Social Media

Volg ons via:

FaceBook   Twitter

 

 

Wie Groep 7 en 8 en alle kids t/m 15 jaar
Wat Zellandse Jeugd Quiz
Waar

Ambianz,  Zeeland   

Wanneer Zaterdag 24 februari 2018
Hoe laat

Groep 7 en 8; 18:00u -22:00u

Voortgezet onderwijs; 19:00u-23:00u

 

Zellandse Jeugd Quiz 2018

In navolging van wederom een geslaagde grote Zellandse Quiz december jl. gaat SJB ook dit jaar de jeugd weer uitdagen! De Derde ZELLANDSE JEUGD QUIZ gaat plaats vinden! De slimste, beste, maar wellicht ook de sluwste en handigste jongeren van Zeeland zullen een jaar lang als held of heldin in Zeeland over straat gaan! Hun handtekening wordt geld waard.. hun naam zal onthouden worden! Een geweldige QUIZ komt er aan…..met geweldig grote en mooie prijzen!
Wat gaat er gebeuren?
In teams van mininmaal 3 en maximaal 5 jongeren worden gezamenlijk opdrachten uitgevoerd en vragen beantwoord. Alle vragen, zowel over Zelland als (inter)nationaal georiënteerd zullen ter plekke gesteld worden en beantwoord moeten worden met hulp van meerkeuze antwoorden. In allerlei categorieën zullen vragen gesteld gaan worden zoals : muziek, Zellands nieuws, inzicht, wereldnieuws, weetjes, foto’s enz.
Naast de vragen zullen er ook doe- en proefopdrachten uitgevoerd worden, Zeeland zal weten dat er weer gestreden wordt! Maar daarover verklappen we natuurlijk nog niets!
Wie en waar?
De derde Zellandse Jeugd Quiz vindt plaats op zaterdag 24 februari 2018 plaats in 2 groepen/zalen van Ambianz Zeeland.
De eerste leeftijdsgroep zijn de bovenbouwgroepen 7 en 8 van het basisonderwijs. Zij starten om 18.00 uur en eindigen om 22.00 uur!
De tweede leeftijdsgroep bestaat uit jongeren van 12 t/m 15 jaar die op het ‘voortgezet’ zitten. Het niveau van hen is inmiddels wat hoger….en daar hebben we de quiz op aangepast! In een andere zaal van Ambianz zullen zij de onderlinge strijd aangaan vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur!
Hoe doe je mee?
Vanaf 25 januari tot en met 9 februari kun je je team inschrijven! Vorm een team binnen je eigen leeftijdsgroep, verzin een teamnaam en schrijf je hier in. Deelnamekosten van 1,00 euro per persoon kunnen op de avond zelf voldaan worden.
Grote Prijzen!
Naast de oneindige dorpsbekendheid van een jaar en een vette wisselbeker voor het winnende team, zijn er vele grote prijzen te winnen! Zo zijn er onder andere: toegangskaarten voor Toverland en Bounz.
Als de QUIZ afgelopen is, zal er een locale top-DJ de afterparty verzorgen. De energie en spanning moet worden ontladen en de punten moeten worden geteld! Aansluitend zal de prijsuitrijking plaats vinden en worden de winnaars bekend!
 
Aangezien wij de zaal in Ambianz/Kobus gaan gebruiken voor de quiz, is het voor de ouders niet meer mogelijk om de deelname van hun kind aan de quiz live te volgen. 
  • Volg ons voor meer informatie: www.sjbzeeland.nl OF SJBzeeland op Facebook/Instagram!
 
Tot zaterdag 24 februari!
 
 
LogoZJQpng
 
PlaatjeZJQ1

Nieuws

InfoJWRekolom

Het Jongerenweekend!

Op 1, 2 en 3 juni vond het 41ste jongerenweekend plaats! En wat hebben we genoten met zijn allen! Met 63 jongeren en een 8-tal leiding vonden tal van activiteiten plaats. Een vermoeiend, maar bovenal indrukwekkend en inspirerend weekend. Klik hier voor de foto's. 

20130602 044cqheader

 

inkaflyer

Groepsindeling volgt per mail

Ben jij ook zo benieuwd bij wie je in het groepje zit? Of wie je leiding zal zijn dit jaar?  Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het maken van de groepen. Voor 2 juli wordt er een mail gestuurd naar degene die jou ook heeft aangemeld voor het inkakamp. Zo weet jij in welk groepje je met Inka zit. Alvast veel plezier met de voorpret! 

Let op! Alle kinderen uit groep 7 en 8 nemen deel aan het MOL spel, ongeacht of je overnacht of niet. 

Deelname- en Leidingboekje 

Doe je mee met het inkakamp klik dan op de onderstaande button voor het deelnemersboekje, zodat je precies weet wat je wanneer mee moet nemen. Ben je leiding? Download hieronder het leidingboekje, dan kun je precies lezen wat er van je verwacht wordt.

AanmeldbuttondeelnameboekjeKIDS3  LeidingboekjeLEIDING19

Wie is de Mol?

Voor alle kinderen uit groep 7 en 8 hebben we dit jaar weer een uitdagend element toegevoegd aan het reguliere INKA-programma. Samen gaan we namelijk het stoere, spannende en leuke spel ‘Wie is de MOL?’ spelen. Dit spelelement zal als een ‘groene’ draad door het algemene INKA-programma lopen. Klik hieronder op de button en lees alvast de beschrijving zodat je helemaal voorbereid bent!

molspel 

 

SJB en de nieuwe AVG privacywetgeving

SJB gaat al jaren zorgvuldig om met gegevens van onze deelnemers en vrijwilligers. Door de komst van deze wet hebben we hier nog eens goed naar gekeken en een aantal zaken hieromtrent nog inzichtelijker gemaakt. Bovenin is een buttom speciaal aangemaakt met gegevens omtrent dit beleid. U vindt hier alle informatie rondom het privacystatement, ons foto beleid en een uitleg over hoe wij met persoonsgegevens omgaan. Klik hier voor een automatische doorlink.