Herfstfestijn 2018 Post Leiding

Welkom bij de Inschrijfmodule voor postleiding van het Herfstfestijn!

Leuk dat je (weer) mee wilt doen!

We vragen je om een aantal gegevens in te vullen, zodat wij contact met je op kunnen nemen en je op een post in kunnen delen.

Als je samen met iemand anders leiding wilt zijn, dan vul je in deze module ook de gegevens van de ander in. Dit kan tot maximaal 3 deelnemers/leiding.

Alvast bedankt voor het invullen!

Details activiteit:

Startdatum 17-10-2018
Einddatum 17-10-2018
Sluiting Inschrijving 17-10-2018
Locatie Sporthal 'de Hekel'

Nieuws

KerstboomverbrandingREblok

Let’s Glow en kerstboomverbranding in Zeeland!

Op zaterdag 5 januari 2019 hield Stichting Jeugbelangen Zeeland (SJB) weer de jaarlijkse l kerstboomverbranding met daaraan vooraf de Let’s Glow lampionnenoptocht. Er genoten weer vele kids en ouders en andere belangstellenden van dit mooie winterspektakel met dit jaar een hele mooi grote stapel kerstbomen.

 DSC09879

 

TitelblokREkolomINTOCHT

Super zonnige en ouderwets gezellige sinterklaasintocht Zeeland

Op zondag 18 november 2018 bracht Sinterklaas weer een bezoek aan Zeeland. Gelukkig kwam siint weer samen met heel veel zwarte pieten om een gezellig Zeelands feest te maken.
In een lange vrolijke stoet, onder de klanken van muziekvereniging Zeelandia, trok Sint op een prachtig rijtuig door de straten van Zeeland.
Burgemeester Bakermans heetten de sint officieel welkom in Zeeland en samen met vele toeschouwers werd de Sint luid toegezongen.

TitelblokREkolomPIETENHUIS

Pietenhuis in Zeeland drukbezocht!

Ook dit jaar kon er in Zeeland weer een bezoek gebracht worden aan het pietenhuis. In de Vlashoeve was door de zwarte pieten, met hulp van SJB Zeeland, een tijdelijk prachtig pietenlogeeradres ingericht.

ZJQlogo

Geef je nu op voor de Zellandse Jeugd Quiz!

Zijn jullie met je team de slimste van Zelland? Vanaf nu kun je jezelf inschrijven via deze site. Klik hier om direct naar de opgavemodule te gaan. Het kan tot 15 februari.

PlaatjeZJQ1