Social Media

Volg ons via:

FaceBook   Twitter

 

 

Wie Groep 7 en 8 en alle kids t/m 15 jaar
Wat Zellandse Jeugd Quiz
Waar

Ambianz,  Zeeland   

Wanneer Zaterdag 15 februari 2020
Hoe laat

Groep 7 en 8; 18:00u -22:00u

Voortgezet onderwijs; 19:00u-23:00u

 
Zellandse Jeugd Quiz 2020.. met SJB!
Op 15 februari 2020 organiseert SJB Zeeland alweer voor de vijfde keer de Zellandse Jeugd Quiz. De jeugdquiz wordt georganiseerd voor kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool én voor jongeren van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar. Daag jezelf en je vrienden dus uit en beleef samen een hersenbrekende, zenuwslopende maar bovenal gezellige avond! Er zijn natuurlijk vette prijzen te winnen, maar hoe gaaf is het als jouw teamleden zichzelf een jaar lang de slimste deelnemers van de Zellandse Jeugd Quiz mogen noemen?!
 
Wat gaat er gebeuren?
In teams van 3 tot 4 jongeren worden gezamenlijk opdrachten uitgevoerd en vragen beantwoord. Alle vragen zullen ter plekke gesteld worden en kunnen beantwoord worden middels een meerkeuze mogelijkheid. In allerlei categorieën zullen vragen gesteld gaan worden. Denk aan: Zellands nieuws, landelijk en wereldnieuws, muziek, inzicht, weetjes, foto’s enz.
Naast de vragen zullen er ook doe- en proefopdrachten uitgevoerd worden, ook de inwoners van dorp Zeeland zullen weten dat er weer gestreden wordt! Maar hierover verklappen we natuurlijk nog niets!
 
Wie en waar?
De vijfde Zellandse Jeugd Quiz vindt plaats op zaterdag 15 februari 2020 in de Ambianz in Zeeland.
De eerste leeftijdsgroep bestaat uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. Zij starten om 18.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Vanaf 17.30 uur is de jeugd welkom in de Ambianz.
De tweede leeftijdsgroep bestaat uit jongeren van het voorgezet onderwijs t/m 15 jaar. Het niveau van hen is inmiddels wat hoger….en daar hebben we de quiz natuurlijk op aangepast! In een andere zaal van Ambianz zullen zij de onderlinge strijd aangaan vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur. Zij zijn welkom vanaf 18.45 uur.
 
Hoe doe je mee?
Vanaf 18 januari tot en met 8 februari kun je jouw team inschrijven. Vorm een team van 3-4 personen binnen je eigen leeftijdsgroep, verzin een teamnaam en schrijf je in via www.sjbzeeland.nl . Ook individuele opgave is mogelijk, wij zorgen er dan voor dat je bij een team wordt ingedeeld. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.
 
Grote Prijzen!
Naast de oneindige dorpsbekendheid van een jaar en een vette wisselbeker voor het winnende team, zijn er vele grote prijzen te winnen! De hoofdprijs bestaat uit kaarten voor het hele team voor Toverland. De tweede plaats wordt beloond met een uitje voor het hele team naar een escaperoom. En tot slot mag het team dat derde wordt lekker gaan smullen van een groot chipspakket!
Als de quiz afgelopen is, zal een locale top-DJ de afterparty verzorgen. De energie en spanning moet worden ontladen en de punten moeten worden geteld… spannend! Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden en worden de winnaars bekend gemaakt.

 Volg ons voor meer informatie: www.sjbzeeland.nl of SJBzeeland op Facebook/Instagram!
 
 
LogoZJQpng
 
PlaatjeZJQ1

Nieuws

Corona slider 1

Zeeland zijn we samen!

In de huidige, bizarre tijd gebeurt vanalles....het nieuws staat er elke dag vol van en in onze omgeving ondervinden we er zelf wellicht ook de nodige invloed van, op welke wijze en impact ook. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets en is het bruisend hart in de gemeenschap tijdelijk enigszins gedoofd.... maar er vinden ook weer nieuwe initiatieven plaatsen en krijgen mensen inspiratie op nieuwe creatieve manieren.

SJB, initiatief Zeeland Sterk, ZOV en de gemeente Landerd hebben daarom gezamenlijke het initiatief genomen om waardering en zorg om elkaar uit te spreken, zodat we op termijn weer een mooie toekomst samen tegemoet kunnen gaan! Een toekomst die ongetwijfeld anders er uit ziet als dit voorheen was....de tijd zal het leren.

De initiatiefnemers vertrouwen er op dat jong en oud vol blijft houden en de zorg voor en om elkaar niet uit het oog verliezen. Dan houden we ons kloppende, bruisende gemeenschapshart sterk en betrokken....❤️

ZEELAND: ZORG GOED VOOR ELKAAR!

Corona nieuws 1

inkaflyer

Inka 2020.. met SJB!

 
Vanwege de uitbraak van het Corona-virus begin dit jaar en de onlangs verlengde maatregelen van het kabinet, hebben wij als Stichting Jeugdbelangen afgelopen week met pijn in ons hart moeten besluiten dat de Inkaweek in augustus 2020 geen doorgang kan vinden. Wij vinden dit ontzettend jammer, maar het Inkakamp in haar gebruikelijke opzet, brengt teveel risico’s met zich mee voor de kinderen, leiding, overige vrijwilligers en onszelf. Wij kunnen onze activiteiten alleen laten doorgaan, wanneer wij deze op een verantwoorde en veilige manier kunnen organiseren. De omstandigheden van dit moment maken dat helaas niet mogelijk. 
Wij rekenen op uw begrip en hopen dat we alle kinderen volgend jaar weer mogen verwelkomen bij Inka 2021. 
 
Voor nu wensen wij jullie allen heel veel gezondheid toe!

InfoJWRekolom

Jongerenweekend verzet

Besloten is het jongerenweekend definitief te verzetten naar het weekend van 4, 5 en 6 september. Vanuit de basis gaat dit weekend invulling geven aan de gebruikelijke opzet, passend tegen de dan geldende regels en mogelijkheden rondom het corona beleid. 

Ben jij 15 jaar oud en kom je uit Zeeland dan is dit jouw kans om deel te nemen aan dit onvergetelijke weekend. Je ontvangt van ons automatisch een uitnodiging.

Je kunt jezelf vanaf nu opgeven. Klik hiervoor in het linkermenu op jongerweekend-inschrijvingen.

20130602 044cqheader