Wie Groep 2 t/m 8  SJBinkatransparant
Wat Inkakamp
Waar Inkaterrein                    
Wanneer 5 t/m 9 augustus
Inschrijven tot 31 mei

Kom je ook naar het Inkakamp van 5 t/m 9 augustus 2019?

Geniet van coole INKA spelen zoals een tokkelbaan, schuimbad en waterglijbaan. Beleef een sportieve survivaltocht en leuke avonturen in het bos. Geniet van een avontuurlijk verhaal gedurende de week (rode draad). Voor groep 7 en 8 is er de hele week het gave “Wie is de Mol?” spel en een spectaculair avondprogramma op donderdag met een stoere overnachting. Kortom een super coole week! Daar ben jij toch ook bij? Meld je aan via deze website!

De inschrijving voor Inkakamp 2019 is inmiddels gesloten. Inmiddels is iedereen via het opgegeven e-mailadres geïnformeerd over de groepsindeling. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: aanmelden.inkakamp@sjbzeeland.nl

Vanaf 7 juli kun je hier de deelnemer en leiding informatie vinden!

Wij maken er samen met jullie een mooie vakantieweek van!

Wat zijn de kosten voor deze leuke week?
De hele week kost slechts € 17,50 per kind.
Voor kinderen uit groep 7 of 8 die deelnemen aan het avondprogramma en/of overnachten kost de hele week € 22,50
Voor peuters/kleuters (vanaf 3 jaar t/m nu in groep 1) zijn de kosten € 10,00

Hoe worden de groepen ingedeeld?
We delen de groepen zo in dat er veel verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Dit is gezellig, verfrissend en leert kinderen om goed samen te spelen. Kinderen melden zich individueel of als tweetal aan. Als kinderen bij hun ouders in het groepje willen, dan kun je dit bij het aanmeldformulier voor leiding aangeven.

Betaling
Per inschrijving vragen wij, bij inschrijving van een tweetal, de gegevens van één van beide ouders/verzorgers voor de betaling. Hij of zij ontvangt na inschrijving een “transactienummer” en bevestiging van aanmelding.
Je maakt het bedrag wat in deze bevestiging wordt aangegeven over op rekening: NL11RABO0159598516 tnv Stichting Jeugdbelangen, ovv het transactienummer én de voor- en achternaam van de kinderen. Dus het totaal bedrag voor het opgegeven groepje van maximaal 2 kinderen. Zorg ervoor dat het bedrag vóór 4 juni 2019 is overgemaakt aan SJB Zeeland.

Waar en wanneer worden de deelnemers verwacht?
Elke dag verzamelen de kinderen en leiding met de fiets om 9:15 uur op het Van Kilsdonkplein. Vandaar fietst de groep naar het INKA-land. Iedereen neemt zelf een lunchpakket mee, wij zorgen voor drinken. Het maandag t/m donderdag is iedereen rond 16:45 uur weer terug op het Van Kilsdonkplein. Op vrijdag is dit rond 15:15 uur.

Inschrijven van kinderen van groep 2 tot en met groep 8 (huidig schooljaar):
• Individueel inschrijven óf als tweetal samen aanmelden.
• Gegevens die nodig zijn voor het aanmelden: Naam en achternaam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer (noodnummer), e-mailadres geboortedatum, geslacht, allergieën, basisschool en huidige groep.
• Kinderen van groep 7 of 8 kunnen zich inschrijven voor het overnachtingsprogramma op donderdag.

Aanmelden als leiding:
• Aanmelden doe je voor de hele week, omdat het voor de kinderen prettig is de hele week vaste gezichten te zien.
• De minimumleeftijd voor (hulp) leiding is 13 jaar.
• Ben je 13,14 of 15 jaar, zorg ervoor dat een volwassene (vanaf 18 jaar) de hele week op het Inkakamp aanwezig is die verantwoordelijkheid voor jou draagt.
• Individueel of in tweetal aanmelden. 
• Wil je bij je eigen kind in de groep, geef dit dan bij aanmelding aan. Meld je als tweetal aan, houd er dan rekening mee dat er maximaal 2 kinderen van hetzelfde leerjaar bij jullie als leiding samen komen.
• Neem je een peuter of kleuter mee (vanaf 3 jaar tot en met groep 1), meld deze dan aan via een link in de bevestigingsmail van uw aanmelding.
• Geef aan of je donderdagavond en –nacht leiding wil zijn van de kinderen uit groep 7 en 8 (minimale leeftijd hiervoor is 18 jaar).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

inkaflyer

Groepsindeling volgt per mail

Ben jij ook zo benieuwd bij wie je in het groepje zit? Of wie je leiding zal zijn dit jaar?  Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het maken van de groepen. Er wordt een mail gestuurd naar degene die jou ook heeft aangemeld voor het inkakamp. Zo weet jij in welk groepje je met Inka zit. Alvast veel plezier met de voorpret! 

Let op! Alle kinderen uit groep 7 en 8 nemen deel aan het MOL spel, ongeacht of je overnacht of niet. 

Deelname- en Leidingboekje 

Doe je mee met het inkakamp klik dan op de onderstaande button voor het deelnemersboekje, zodat je precies weet wat je wanneer mee moet nemen. Ben je leiding? Download hieronder het leidingboekje, dan kun je precies lezen wat er van je verwacht wordt.

AanmeldbuttondeelnameboekjeKIDS3  LeidingboekjeLEIDING19

Wie is de Mol?

Voor alle kinderen uit groep 7 en 8 hebben we dit jaar weer een uitdagend element toegevoegd aan het reguliere INKA-programma. Samen gaan we namelijk het stoere, spannende en leuke spel ‘Wie is de MOL?’ spelen. Dit spelelement zal als een ‘groene’ draad door het algemene INKA-programma lopen. Klik hieronder op de button en lees alvast de beschrijving zodat je helemaal voorbereid bent!

molspel 

 

InfoJWRekolom

Het Jongerenweekend!

Op 24, 25 en 26 mei vond het 42ste jongerenweekend plaats! En wat hebben we genoten met zijn allen! Met 53 jongeren en een 8-tal leiding vonden tal van activiteiten plaats. Een vermoeiend, maar bovenal indrukwekkend en inspirerend weekend. Klik in de linkerkolom onder jongerenweekend voor de foto's. 

20130602 044cqheader

 

2015-oranjespelen-voorkant

Geslaagde gemoedelijke koningsdag in Zeeland!

Ook in Zeeland een heus Oranjefeest met Koningsdag. Met wat kleine aanpassingen vanwege het weer, konden alle activiteiten toch doorgang vinden. Stichting Jeugdbelangen Zeeland kijkt terug op een zeer geslaagde Koningsdag 2019!

20130430 050050headerKD