Herfstfestijn 2018 deelnemers Herfstrun

Welkom bij de inschrijfmodule voor deelnemers van de Herfstrun!

 

Hier kunt u kinderen tussen van groep 1 tot en met groep 5 inschrijven. Zorg iniedergeval voor 1 of 2 personen leiding per groep. Wij adviseren om met een groep van 8 tot 10 kindjes te spelen. Dit is optimaal wat betreft de spelen, heb je minder lange wachtrijden en blijft het overzichtelijk voor de leiding Ben je met een grotere groep, splits 'm dan op in twee wat kleinere groepen, maar zorg altijd voor voldoende leiding. 

LET OP!! Schrijf iedereen in, dus ook alle leiding in!

 

Heb je geen complete groep dan kun je je toch aanmelden, dan zorgen wij ervoor dat je in een leuke groep ingedeeld word.

 

Alvast bedankt voor het invullen!

Details activiteit:

Startdatum 17-10-2018
Einddatum 17-10-2018
Sluiting Inschrijving 11-10-2018
Locatie Sporthal 'de Hekel'

Nieuws

TitelblokREkolomINTOCHT

Super zonnige en ouderwets gezellige sinterklaasintocht Zeeland

Op zondag 18 november 2018 bracht Sinterklaas weer een bezoek aan Zeeland. Gelukkig kwam siint weer samen met heel veel zwarte pieten om een gezellig Zeelands feest te maken.
In een lange vrolijke stoet, onder de klanken van muziekvereniging Zeelandia, trok Sint op een prachtig rijtuig door de straten van Zeeland.
Burgemeester Bakermans heetten de sint officieel welkom in Zeeland en samen met vele toeschouwers werd de Sint luid toegezongen.

TitelblokREkolomPIETENHUIS

Pietenhuis in Zeeland drukbezocht!

Ook dit jaar kon er in Zeeland weer een bezoek gebracht worden aan het pietenhuis. In de Vlashoeve was door de zwarte pieten, met hulp van SJB Zeeland, een tijdelijk prachtig pietenlogeeradres ingericht.

KerstboomverbrandingREblok

Let’s Glow en kerstboomverbranding in Zeeland!

Op zaterdag 5 januari 2019 hield Stichting Jeugbelangen Zeeland (SJB) weer de jaarlijkse l kerstboomverbranding met daaraan vooraf de Let’s Glow lampionnenoptocht. Er genoten weer vele kids en ouders en andere belangstellenden van dit mooie winterspektakel met dit jaar een hele mooi grote stapel kerstbomen.

 DSC09879

 

ZJQlogo

Geef je nu op voor de Zellandse Jeugd Quiz!

Zijn jullie met je team de slimste van Zelland? Vanaf nu kun je jezelf inschrijven via deze site. Klik hier om direct naar de opgavemodule te gaan. Het kan tot 15 februari.

PlaatjeZJQ1