Herfstfestijn 2019 Post Leiding

Welkom bij de Inschrijfmodule voor postleiding van het Herfstfestijn!

Leuk dat je (weer) mee wilt doen!

We vragen je om een aantal gegevens in te vullen, zodat wij contact met je op kunnen nemen en je op een post in kunnen delen.

Als je samen met iemand anders leiding wilt zijn, dan vul je in deze module ook de gegevens van de ander in. Dit kan tot maximaal 3 deelnemers/leiding.

Alvast bedankt voor het invullen!

Details activiteit:

Startdatum 16-10-2019
Einddatum 16-10-2019
Sluiting Inschrijving 16-10-2019
Locatie Sporthal 'de Hekel'

Nieuws

InfoJWRekolom

Jongerenweekend verzet

Besloten is het jongerenweekend definitief te verzetten naar het weekend van 4, 5 en 6 september. Vanuit de basis gaat dit weekend invulling geven aan de gebruikelijke opzet, passend tegen de dan geldende regels en mogelijkheden rondom het corona beleid. 

Ben jij 15 jaar oud en kom je uit Zeeland dan is dit jouw kans om deel te nemen aan dit onvergetelijke weekend. Je ontvangt van ons automatisch een uitnodiging.

Je kunt jezelf vanaf nu opgeven. Klik hiervoor in het linkermenu op jongerweekend-inschrijvingen.

20130602 044cqheader

 

Corona slider 1

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles....het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd.... maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

SJB, initiatief Zeeland Sterk, ZOV en de gemeente Landerd hebben daarom gezamenlijke het initiatief genomen om waardering en zorg om elkaar uit te spreken, zodat we op termijn weer een mooie toekomst samen tegemoet kunnen gaan! Een toekomst die ongetwijfeld anders er uit ziet als dit voorheen was....de tijd zal het leren.

De initiatiefnemers vertrouwen er op dat jong en oud vol blijft houden en de zorg voor en om elkaar niet uit het oog verliezen. Dan houden we ons kloppende, bruisende gemeenschapshart sterk en betrokken....❤️

ZEELAND: ZORG GOED VOOR ELKAAR!

Corona nieuws 1

inkaflyer

Openluchtbioscoop!

Bij deze willen wij jullie laten weten dat we in de zomer een heuse openlucht BIOS willen organiseren voor de kinderen van de huidige groepen 3 tot en met 8! Er zullen op drie verschillende momenten films getoond worden. Zo zijn de oudste kinderen uit de groepen 7 en 8 op vrijdagavond 14 augustus welkom voor een spannende film met aansluitend een heuse Inka Party! Laat een van de ouders je inschrijven. Je kunt dit vinden in de linkerkolom onder het kopje Inkakamp Openluchtbioscoop inschrijvingen. We zien je graag verschijnen!