Wie Groep 2 t/m 8  SJBinkatransparant
Wat Inkakamp
Waar Inkaterrein                    
Wanneer 5 t/m 9 augustus
Inschrijven tot 31 mei

Kom je ook naar het Inkakamp van 5 t/m 9 augustus 2019?

Geniet van coole INKA spelen zoals een tokkelbaan, schuimbad en waterglijbaan. Beleef een sportieve survivaltocht en leuke avonturen in het bos. Geniet van een avontuurlijk verhaal gedurende de week (rode draad). Voor groep 7 en 8 is er de hele week het gave “Wie is de Mol?” spel en een spectaculair avondprogramma op donderdag met een stoere overnachting. Kortom een super coole week! Daar ben jij toch ook bij? Meld je aan via deze website!

De inschrijving voor Inkakamp 2019 is inmiddels gesloten. Inmiddels is iedereen via het opgegeven e-mailadres geïnformeerd over de groepsindeling. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: aanmelden.inkakamp@sjbzeeland.nl

Vanaf 7 juli kun je hier de deelnemer en leiding informatie vinden!

Wij maken er samen met jullie een mooie vakantieweek van!

Wat zijn de kosten voor deze leuke week?
De hele week kost slechts € 17,50 per kind.
Voor kinderen uit groep 7 of 8 die deelnemen aan het avondprogramma en/of overnachten kost de hele week € 22,50
Voor peuters/kleuters (vanaf 3 jaar t/m nu in groep 1) zijn de kosten € 10,00

Hoe worden de groepen ingedeeld?
We delen de groepen zo in dat er veel verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Dit is gezellig, verfrissend en leert kinderen om goed samen te spelen. Kinderen melden zich individueel of als tweetal aan. Als kinderen bij hun ouders in het groepje willen, dan kun je dit bij het aanmeldformulier voor leiding aangeven.

Betaling
Per inschrijving vragen wij, bij inschrijving van een tweetal, de gegevens van één van beide ouders/verzorgers voor de betaling. Hij of zij ontvangt na inschrijving een “transactienummer” en bevestiging van aanmelding.
Je maakt het bedrag wat in deze bevestiging wordt aangegeven over op rekening: NL11RABO0159598516 tnv Stichting Jeugdbelangen, ovv het transactienummer én de voor- en achternaam van de kinderen. Dus het totaal bedrag voor het opgegeven groepje van maximaal 2 kinderen. Zorg ervoor dat het bedrag vóór 4 juni 2019 is overgemaakt aan SJB Zeeland.

Waar en wanneer worden de deelnemers verwacht?
Elke dag verzamelen de kinderen en leiding met de fiets om 9:15 uur op het Van Kilsdonkplein. Vandaar fietst de groep naar het INKA-land. Iedereen neemt zelf een lunchpakket mee, wij zorgen voor drinken. Het maandag t/m donderdag is iedereen rond 16:45 uur weer terug op het Van Kilsdonkplein. Op vrijdag is dit rond 15:15 uur.

Inschrijven van kinderen van groep 2 tot en met groep 8 (huidig schooljaar):
• Individueel inschrijven óf als tweetal samen aanmelden.
• Gegevens die nodig zijn voor het aanmelden: Naam en achternaam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer (noodnummer), e-mailadres geboortedatum, geslacht, allergieën, basisschool en huidige groep.
• Kinderen van groep 7 of 8 kunnen zich inschrijven voor het overnachtingsprogramma op donderdag.

Aanmelden als leiding:
• Aanmelden doe je voor de hele week, omdat het voor de kinderen prettig is de hele week vaste gezichten te zien.
• De minimumleeftijd voor (hulp) leiding is 13 jaar.
• Ben je 13,14 of 15 jaar, zorg ervoor dat een volwassene (vanaf 18 jaar) de hele week op het Inkakamp aanwezig is die verantwoordelijkheid voor jou draagt.
• Individueel of in tweetal aanmelden. 
• Wil je bij je eigen kind in de groep, geef dit dan bij aanmelding aan. Meld je als tweetal aan, houd er dan rekening mee dat er maximaal 2 kinderen van hetzelfde leerjaar bij jullie als leiding samen komen.
• Neem je een peuter of kleuter mee (vanaf 3 jaar tot en met groep 1), meld deze dan aan via een link in de bevestigingsmail van uw aanmelding.
• Geef aan of je donderdagavond en –nacht leiding wil zijn van de kinderen uit groep 7 en 8 (minimale leeftijd hiervoor is 18 jaar).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

TitelblokREkolomINTOCHT

Een zonnige en druk bezochte Sinterklaasintocht in Zeeland

 
Nadat de Sint zaterdag per stroomtrein vanuit Spanje de reis naar Nederland maakte, bracht hij op zondag 17 november ook weer een bezoek aan Zeeland. Sinterklaas arriveerde om 13.15 uur in zijn koets met twee mooie paarden en vele pieten bij de sporthal in Zeeland. Het was het begin van een prachtige dag. Lees verder op deze site hoe de dag van de sint in Zeeland verliep. Je kunt het vinden onder het kopje Sinterklaasintocht verslag.
 

TitelblokREkolomPIETENHUIS

Pietenhuis in Zeeland drukbezocht!

Ook dit jaar kon er in Zeeland weer een bezoek gebracht worden aan het pietenhuis. In de Vlashoeve was door de zwarte pieten, met hulp van SJB Zeeland, een tijdelijk prachtig pietenlogeeradres ingericht.

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401

ZJQlogo

Op 15 februari 2020 organiseert SJB Zeeland alweer voor de vijfde keer de Zellandse Jeugd Quiz. De jeugdquiz wordt georganiseerd voor kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool én voor jongeren van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar. Daag jezelf en je vrienden dus uit en beleef samen een hersenbrekende, zenuwslopende maar bovenal gezellige avond! Er zijn natuurlijk vette prijzen te winnen, maar hoe gaaf is het als jouw teamleden zichzelf een jaar lang de slimste deelnemers van de Zellandse Jeugd Quiz mogen noemen?!

Je kunt je vanaf nu opgeven!

PlaatjeZJQ1