Geslaagde gemoedelijke koningsdag in Zeeland!

Druk bezochte vrijmarkt..blije kleuters…toneel voor de bijzondere kids..heerlijk spelende kids…knutselende kids …fanatieke voetballers…Stichting Jeugdbelangen Zeeland kan terugkijken op een zeer geslaagde koningsdag 2018!

De dag werd gestart met de traditionele vrijmarkt. Er waren maar liefst 23 kraampjes met enthousiast verkopende kids. Speelgoed, zelfgemaakte spulletjes en cupcakes..voor iedereen was er wat wils. Nagels werden gelakt..muziek gemaakt..diverse keren werd aan het goede doel gedacht! Er werd dan ook flink onderhandeld en verkocht! De prijs voor origineelste kraam ging naar Niki,Ties en Saar die een zelfgemaakte touwtje trekkraam hadden met allemaal mooie knuffels.

Voor de kinderen met een beperking werd een speciale theatervoorstelling gehouden waarbij vooral veel gedanst en gezongen werd. Daarna werd er gesnoept van wat lekkers, spelletjes gedaan en ontstonden prachtige geschminkte gezichten en vaak gecombineerd met een stoere glittertattoo.

Om 13.00 uur was het tijd voor de officiele opening. De Zeelandse gedecoreerde van afgelopen jaar, Ton Zegers werd toegezongen en de vlag werd gehezen door burgemeester Bakermans onder de klanken van het Wilhelmus gespeeld door BBZ.

De peuters en kleuters vermaakten zich op het luchtkussen of bij het knutselen. Ook waren en super grappige theatervoorstellingen, werd er een ritje op de pony gemaakt, kon er gevoetbald worden of schatten zoeken in de zandbak. Heel veel blije gezichten zagen we met de nieuw aangeschafte grote bouwblokken..mooie bouwwerken ontstonden.

Aan het eind van de middag liepen er een aantal mooi geschminkte kids rond met een volle buik vol ijsjes, chips kettingen en spekkies!

De kinderen uit groep 3 t/m 8 konden helemaal zelf bepalen hoe hun dag eruit zag. Een aantal vette spelen waren opgebouwd waar ze konden strijden om als dagwinnaar uitgeroepen te worden. Dit werd dan ook vollop gedaan bij het penalty schieten, twister, de klimtoren, blikgooien, voetgolf, kubb spel, de zenuwspiraal of eigooien. Ook de mega whipe out baan was favoriet! Andere kids kozen voor een potje volleybal of maaktten hun eigen oranje armbandje, glittertattoo of haarcreatie. Tafeltennisvereniging Taflan uit Langeboom verzorgden een super leuke clinic waar vele enthousiast van werden.

En natuurlijk was er ook tijd voor drinken en wat lekker!

Op het grote terras genoten ouders en andere bezoekers van een drankje en kwam de sfeer er goed in dankzij de vrolijke muziek van BBZ.

SJB kijkt terug op een geslaagde dag! Kinderen en ouders dank je wel dat jullie er waren!

Verder grote dank aan alle schminkers, glittertattoodames, knutsel en kraamhulp en pony begeleiders en alle andere vrijwilligers voor jullie fantastische hulp! Dank ook aan BBZ voor de vrolijke noot en voor sponsering en hulp aan KIJK, Vakwinkel van der Burgt, Heische Tip, Gemeente Landerd, Tafeltennisvereniging Taflan uit Langeboom, Loonbedrijf van de Ven en Fam vd Elzen en Rene van Doren.

kroontje

 

 

Nieuws

Herfstfestijntitelrechtseblok

17 oktober; Het Herfstfestijn!

Na een super geslaagd inkakamp zijn de scholen alweer begonnen. Op naar de herfstvakantie, waarin het Herfstfestijn zijn eerste lustrum van 5 jaar gaat vieren! Ben jij erbij om mee te doen met de herfstrun? Dit wordt georganiseerd voor de kinderen t/m groep 5. Ben je ouder en zit je in groep 6, 7 of 8 dan mag je meedoen met de Fort Boyard spelen. Je kunt bij elk spel sleutels verdienen.

Het zijn niet zomaar spelen, maar uitdagende, spectaculaire spelen in ons dorp Zeeland. Vanaf eind september kun je jezelf via deze site opgeven. Nadere informatie volgt, maar noteer de datum maar vast in je agenda.

Wil je jezelf wel alvast opgeven als spelleiding voor deze dag? Dat kan al wel! Je kunt jezelf opgeven vanaf dat je op de middelbare school zit. Klik hier om je als leiding op te geven.

SJB en de nieuwe AVG privacywetgeving

SJB gaat al jaren zorgvuldig om met gegevens van onze deelnemers en vrijwilligers.
Door de komst van deze wet hebben we hier nog eens goed naar gekeken en een aantal zaken hieromtrent nog inzichtelijker gemaakt. Bovenin is een buttom speciaal aangemaakt met gegevens omtrent dit beleid. U vindt hier alle informatie rondom het privacystatement, ons foto beleid en een uitleg over hoe wij met persoonsgegevens omgaan.
 
Klik hier voor een automatische doorlink.

inkaflyer

Inkakamp 2018

Vet,Cool, Gaaf,Spannend; zo maar wat kreten uit het Zeelands bos.
 
Van maandag 6 augustus tot en met vrijdag 10 augustus genoten ruim 380 kinderen, samen met ruim 170 personen leiding, van een spannend, uitdagend, actief en gezellig inkakamp in de bossen van Zeeland. Het 53ste inkakamp is een feit en heeft voor vele kids weer een aantal prachtige herinneringen gebracht!
 
Klik hier voor de prachtige foto's van deze week.

 20163465644 455d2804d2 o2