groepen 1-8. Daarnaast waren zo’n 50 jongeren en ouders actief als groeps- of spelleiding. Een mooie dag met slechts een buitje regen, maar waarbij vooral veel plezier werd beleefd! Kijk voor het verslag en de foto's verder op deze site.